[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Ik blijf duizelig

Gepost door Rainbow 
Ik blijf duizelig
13 June 2007 14:03
Zucht. Ik zit hier vandaag alweer te zuchten en te steunen. Ik ben weer zoooo duizelig vandaag. Eigenlijk alweer 5 dagen achter elkaar. Ik ben die goede dagen van vorige week alweer totaal vergeten. Net of ze er niet zijn geweest. Ik zit hier achter mijn computer op het werk en ik voel me zo vreemd in mijn hoofd. Allemaal watten, draaiierig, een misselijk gevoel. Ik zwalk door de gang en ik durfde niet eens naar de markt of de kantine om wat te eten te halen. Voor jullie vast heel erg herkenbaar. Het is pas 14.00 uur en ik moet nog drie uur door zien te komen. Ik red het haast niet. Ik ben blij dat ik geen afspraken heb vanmiddag, want dan zou ik bang worden om daarheen te gaan. Ik weet wel dat ik niet zal flauwvallen, maar zo voel ik me wel.

Opeens twijfel ik weer aan HyperVen. Als het goed gaat roep ik blij dat het helpt, maar nu weet ik het niet meer. Waarom blijven die [:]:|[/:]duizels me toch zo lastig vallen? Vorige week dacht ik nog dat ik goed bezig was, maar nu is daar niets meer van over. Ik vertrouw mijn lijf voor geen meter, ik ben ook kwaad op mijn lijf omdat het me zo in de tang houdt en omdat het niet doet wat ik wil. Rustig aan doen helpt me ook al niet, ik snap niet meer hoe ik hier van af kan komen...Vorige week ging het dus perfect, toen was het snikheet maar ademde ik volkomen normaal. Nu zit ik hier opeens weer te hijgen en heb ik het gevoel dat ik helemaal naar beneden ben gegooid en dat ik weer opnieuw moet beginnen. Ik snap niet waarom ik de ene dag schijnbaar normaal adem en de andere dag niet. Wat moet ik nu toch doen? Ik zit hier met 5 collega's en die zitten ook suf te kijken. Geen zin, te warm. Maar ZIJ voelen zich in elk geval nog normaal in hun hoofd. Ik moet naast de hitte ook nog omgaan met die walgelijke watten...En dat is moeilijk, want ik ben er nu continu mee bezig. Ik kan nergens anders meer aan denken...

Boehoe, boehoe, ik kan wel huilen van ellende! [:]sad smiley(([/:]

Een
Re: Ik blijf duizelig
13 June 2007 15:12
hallo Rainbow,

Ik ben de laatste dagen ook meer duizeling en had al eerder geschreven dat mijn duizelingen wel erger lijken te worden namate ik serieuzer ben gaan oefenen door niet meer tijdens de trials te surfen op het net waardoorn mijn scores nu hoger worden.

Kan het er niet mee te maken hebben dat (want jij bent nu toch ook elke dag 2 keer aan het oefenen, en misschien gaan jou scores nu ook omhoog?) door de hogere scores je duizelingen tijdelijk vergergeren tot je zenuwgestelte deze waarden als normaal is gaan accepteren??

Ik hoop dat iemand van HyperVen hier op wil reageren, want bij mij zijn de duizelingen nu ook heel erg.

Veel sterkte en wel volhouden hoor nu niet stoppen hoor[:]confused smiley?[/:] ook al zijn we nog zo duizelig, wij komen hier ook wel vanaf!

Liefs Miranda

Re: Ik blijf duizelig
13 June 2007 15:43
Hoi Miranda,

Dank je wel voor je bemoedigende antwoord! Ik heb een uur geleden een kopje cappucino gedronken (wordt normaal afgeraden bij hyperventilatie vanwege de caffeïne) en ik merk dat de duizeligheid af aan het nemen is. Het is het zoveelste bewijs dat mijn klachten écht komen door verkeerd ademen. Ik moest net een mailing de deur uitdoen en toen was ik lekker bezig. Ik dacht niet aan het ademen en voila, ik adem blijkbaar toch wat rustiger dan als ik achter de computer zit. Dan verdwijnen de duizelingen dus ook weer. Het is gewoon chronische hyperventilatie, dat is zooooo duidelijk. Ik zat te hijsen, maar nu adem ik normaler en wordt mijn hoofd helderder.

Ik heb soms hogere scores, 80 en dan weer lager. 's Avonds zitten ze rond de 80, 's ochtends rond de 67. Mijn grafiek wiebelt nogal op en neer, maar ik verwacht dat 'ie langzaam gaat stijgen naarmate ik langer 2x oefen. Ik doe het nu dik drie weken elke dag 2x en de golf zit er nog. Maar ik weiger op te geven, zeker omdat elke keer bewezen wordt dat mijn adem me zo ziek maakt! Ik zag dat Hester je al had geantwoord en dat is dus ook een antwoord naar mij omdat ik hetzelfde heb.

WE KEEP ON GOING GIRL! WE LATEN ONS NIET KISTEN DOOR DIE STOMME RARE AD medicijnenEM VAN ONS! [:]NO[/:]

Groetjes een minder dizzy Rainbow [:]confused smiley?[/:]

Meer weten over het HyperVen programma?