[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

even voorstellen

Gepost door Dennis2 
even voorstellen
10 August 2007 14:56
Hoi ik ben Dennis 34 jaar jong . ruim 1,5 jaar geleden werd chronische hyperventilatie bij mij vast gesteld door een ademhalingsdeskundige daarbij heb ik ook last van een angststoornis ik heb mijn goede momenten maar ook mijn slechte zoals momenteel .ik heb weer heel erg last van mijn ademhaling en ben verschrikkelijk gespannen veel zweten warmte aanvallen boeren diaree weinig eetlust soms draaierig en een dizzy gevoel in mijn hooft enz enz af en toe word ik er moedeloos van en denk ik zijn deze symtonen alleen maar vanwege het verkeerd ademen
Ik heb geleerd rustig ademen door mijn buik 3 in 6 uit maar het luk me gewoon niet het gaat bij mij 1 in 1 uit dan door mijn buik dan weer door mijn borst pffffffffffffffffffffffffff
Heeft iemand nog tips of advies

groetjes Dennis

Re: even voorstellen
10 August 2007 18:18
Hallo Dennis,

Dat je niet in staat bent om je ademhaling op die frequentie van rustig ademen door de buik 3 in 6 uit te regelen, wijst idd sterk op een chronische hyperventilatie syndroom. Het ademcentrum "dwingt" jou om sneller adem te halen dan die tellen. De oplossing ligt om jouw ademcentrum te leren een hogere zuurgraad in het bloed te accepteren en daar de ademfrequentie op af te stemmen.

Ik adviseer je om HyperVen te gaan doen. Daarmee leer je om d.m.v. regelmatig oefenen het ademcentrum te wennen aan een hoger CO2 gehalte in het organisme. Vervolgens bouwt je lichaam weer buffer op, waardoor je hyperventilatie weer makkelijker kan opvangen.

Dennis, veel beterschap. Als je HyperVen gaat doen, hou ons dan op de hoogte hoe het ermee gaat.

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Rob Gravesteijn
HyperVen
Re: even voorstellen
10 August 2007 22:13
Hai Dennis,

Na echt van alles uitgeprobeerd te hebben heeft bij mij HyperVen geholpen. Ik ben eindelijk van die rottige chronische hyperventilatie af.

Lees maar eens op de site/forum de ervaringen van diegene die het programma hebben gebruikt.

Dat is mijn tip [:]grinning smiley[/:], want echt het werkt !!!

Groetjes van Ellen

Meer weten over het HyperVen programma?