[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Wees ten alle tijden positief

Gepost door Kees 
Wees ten alle tijden positief
06 February 2008 19:54
Hoy allemaal

Ik hoor hier veel mensen die door de klachten veroorzaken/'>oorzaakt door de therapie toch weer angstig worden en zelfs stoppen.

Hier is het zo van heelmeesters maken stinkende wonden, je moet positief denken en vooral doorgaan, bij teveel klachten kan je zoals rob al zei minder oefeningen doen, dus 5 ipv 10.

Ik wil hier in ieder geval even zeggen dat gedachtenkrachten niet iets is wat je even opzij zet, denk maar aan het effect van medicijnen als er mensen zijn die placebo,s krijgen, sommige genezen zelfs met die placebo,s omdat ze denken dat het werkt terwijl het alleen maar denken is, plus de angsten zijn een gevolg van diezelfde gedachtenkracht welke het lichaam aanzet tot productie van hormonen zoat je kan vluchten als het nodig zou zijn, helaas is dat in het moderne westen niet meer van toepassing, we gebruiken dat niet meer, de natuur zal echter in de loop van de generaties weer aanpassen en wellicht verdwijnt dan die angsten uit de levens van de mensen, maar wij in deze tijd hebben daar niets aan...

Elkaar helpen door bevestigingen is zeker van onschatbare waarde, zo help je mensen gerust te worden wat bij mensen met chronische hyperventilatie belangrijk is, maar ook jezelf vertrouwen en met je gedachten spelen is zeker niet verkeerd en je zal ongeloofelijke ontdekkingen doen als je het een beetje doorhebt, op google kan je er genoeg over vinden.

sterkte allemaal, incl ik natuurlijk.
Mooi verwoord! positifiteit is zeker heel belangrijk, maar ik weet wel hoe moielij ik het vond. toen ik ben ingestort door de chronische hyperventilatie.
En soms nog nu, de ene dag ben ik overtuigd dat ik er over een half jaar vanaf ben, en het andere moment vraag ik me af of ik er OOIT vanaf kom.

Wat mij erg goed helpt, is even heerlijk lachen!! Komische film, avondje uit, gewoon met een vriendin, de slappe lach , je veolt je even heel ander mens, heerlijk.

Het HyperVennen is mijn houvast, alsik denk, ik kom er nooit vanaf, denk ik aan het HyperVennen, en dat ik even door moet zetten nu, want ik merk echt zoveel vooruitgang al!!
Ha Suzanne, hoe lang ben jij al aan het HyperVennen?
Wees ten allen tijde positief schrijf jij Kees.
Natuurlijk weet ik dat dat een hele grote invloed heeft, maar het is
niet altijd makkelijk.
Maar toch bedankt dat je ons er weer even aan herinnert [:](Y)[/:]

Meer weten over het HyperVen programma?