[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

stroompjes prikkelingen

Gepost door Swen 
stroompjes prikkelingen
04 March 2008 18:34

Ik heb mijn verhaal al eerder in dit forum uitgelegt. Onder de naam tintenlingen en prikkelingen. Ik ben zo benieuwd of mensen ook last hebben van kleine stroom schokjes.

Ik heb er last van in mijn handen maar ook in mijn voeten soms zijn ze heel hevig. je trekt dan bijna je hand of voet weg. soms heb is ze ook in mijn gezicht. Is dit allemaal van de stress.???

of beschrijf ik deze stoompjes niet goed er word er vaak gepraat over prikkelingen want hoe voelen die dan??

graag reactie

groeten Swen
Re: stroompjes prikkelingen
04 March 2008 19:55
Ha Swen,

Wat ik voel, zijn geen stroomstootjes, maar ik beschrijf het als een kippevel die door je heen schiet. Bij mij gebeurt dat in het linker gedeelte van mijn hoofd en heel soms in mijn linker helft van mijn lichaam. Het voelt aan alsof je een koude rilling krijgt maar dan op een klein plaatsje in je hoofd.

Ik denk dat ieder dat op zijn manier ervaart, de één voelt rillingen, de ander tintelingen, ook heb ik vaak een doof, dood gevoel gehad in mijn voeten. BIj jouw voelt het heftiger (voel wel eens een schokje, zodat je been wegschiet) Ik denk zelf dat het best met chronische hyperventilatie te maken heeft, maar ja...ik ben ook maar een leek. MIsschien weet Rob of Hester het.

Sinds ik HyperVen, heb ik de rillingen een paar maal even terug gehad, en tot nu toe zijn ze weg, dus......ik ben slecht in namen + de bijpassende verhalen onthouden....maar...HyperVen jij al?

Ik prijs het je aan....ik voel me steeds een stapje vooruit gaan..

Groetjes Sandra.

Meer weten over het HyperVen programma?