[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

paniekgevoel

Gepost door Nasi 
paniekgevoel
04 April 2008 13:02
hallo,

Ik vroeg mij af of iedereen wel een overheersende paniekgevoel heeft of gaat dit na een tijd weg?
Dit is voor mij eigelijk een van de hoofdredenen dat ik nog niet terug aan het werk ben.
Ik moet zeggen dat ik een 2 maanden geleden(toen mn chronische hyperventilatie is begonnen) bijna continue moest wenen om het minst emotionele gedacht of gesprek dat ik hoorde. Nu is dat veel minder , maar heb dagen dat ik het wel heel de dag voel, die irritante paniekerig gevoel.
Re: paniekgevoel
04 April 2008 17:05
hoi nasi,

Ik heb dat ook gehad, pff, als ik er nog aan denk!! Ik voelde me zo ongelukkig erdoor!!

Ik heb chronische hyperventilatie sinds 2005( althans, toen heeft het de naam gekregen), met op zijn tijd een paniekaanval. Eind augustus was echter het dieptepunt, en overheersde dat paniekgevoel, op de bank, in mijn bed, waar ik ook was. Afschwuwelijk, ik wist niet wat me overkwam. Ik ben ook de ziektewet ingegaan, heb daar 4 maand volledig in gezeten, en ben nu voor de helft begonnen. Ook veel gehuild.

Ik ben na lang zoeken op internet aan het st janskruid gegaan ( niet slikken als je ook AD medicijnen slikt!!), en dat heeft mij enorm geholpen. Ook het HyperVennen erbij, en ik heb de paniekaanvallen nu nauwelijks meer. Heeeeeeeeeel soms voel ik lichte paniek opkomen, maar kan het gelukkig onder control houden.

Neem je rust, ik heb er erg veel baat bij geahd, dat ik in de zw ben gegaan, op die manier heb ik alle rust en tijd gekregen om te herstellen ( en dus bezig te zijn met HyperVennen)

Het gaat over, ik weet dat het nu eindeloos ver weg lijkt, maar echt, het gaat over!!!!
Re: paniekgevoel
04 April 2008 17:44
k heb sinds gisteren een produkt op basis van prazepam gekregen die ik moet beginnen innemen. ik hoop maar dat ik niet verander in een zombie [:]smiling smiley)[/:]
Re: paniekgevoel
04 April 2008 20:01
Hoi Nasi

Weet niet of je er veel van in moeten nemen, maar anders valt het reuze mee hoor.
En elk persoon reageert er anders op.
Ik wens je veel sterkte en succes.

groetjes Vlinder
Re: paniekgevoel
04 April 2008 22:13
dag Vlinder,
volgens wat ik weet, en lees van de bijsluiter is het maar een lichte dosis. Maakt me niet uit eigelijk, als het maar helpt nietwaar smiling smiley

Meer weten over het HyperVen programma?