[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

ik merk niets aan mijn ademhaling..heb ik dan toch CHV?

Gepost door Miranda2 
Hoi miranda,

Stress kan zeker meespelen, bij mij wel, maar dat was iets wat is opgebouwd. Kleine lichte stressfrontjes zeg maar, en ineens heb je het punt bereikt dat je niks meer kan hebben.

Bij mij is het begonnen dus na de ziekte van pfeiffer, en heft het zich in de jaren opgebouwd. Overlijden van dierbaren ik ben iet goed in het tonen van emoties, een keer zoveel pijn gehad, dat ik er ec ht van in de stress raakte, een keer uit het niets flauwgevallen ( begin van de paniekaanvallen achteraf gezien), mijn ademhaling die niet correct was/is doro mijn astma.....er zijn zoveel oorzaken, en het is goed dat je wilt weten wat bij jou de oorzaken/'>oorzaak is!!

Een psycholoog KAN je erbij helpen, maar er zijn vast andere wegen ook om het te ontdekken!!

Vandaag werrd ik, zeer goede dag, ineens ook weer duizelig op mijn werk, echt draaiduizelig, ik had enorm de pee erin!! Toch schoot mijn hart niet op hol, wel iets zweethanden, maar niet extreem, dus ik kon mezelf wel onder controle houden!
ben ik abnormaal, ik heb nooit geen duizelingen en hoofdpijn [:]smiling smiley)[/:]. Maar moet af en toe mn ademhaling wel bewust controleren als ik in stress situaties kom .

heb zo het gevoel dat er 1001 verschillende vormen en aarden ervan zijn naargelang de intesiviteit van chronische hyperventilatie
Hoi
Ik ben blij dat ik deze site heb gevonden,omdat ik aardig wat klachten heb zoals idereen hier.
Ik heb langer dan een jaar heel veel klachten.Ik hen ademhalingsoefeningen gehad en toen ging iets beter ,maar nu zijn ze weer terug.Alleen het lijkt er op dat ze elke keer anders zijn.Nu heb ik gevoel dat er iets door mijn lichaam stroomt,dan krijg ik druk in mijn hoofd en ik denk dat ik ga ontploffen of zo iets[:]confused smiley?[/:]Tintellingen in mijn mond vooral de tong.Ik denk dat ik misschien opervlakkig adem en ik zucht erg veel vooral als ik iets aan het doen ben.Ik word zo moe van,ik zoek elk dag op internet hoe ik me zelf kan helpen.Bij huisarts doen ze niks meer want er is lichaamelijks niks te vinden,gelukkig.Dus daar ga ik ook niet meer.Psycholoog zegt dat ik moet positief denken,nou moet maar zelf proberen of het lukt als je je zo voelt.Ik ben 36 en ik wil van mijn leve geniten, van mijn kinderen en het lijkt erop dat 24 uur per dag draait alleen maar om mij en hoe ik me voel.Belangerijk ben ik,he
Graag hoor ik iets van jullie
mvg. Dragana[:]sad smiley(([/:]
Hoi dragana,

Heel herkenbaar verhaal.Misschien moet jij ook HyperVen proberen.Ik ben bezig een maand.En niks meer op internet zoeken.Ik doe dat ook,maar het maakt alles moeilijker.
dit is inderdaad een heel goed website.Iedereen helpt elkaar.Ik heb veel hulp gekregen hier.

Grtjes,
pia
Hoi Pia3
Bedankt voor je reactie.Ik ga het ook proberen en ik hoop dat het helpt.Ik heb al zoveel geld uitgegeven aan boeken en therapieen,deze kan ook we bij. Als ik maar uit deze gevangenis uit kom.Succes met HyperVen
Groetjes Dragana
He Pia,

Wat goed van je!!!!!

Ik lees na al je droevige, bange berichtjes ineens een hoopvol bericht van je!!!

Jij bent ook op de goed weg.

We houden ons allemaal aan elkaar vast en samen gaan we er komen!!

Dragana, ga maar gauw HyperVennen. Ik ben 13 jaar aan het zoeken geweest. Talloze therapien, artsen en ziekenhuizen bezocht.

En dit is het wat ik mankeer!!!! Ik ben nu 4 maanden bezig en heel langzaaam krabbel ik uit de ellende.

Het is zwaar, je moet geduld hebben, ook het HyperVennen kan reaties geven , soms ook heftig, maar daar lees je alles over op dit forum.

Wij helpen je erbij, allemaal voor het goede doel: Beter worden!!!

Zet hem op, groetjes Sandra.
ik heb dat ook voel me elke dag depri deed ook altijd alles op internet opzoeken en geloof me je komt de engste dingen tegen sindskort zoek ik niet meer op internet je hebt de eerste sypmtomen alleen al door die nare dingen te lezen ben sinds een paar dagen met sintjanskruid bezig ben eens benieuwd en ik heb met me vriendin twee vakanties geboekt in juli een weekje lekker naar de camping en in september 10 dagen naar salou heb dat al zolang niet meer gedaan terwijl ik me nog altijd klotevoel en doodsangsten heb op en af maar schijt eraan ik ga als je binnen 4 muren blijft zitten blijf je depri veel sterkte allemaal groetjes jurgen
weet je wat zo grappig is??

Je leest bij de mensen gewoon de vooruitgang!! Sandra, ik lees nu echt bij jou ook vooruitgang, wat fijn!!

Jurgen ,ik heb heel veel baat bij het stjanskruid, ik slik zelf Kira Forte, omdat die als goed bekent staat. Ik hoop dat jij net zoveel profijt ervan hebt als ik!!

en pia, jij gaat ook goed, fijn joh, het komt ook echt goed hoor!!
Lieve mensen,

Ik heb deze discussielijn gesloten omdat het wel een hele lange wordt en er allerlei onderwerpen in staan. Verzoek of jullie een nieuwe discussielijn willen openen.

Hester

Meer weten over het HyperVen programma?