[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Rob, een vraag voor jouw...

Gepost door Sandra3 
Rob, een vraag voor jouw...
19 August 2008 09:50
Ha Rob, ik ben 5 weken geleden begonnen met AD medicijnen (cymbalta). Eerst een paar weken een halve dosering en nu de hele.

Heel erg veel last van bijwerkingen gehad, of eigenlijk stressontladingen moet ik natuurlijk zeggen.

Druk op de keel, droge mond, misselijk, dat soort dingen, daar kon ik wel overheen komen, maar de nachten waren en zijn nog naar.

Na anderhalf uur ben ik wakker en doe alleen nog maar slaapjes van 10 minuten, daarin droom ik dus de vreselijkste dingen met ontzettend veel zweten.

Dat zijn denk ik de beruchte stressontladingen.

De eerste week HyperVende ik er nog bij, maar de ontladingen voelde heftiger toen. Na drie weken nog een keer geprobeerd, maar ook toen was het weer heftiger.

Mijn scores waren wel met 25 a 30 sec. gestegen, zonder problemen, terwijl ik ervoor veel meer moeite moest doen, opmerkelijk!!

MIjn vraag: is het goed om even tijdelijk te stoppen met HyperVennen, omdat de ontladingen dubbel zijn, of zie ik dat verkeerd?


Heel langzaam begin ik te merken dat ik soms iets rustiger ben, wat minder hartkloppingen e.d


Groetjes Sandra.
Ha Rob, bedankt voor het steuntje in de rug. Die heb je af en toe even nodig. Het is de 6e week nu en langzamerhand ging ik me afvragen of de AD medicijnen wel ging helpen.

Maar nu weet ik weer even zeker, dat dit allemaal nog stress is, wat opgeruimd moet worden en geen terug naar af betekend.

Klopt dit: door het serotonine tekort hebben wij een hoop stress niet op een normale manier kunnen verwerken en door de toevoeging dmv AD medicijnen komt dit allemaal naar buiten?

Groetjes Sandra.
he sandra, volgens mij veroorzaken/'>oorzaakt de stress juist het serotonine tekort....... en door de stress weg te raken, kan je dus weer je serotonine opbouwen, zij het met hulp van medicatie..... DACHT IK!!
fijn dat de ad goed aanslaat!! top!

Meer weten over het HyperVen programma?