[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Antidepressiva

Gepost door Jeroen4 
Antidepressiva
08 September 2008 09:26
hoi
ik ben ruim een 5 van maanden bezig met HyperVennen met up en downs trek het soms niet meer denk dat ik maar ga overstappen met ad er bij welke ad is geschikt voor chronische hyperventilatie heb er al verschillende gebruikt
remeron efexor en seozat zonder efect iemand een goede ervaring

groetjes jeroen
Re: Antidepressiva
08 September 2008 10:20
hoi jeroen,

Ik heb geen ervaring met AD medicijnen, ik weet wel dat er heel veel soorten zijn!! ik denk, dat je beter voor goede begeleiding hiermee eens maar een psycholoog of psychiater moet gaan. Ik heb dat altijd enorm afgehouden, kwam er bij "toeval"bij een terecht, ivm AD medicijnenD, maar heb er wel heel veel aan.
Re: Antidepressiva
08 September 2008 12:59
Ha Jeroen, ik slik sinds 2 maanden cymbalta en sinds twee weken voel ik iets verbetering. De laatste week ben ik echt rustiger!!!

Maar dat heeft dus wel 7 weken geduurd. Mijn huisarts en hier hebben er echt voor gezorgd dat ik er mee doorging. Hij en ROb vertelde dat ik echt op de goede weg zat, maar dat het gepaard gaat met een hoop narigheid.

Ik ben heel blij, dat ik doorgegaan ben, toen ik dat wist, want volgens de bijsluiter zou je je na 6 weken optimaal moeten voelen, maar zo snel gaat dat dus helemaal niet bij iedereen.

Ik zou je daarom adviseren, ga het weer proberen, maar bijt door!!!! Iedere nare droom, zegt ROb, is weer een stukje dichter bij de genezing.

En dat hou ik me voor en nu ga ik profijt merken

Groetjes Sandra.
Re: Antidepressiva
08 September 2008 12:59
hoi Jeroen,

Ik heb geen ervaring met AD medicijnen. Zelf heb ik erg veel baat bij een klassieke homeopaat waar ik een middel van krijg waar ik ook rustig van wordt
Hier op dit forum gebruiken sommigen ook wel andere alternatieven zoals St.janskruid.
Ook het proberen waard?
Succes

Teunise
Re: Antidepressiva
08 September 2008 13:33
Hoi ik heb een maand geleden recept voor Efexor 37.5 mg gekrijgen,maar nog niet mee begonen,durf niet na die nare ervaring met paroxitine(Seroxat).
Ik heb een tijd pasiflora complex gebruikt en dat helpt ook wel,maar daar ben ik weer mee gestopt.Ik ben niet zo gek op de piletjes.Eigenlijk zou ik mee zelf enorm helpen als ik met die efexor begin,maaaaaar brrrrr[:]:|[/:]
Re: Antidepressiva
08 September 2008 16:03
Misschien helpt het als je bedenkt, dat AD medicijnen hetzelfde doet als HyperVennen: je krijgt ook stressontladingen. En HyperVennen durven we allemaal, dus......

ja, ik was ook wel een beetje misselijk, verdoofde benen, zweten, droge mond en zo. Maar de meeste hebben al jaren trammelant, dus die kunnen dat best aan.

Gewoon proberen, ik was er ook bang voor, maar het is best te doen, alleen moet je wel volhouden en bedenken dat het niet één, twee, drie weg is.

Groetjes Sandra,
Re: Antidepressiva
08 September 2008 20:12
Ja dat is ook zo,we lopen al zo lang met die enge klachten,dus die stressontladingen kunnen wel bij.Dank je Sandra[:]winking smiley[/:]

Meer weten over het HyperVen programma?