[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Ik zie het even niet meer zitten

Gepost door Miranda2 
Ik zie het even niet meer zitten
12 September 2008 19:35
Hee allemaal,

Tijd weggeweest op het net......3 maanden ongeveer dus vele zullen mij misschien niet meer kennen maar goed!

Net nu ik weer een beetje klachtenvrij dacht te zijn de afgelopen maanden kreeg ik net voordat ik met vakantie ging WEER last van wat klachten van duizeligheid en tintelingen. Ik zat net 3 dagen te genieten in Turkije en werdt ineens weer overvallen met een lam gevoel in mijn ellebogen, tintelingen en duizelingen.
Dit heeft de rest an mijn vakantie een beetje verpest want ik kon mijn gedachten weer niet meer op iets anders krijgen en voelde me heel down[:]sad smiley([/:].....leuk als je kindjes erbij zijn.

Ik ben in huilen uitgebarsten en zit nu vreselijk in een dip. Zou het toch niet van iets anders komen...ik weet het even niet meer.

Het oefenen heb ik de afgelopen maanden eigenlijk niet meer gedaan omdat het zo goed ging en ik maar niet kan geloven dat het chronische hyperventilatie is en mijn ademhaling is volgens mij ook normaal maar ja wat moet het anders nog zijn.

Ben echt radeloos inmiddels[:]sad smiley(([/:]

Gr Miranda
Hoi Miranda,

Jee, wat vervelend allemaal zeg. Hoelang heb je de vorige keer geoefend dan?

Schijnt echt als het goed gaat dat je dan nog wel 2 maanden door moet gaan wat ik zo ervan begrijp. Het klinkt toch echt wel als chronische hyperventilatie hoor, dus je moet je echt geen zorgen gaan maken dat je wat anders hebt. Het is toch ook wel een tijd goed gegaan met je..

Probeer weer te oefenen en maak je zelf niet zo gestressed als dat je lukt..ik weet zeker dat je je dan weer beter gaat voelen. Het is gewoon een harstikke vervelende aandoening.

Ik heb ook dagen dat ik denk van heeee, ik heb bijna geen last en dan opeens zit er weer een vervelende dag of nacht tussen waarvan ik dan niet snap hoe het weer kan. Maar ja, probeer zo positief mogelijk te blijven. Tot nu toe (en ik heb 3,5 maand klachten) red ik het gelukkig allemaal zonder medicijnen en gaat het met kleine stappen beter, maar een terugval kan altijd.

Hopelijk bij jou is je terugval ook heel tijdelijk. Veel sterkte in elk geval!!

groetjes
Claudia
Re: Ik zie het even niet meer zitten
13 September 2008 20:30
Hoi Miranda,

Ik denk dat je moet gewoon doorgaan met oefenen.Voorlopig ook niet stoppen als je lekker voelt!Jij weet dat HyperVen helpt bij je ,zo gewoon doorgaan.

Grtjes,
Pia
Hai Claudia en Pia,

Bedankt voor de lieve reacties. Ik kan momenteel wel wat opbeurende berichtjes lezen. Ik heb nu ruim 2,5 jaar last van mijn klachten en ben met HyperVenne begonnen in maart denk ik. Na een paar weken kreeg ik steeds meer klachten en ben toen gaan minderen. Vanaf dat moment ging het beter dus ben
toen gestopt....mischien geen goed idee! Nu gaat het helemaal niet en loop ik ook nog eens de hele dag te gapen. Ik ga al die 2,5 jaar op tijd naar bed en lig nu ook maar weer vroeg op bed want ik krijg weer steeds meer klachten. Ben sinds 2 dagen weer begonnen met HyperVennen 2 x 5 trails dus hoop echt dat het snel weer beter gaat.

Gaat het bij jullie wel al beter ?

Gr Miranda
Hee Miranda,

Ik HyperVen nu 7,5 week en het gaat steeds beter. Eerst 5 weken werden mijn klachten drastisch erger, maar heb gewoon doorgezet! Ben van de 20 klachten naar 2 klachten gegaan. Ben gister weer voor het eerst sinds 3 maanden gaan werken. Probeer 3 dagen per week te werken. Enige wat ik elke dag nog wel even heb is beetje raar en licht in het hoofd, maar dat duurt dan een uurtje ofzo en af en toe misselijk en wat hoofdpijn en natuurlijk snel moe nog. Maar wat een verschil al!!

Het is best moeilijk vol te houden dat HyperVennen. smorgens gaat mega goed, maar ´s avonds valt het me best zwaar, maar ik heb voor me zelf besloten dat ik het tot einde jaar ga doen. Ik heb nu geen stressontladingen meer en ik slaap zelfs goed. Dus dat het werkt is echt wel duidelijk.

Echt volhouden hoor, ook al wordt het eerst erger. Succes

Liefs
Hai Claudia,

Ik probeer het nu ook maar vol te houden. Het ververlentste van al vind ik dat lichte gevoel in mijn hoofd. Net of ik steeds om wil vallen...dat beheerst mijn hele leven inmiddels nu. Als ik slecht slaap of telkens wakker wordt dan gaat het ook minder de volgende dag. De hoofdpijn is niet zo erg hoewel ik de laatste tijd weer vaker last heb en veel tintelingen in armen.

I oefen nu 2 keer 5 trails of soms iets meer maar dat gaat goed. Ik hou me maar vast aan dat het bij jullie ook niet zo snel beter ging dus hou de moed erin[:]smiling smiley[/:]. Ik probeer ook de angst als ik last heb opzij te zetten maar is soms wel moeilijk.

Gr Miranda
Dat rare/lichte gevoel in mijn hoofd is bij mij ook nog niet weg, komt elke dag wel een paar uur te voorschijn. En vannacht had ik weer steken in mijn hoofd, dus ik ben er ook nog lang niet. Ik hou me maar vast aan het feit dat het echt wel veel beter met mij gaat dan een paar weken terug.. dat motiveert mij dan ook weer om door te gaan. Het is ook gewoon doseren met je energie, ik was gister helemaal stuk nadat ik maandag voor het eerst weer was wezen werken sinds juni.. Het is gewoon een harstikke vervelende ziekte.

Succes met het oefenen..!!

Groetjes
Claudia

Meer weten over het HyperVen programma?