[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

is dit stress ontlading

Gepost door Teunise 
is dit stress ontlading
15 September 2008 08:16
Hallo,

Ik heb op dit moment een terugval. Het gaat langzaam wel weer beter. Kan nu weer goed slapen, heel goed zelfs. Maar vooral 's avonds weer een beetje afwezig in mijn hoofd, dit was eigenlijk weg. Ook heb ik soms een gevoel zou het zo voelen als je dood gaat?
Dit vindt ik erg vervelende gevoelens terwijl die eigenlijk weg waren.
Ik heb van mijn homeopaat er een middel bij gekregen om nog meer tot rust te komen.
Zouden die vervelende gevoelens dan stressontladingen zijn?
Kan zo moeilijk onderscheid maken tussen chronische hyperventilatie en stressontladingen. Die vervelende gevoelens zijn er het meest in het weekend door de week gaat het beter.
Ik ben al aan het HyperVennen sinds mei en de laatste 14 dagen zijn mijn trails wel met 10 seconden gezakt en het blijft ook zo laag zit nu tussen de 70 -80 terwijl ik weleens boven de 90 zat.
Soms twijfel ik aan het hyypervennen. Heb er ook geen zin meer in kan de motivatie niet zo goed vinden. Ik doe het wel hoor bijna elke dag 2 keer 10 trails. Maar het gaat mij steeds meer tegen staan.

Zo even weer van mij af geschreven.
Alvast bedankt voor jullie reactie.


Groetjes Teunise
Re: is dit stress ontlading
15 September 2008 17:26
Hai Teunise,

Het klopt dat die vervelende gevoelens vaak in het weekend komen.
In het weekend heb je toch vaak ontspanning en dan gaat je lichaam loslaten, net zoals er mensen zijn die het 's-avonds krijgen als ze naar bed gaan of ineens tijdens het slapen wakker worden.
Het is echt hartstikke vervelend, maar.................toch proberen als positief te ervaren.

Op het forum, in het archief, staat ook een heel stuk over motivatie, want het is zo belangrijk om door te gaan, daarom ben je ook een Kanjer, dat je toch doorgaat.

Ik heb zelf ook wel eens tegen zo'n periode aan zitten hikken. Dacht ik: "Alweer dat HyperVennen. Ik word er gek van en ik schiet geen meter op. Het lijkt wel of ik achteruit ga in scores i.p.v. vooruit."

Het enige wat ik kan zeggen is doorgaan joh, want ook aan zo'n demotiverende periode komt een eind.
Ga eens voor de gein naar het archief-forum en type dan bij de zoekfunctie motivatie of motiveren en kijk eens of je wat tips kan vinden.

In de tussentijd toi toi
Liefs van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

HyperVen

Re: is dit stress ontlading
16 September 2008 07:50
Hai Teunisse,

Wat rot dat he ook een terugval hebt. Zelf voel ik me ook heel naar momenteel.
Ik was dan wel helemaal gestopt maar ben weer bezig met hyperventilatie dus laten we de moed er maar inhouden meid. Ik hoop dat je snel weer een beetje opgeknapt bent want soms wordt je gek van al die klachten.

Gr Miranda

Meer weten over het HyperVen programma?