[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Waar is Suzanne??

Gepost door Pia3 
Waar is Suzanne??
10 October 2008 09:04
Hoi Suz,

Het is een lange tijd dat wij hebben van je iets gehoord.Hoe gaat het met je?HyperVen jij nog?

Met mij gaat het weer iets down.Weer nieuwe klachten en daardoor angst voor ziektes.

Hoop iets van je te horen!!

Grtjes,
Pia
Re: Waar is Suzanne??
18 October 2008 08:52
hoi pia,

Ik ben er wel hoor, maar inderdaad niet zoveel meer hier.....druk ,et veel dingen, maar het gaat eigenlijk heel goed, en ik merk dat de behoefte dan ook afneemt om hier te komen. Ik zal wel blijven lezen hoor, in de hoop mensen te helpen, maar wel minder!

Blijf volhouden!!! Je zult merken dat je goeie periodes langer gaan duren, en de terugvallen minder lang. Ik HyperVen al vanaf april niet meer, maar het herstel werkte wel door, ik voel me met de week nog beter worden.

Mijn zwakke punt blijft, dat als ik slecht slaap, ik wat licht in mijn hoofd wordt, maar ik heb nu al weer zovel vertrouwen, dat ik er niet meer bang van wordt. Ik ben me bewust wat het is, heel belangrijk.

Blijf HyperVennen!!! Blijf je verdiepen in wat chronische hyperventilatie nu is. lat het op je afkomen, en als je in een aanval zit, probeer je er bewust van te worden wat er op dat moment met je gebeurt, en realiseer je, dat het geen kwaad kan, dat het alleen maar meer dan vervelend is. Op die manier kun je het accepteren en er mee omgaan!!

zet hem op hoor!! jou betere tijden zitten er aan te komen!!
Re: Waar is Suzanne??
25 October 2008 13:17
Goed teken dat je hier niet zo veel meer komt Suzanne [:]smiling smiley[/:]
Hartstikke fijn om te lezen dat je goed met je gaat! Houden zo!

Groetjes Vlinder
Re: Waar is Suzanne??
29 October 2008 17:02
Hoi Suzanne,

Ik heb nog een vraagje voor je. Ik heb het archief door zitten spitten omdat ik toch niet aan de AD medicijnen wil nog. Ik las dat jij Brain Mood gebruikt, gebruik je dat nog steeds? Zit er over te denken het ook te gaan gebruiken namelijk. Fijn dat het trouwens zoveel beter met je gaat!

Groetjes
Claudia

Meer weten over het HyperVen programma?