[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

goed slapen

Gepost door Claudia1 
goed slapen
08 January 2009 13:54
Hi there..

wie weet hoe het komt dat als ik een nacht goed slaap, ik me de volgende dag slechter voel dan als ik slecht slaap. Ook mijn HyperVen scores zijn 20 seconden lager, sinds ik de laatste 3 nachten goed slaap. Is dit dan omdat ik stress loslaat, kan dat?

Groetjes
Claudia
Re: goed slapen
08 January 2009 15:47
Hoi Claudia,

Ik kan me voorstellen dat t is omdat je stress loslaat zoals je zelf zegt.
Ik ben de afgelopen jaren regelmatig bij de ostheopaat geweest en bij een mevr die magnetiseert. Na zo'n behandeling volgden altijd een paar dagen waarin ik heel veel en diep sliep en zoooo moe was! ( en tegelijk zo onrustig) Ik kreeg er ook steeds eerst klachten bij en meestal was ik er in eerst instantie beroerder an toe als voordat ik ging, maar na een paar dagen zakte dan de nieuwe en ook de oude klachten af en had ik er echt mee gewonnen.
Beiden vertelden er ook altijd bij dat die reactie kon komen en dat ik daar ook aan toe moest geven omdat t een teken was dat er veel spanning los kwam.

ik kreeg ook altijd t advies om veel water te drinken zodat die afvalstoffen beter afgevoerd konden worden!!!!

Sinds ik met HyperVennen begonnen ben , heb ik geen behandeling meer gehad dus ik kan niets zeggen over de invloed op de scores, maar als ik ernaar zou moeten raden, denk ik dat ik in die dagen ook heel wat sec in zou leveren

Nu met HyperVen merk ik dat ik meer behoefte heb aan slaap. Ik moet snachts echt 8 uur geslapen hebben en vaak sukkel ik smiddags ook een uurtje weg op de bank. Voor mij een teken dat ik met HyperVen stress loslaat. ik voel me wel beter dus t zal wel goed zijn


Het is 2 stappen vooruit en 1 achteruit en soms een paar dagen andersom. Hou vol, je hebt er al zoveel tijd ingestoken. Over een paar dagen lezen we vast dat je scores weer omhooggeschoten zijn en dat je daarnaast nog steeds goed slaapt, en dat laatste is toch ook wel heel belangrijk!

heel veel liefs, erika



Bericht bewerkt (08-01-2009 15:50)
Re: goed slapen
08 January 2009 16:24
Hee Erika,

Dank. .Tjsa, het is soms allemaal moeilijk vol te houden, ik heb 5 maanden over gedaan om net als jij smorgens rond de 100 te scoren, en smiddags ook rond de 70/80. Over het algeheel voel ik me best beter. Maar er zijn dagen zoals vandaag.. dat ik weer met zere traanogen loop, waas zie, hoofdpijn heb, en pijn overal in mijn lichaam en weer maag en darmklachten (die waren al weer tijdje weggebleven). En ja dan vraag je je weleens af of het allemaal nog wel goed komt.

Vooral ook als er mensen op het forum zijn die wel binnen 4 maanden genezen enzo, snap je. Maar goed, ik heb niet het idee dat ik ergens nieuwe stress van heb dus dan blijft alleen het idee van stress onlading over. Ben benieuwd, ga zaterdag met accupunctuur beginnen. Hopelijk brengt dat wat.

Dank voor je berichtje. Liefs, Claudia
Re: goed slapen
08 January 2009 16:47
Ik ben heel benieuwd naar die accupunctuur. Kom regelmatig tegen dat mensen er echt veel baat bij hebben. Als t jou helpt trommel ik misschien ook nog wel al mijn moed bij elkaar. Want fijn dat t nu binnenshuis veel beter met me gaat.... buitenshuis heb ik nog een hele lange weg te gaan.

En zeker op t gebied van een behandeling ondergaan Typisch zo'n situatie waarbij je niet halverwege weg kan lopen Ja kan wel natuurlijk maar niet echt handig[:]:O[/:]dat zijn de situaties waarbij mij de paniek aan komt stormen!
Tandarts... ook zo waardeloos. zolang ze alleen maar kijken gaat t redelijk maar als ze een klemmetje op mijn kies draaien kan ik dus niet meer weg.
Ik had eigenlijk in mei al gemoeten maar toen was mijn vader net overleden en toen heb ik t maar even uitgesteld. Lijkt nu meer op afgesteld[:]:|[/:]
Ik kan daar echt vreselijk van balen, vind mezelf dan zo kinderachtig! Nu ik die chronische hyperventilatie begrijp kan ik wel meer begrip voor mezelf opbrengen. evenzogoed kan ik niet wachten tot ik van die stomme fobieen verlost ben. maar flink blijven oefenen dus....
liefs erika
Re: goed slapen
10 January 2009 16:35
Hee Erika,

Ben net bij de Accupunctuur geweest. En het viel harstikke mee, hij gebruikte subtiele japanse naaldjes, die nog geen mm de huid in gaan. Alleen bij mijn ogen (erboven) heeft ie ze wat dieper gezet omdat ik nogal veel last van mijn ogen heb. Mijn linkerhersenhelft leek wat warmer te worden, maar verder merkte ik er niet veel van.

Ben benieuwd of het effect gaat hebben, moet volgende week zaterdag weer, hou je op de hoogte. In elk geval is het goed te doen. 10x minder eng dan bijvoorbeeld bloed laten prikken.

Liefs
Claudia
Re: goed slapen
10 January 2009 18:12
Hi Claudia
Klinkt goed ik hoop echt dat je er baat bij hebt!
Hoelang duurt de behandeling dat de naaldjes daadwerkelijk in je lichaam zitten?
En dan meerdere tegelijkertijd zeker.

Ik zie t al helemaal voor me .Lig ik net 10 minuten , krijg ik zo'n paniekgevoel van "nu wil ik echt naar huis "[:]confused smiley?[/:][:]confused smiley?[/:]
Lig ik daar met 30 naalden in mijn rug waar ik niet bij kan[:]confused smiley[/:] hahahaha[:]smiling smiley)[/:]
Misschien is er wel een accupunturist die t aan huis komt doen.
Ben heel benieuwd hoe t bij jou gaat uitwerken
liefs, erika



Bericht bewerkt (10-01-2009 20:30)
Re: goed slapen
10 January 2009 22:09
Hee hoi,

Ik had er geloof ik 4 in mijn benen, 2 in mijn handen en 2 in mijn voorhoofd. Valt mee he!
Moest er 20 minuten mee liggen, maar voordeel is dat je ze na 2 minuutjes al niet meer voelt. Ben ik gewoon 20 minuutjes gaan mediteren.. Is te doen.

ciao, slaap lekker
Claudia

Meer weten over het HyperVen programma?