[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Eindelijk naar Gelre ziekenhuis in Apeldoorn

Gepost door Miranda2 
Beste mensen,

Het gaat nu dan eindelijk gebeuren. Na een jaar op de wachtlijst te hebben gestaan mag ik naar het duizeligheidscentrum in Apeldoorn[:]smiling smiley[/:].

Ik ben het zo zat om al 3 jaar last te hebben van duizeligheid[:]sad smiley(([/:], het beïnvloed je hele leven.....ja lekker met 2 kleine kinderen thuis. Ik heb met periodes 2 x per dag HyperVen gedaan, maar iedere keer als ik na 3 maanden ineens weer hevig last van mijn klachten krijg dan zie ik het nut er niet meer van in en stop ik weer.

Afgelopen jaar ging het in de maand okt, en nov best goed maar precies op 7 december kwam alles weer terug[:]moody smiley[/:]. Ik had toch wel zin in de dec maand, zeker voor de kinderen maar alles valt dan meteen in het water. Kerst was ook weer drama, ben dan door de klachten ook erg moedeloos en komt er niets meer uit mijn handen.

Ik hoop zo dat ze mij nu de ECHTE OORZAAK kunnen achterhalen van mijn klachten, want hoe kan ik werken aan mijn genezing als ik de oorzaken/'>oorzaak van mijn klachten niet weet???

Woensdag is het zover, ik zal laten weten hoe het is geweest. Hoop maar dat er een oplossing kan komen.

Ik lees zoveel verhalen van jullie allemaal en herken een heleboel daarvan. Voor iedereen heel veel succes alle HyperVen sessies en hou de moed erin.

Gr Miranda
Hey Miranda,

Als ik het goed begrijp, heb je 2 x 3 maanden geHyperVend maar toen het minder ging, gestopt. Deed je het consequent 2xper dag of minder? En weet je de ooraak van je hyperventilatie (vb stress) en is die nu weg of niet.
Twijfel je misschien of het hyperventilatie is?
Ik kan wel begrijpen dat je de moed verliest na 3 jaar. Hopelijk kunnen ze je verder helpen in het ziekenhuis.
Ik wens je alvast het beste toe en laat zeker iets weten op het forum!


[:](Y)[/:]
Groetjes,
Hannelore

hi Miranda,

Je moet zekerheid krijgen en meer duidelijkheid omtrent je klachten, dan pas komt je kerncentrale tot rust valt mezelf ook op.
Ik geloof ook niet dat er 1 weg naar verbetering is, het is de combinatie van factoren die je weer de goede richting op kan duwen.

stap 1 : meer duidelijkheid omtrent je fysieke ervaringen/klachten
Hai Hannelore en richard,

Bedankt voor jullie reactie.

Hannelore ik heb inderdaad een aantal keren 3 maande geHyperVent maar steeds gaat het weer mis. Ik deed dit 2 maal daags 5 trails.....ja soms vergeet je het wel eens of neem ik de tijd er niet voor maar over het algemeen ging het goed. Ik weet inderdaad de OORZAAK van mijn klachten niet dus is dan ook wel moeilijk zoeken welke methode nou echt gaat werken.

Richard, ik zal blij zijn als er morgen een oorzaken/'>oorzaak gevonden wordt zodat we kunnen werken naar mijn genezing. Ik twijfel ook nog steeds of het chronische hyperventilatie is maar hoor morgen meer hoop ik. Het enige waar ik bang voor ben als ik bv te horen krijg dat het toch chronische hyperventilatie is hoe ik er dan ooit vanf kom omdat ik al een paar jaar van alles heb geprobeerd tot ademhaling/ontspanningoefeningen. Ik hou nu nog maar even de moed erin.....heb helaas afgelopen weekend weer uren op bed gelegen omdat ik niet meer normaal kon lopen van de duizeligheid[:]sad smiley([/:].

Ik hou jullie op de hoogte

Gr Miranda
Hoi Miranda

Hartstikke veel succes morgen. Ik hoop dat ze de oorzaken/'>oorzaak van je
klachten kunnen achterhalen.
Hou jij ook de moed erin!

Groetjes Vlinder
Hoi Miranda!

Weet je al wat meer? Hoop dat je er een goed gevoel bij hebt bij vandaag.

Groetjes
Claudia
Zoo, hier is ze dan terug weer uit apeldoorn.

Heb vandaag aardig wat onderzoeken gehad, en om 14,30 de uitslag.

Er is uit de onderzoeken eigenlijk niets schokkend gekomen maar omdat ik verschillende vormen van duizligheid heb zijn ze tot de volgende conclusie gekomen.

Een vorm van migraine maar dan zonder de erge hoofdpijn...deze heb ik wel dagelijks maar niet zo erg.

Doordat de klachten al zo lang duren zou ik toch chronische hyperventilatie in combinatie met een angstsyndroom hebben gekregen wat ook voor de dagelijke duizeligheid zou kunnen zorgen. Maar goed ze hebben nu als advies toch medicijnen voorgeschreven,,daar moet ik het eerst nog met de huisarts over hebben maar ik heb nu toch niets meer te verliezen want ik kan hier zo ook niet mee leven. Vraag me wel af of de klachten van duizelgheid dan weggaan aangezien ik geen depressie heb[:]moody smiley[/:]. Het schijnt dat dit medicijn in amerika hele goede resultaten geeft bij mensen met chronische duizeligheid. Het is te proberen toch[:]grinning smiley[/:].

Bedankt voor jullie medeleven en we gaan er maar voor.

Gr Miranda
Hoi Miranda

Ook alweer achter de rug...

Wat heb je voor medicijnen gekregen? Teminste,je gaat het
nog bespreken met je ha.


Snap jouw onderstaande zin niet:

Vraag me wel af of de klachten van duizelgheid dan weggaan aangezien ik geen depressie heb.

Wat heeft duizeligheid met depressie te maken?
Misschien ben ik niet scherp hoor [:]winking smiley[/:]

Groetjes Vlinder
Hai Vlinder,

De medicijnen die ik krijg is eigenlijk voor mensen die last hebben van depressie dus AD medicijnen maar schijnt voor klachten van duizeligheid ook goede resultaten te geven.

Ik ben inderdaad ook benieuwd welk medicijn ik dan krijg.

Ik laat het wel weten.

Gr Miranda
O nou snap ik het Miranda [:]winking smiley[/:]
Oke, laat maar weten en hoop dat het je van
die akelige duizeligheid afhelpt!

Groetjes Vlinder

Meer weten over het HyperVen programma?