[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Weet niet wat ik moet doen

Gepost door Adriaan 
Re: Weet niet wat ik moet doen
27 January 2009 14:50
Hoi Claudia,

Hoe lang was de tijd van de constante derealisatie bij jou?

mzl
Re: Weet niet wat ik moet doen
27 January 2009 14:56
Hoi Claudia, ik denk dat er onderling veel verschil zit in therapeuten alswel de reactie van degene die de behandeling ondergaat. Ik weet t ook niet. het lijkt wel of iedereen met iets anders gebaat is. het is voor iedereen toch zoeken wat t best bij je past. Zou wel heerlijk zijn als iedereen hetzelfde zou reageren. Nou lopen we allemaal ons eigen wiel uit te vinden



Bericht bewerkt (27-01-2009 14:59)
Re: Weet niet wat ik moet doen
10 February 2009 17:44
Dat adriaan,

ik ben nieuw dus ik weet er nog niet zoveel van. wat betekent het eigenlijk als jij zegt ik zit nu op 130? betekent dat dan dat je 130 seconden je adem in houdt?? dat vind ik wel heel knap als dat zo is. Is HyperVen dan zo lang mogelijk je adem in houden twee keer per dag?
of is dat niet het geval?

groeten, maartje
Re: Weet niet wat ik moet doen
10 February 2009 17:58
Hai Maartje,

Even kort vertelt [:]winking smiley[/:]: HyperVen is 2 á 3x per dag 10x oefenen met, inderdaad je adem inhouden. Je bent ongeveer 20 minuten per keer/sessie bezig per dag. Naar gelang hoelang je je adem natuurlijk kan inhouden.
Je adem inhouden zorgt ervoor dat je ademcentrum "gereset" wordt.
Door de chronische hyperventilatie is je ademcentrum zo ingesteld dat je teveel lucht naar binnen krijgt en door te HyperVennen dwing je je ademcentrum om zich goed af te stellen.

Zoals ik het vertel is wel heel kort en praktisch, maar....heb je onze site gelezen die bij dit forum hoort: www.hyperventilatie.info?
Daar wordt op een goede en juiste manier uitgelegd wat HyperVen inhoudt en bewerktstelligd.

Ook kom je in forum 2 heel veel informatie tegen v.w.b. hyperventilatie en HyperVen.

Hartelijke Groetjes van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

HyperVen

Meer weten over het HyperVen programma?