[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

el..

Gepost door Claudia 
el..
11 March 2009 16:20
Hee Ellen,

Je had gelijk wat die pillen betreft, ben er zondag mee gestopt. En daarmee zijn nu ook mijn hartkloppingen weg en gejaagd gevoel.

Even wat anders, mijn scores zijn redelijk waar ze moeten zijn. Ik voel me vrolijk..
Maar ik heb zoveel energie, echt ik ben ´s nachts niet eens moe. En ´s morgens ben ik vrolijk en al mijn bed uit. Heb de hele dag gewerkt vandaag en nog alle energie van de wereld.. Nou ben ik tuurlijk 10tal jaren altijd moe en lusteloos geweest. Dus nu de vraag.

Hoort dit nou zo? Zijn gezonde mensen zo energiek dat ze de hele dag kunnen werken en dan nog kunnen sporten.... of hou ik me nou voor de gek en is het adrenaline omdat ik misschien toch nog verkeerd adem. Ben ik gewoon hyper?

Stom he, voel je je goed, ik ben niet raar in mijn hoofd, en ik heb geen angsten, geen hartkloppingen, geen stressgevoel.. en ik heb een leuke dag, en ik vraag me af of dit wel klopt.

Hoe voelde jij je toen je je scores had behaald die je moest hebben op je einde HyperVen.
En had je last van restverschijnselen, zeg maar en hoe lang duurden die dan nog en wat voor een verschijnselen waren dat?

Ik hoor het graag.
Liefs
Claudia
Re: el..
11 March 2009 21:39
Ho Claudia, ik zou je een dikke knuffel willen geven! Ik denk dat je echt aan de beterhand bent[:](Y)[/:] En dat geeft mezelf natuurlijk ook moed[:]winking smiley[/:]
Ik ben benieuwd naar het antwoord van Ellen en heb zo het gevoel dat ik je binnenkort zal moeten missen op het forum. Maar dat is je natuurlijk van harte gegund dan!

Veel liefs,
Hannelore

Re: el..
11 March 2009 22:02
Hee Hannelore..

Dat is lief van je... I hope so

Maar heb zo´n vaag gevoel dat het teveel aan adrenaline is, ook zo raar dat ik zo vrolijk ben terwijl ik daar niet echt redenen toe heb ofzo.. snap je. Ik voel me er raar bij...

Ik bedoel heb de hele nacht niet kunnen slapen en toch fit zijn, dat klopt niet helemaal... lijkt een beetje als in het begin, dan was ik ook soms nachten wakker en ik had overdag wel veel klachten maar ik was niet moe..

En inmiddels heb ik wel een stressgevoel omdat ik me hier druk over maak hahaahah..

Maar toch is het dubbel want heb ook wel gevoel dat ik hier binnen 2 maanden weg ben hoor..

Maar ik geef je toch een dikke knuffel terug, want volgens mij ben jij ook echt op weg. Trouwens, mijn scores waren met precies 7 maanden weer verder gestegen, zit nu tussen de 90-100 (ergens op 95) dus..

Liefs
Re: el..
12 March 2009 07:57
Hoi Claudia,

Ik denk echt dat je goed op weg zit hoor! Ik zou gewoon maar genieten van deze energievolle momenten en er niet te hard bij nadenken (in ieder geval veel nadenken is nooit goed, hèh )... [:]smiling smiley)[/:]

Volgens mij gaan die periodes na een tijdje gewoon afvlakken: wat minder adrenaline, maar je gewoon goed en rustig voelen, en lekker van alles genieten.

Laat alles gewoon een weekje (of 2) op je afkomen zoals het komt, doe nog wat voort met HyperVennen, en laat ons dan terug weten hoe het met je gaat. Ik ben er alvast nieuwsgierig naar, en vertrouw dat het positief zal zijn!

Liefs
Aaria

Re: el..
12 March 2009 14:45
Heeeeeeeeeeee die Claudia,

Sorry dat ik niet eerder kon reageren, maar ik stond met autopech in Hilversum. [:]grinning smiley[/:]
Toen ik nog chronische hyperventilatie had zou ik een hartverzakking krijgen. Ik zou direct HyperVentilerend op de autostoel neervallen en in huilen uitbarsten van de stress, maar........................
Ik moest wel uren wachten totdat iemand me eindelijk naar huis ging slepenen ik baalde wel maar ik had nergens last van. Dan dank ik altijd HyperVen weer op mijn blote knieën, want dit is echt aan HyperVen en mijn oefenen [:]smiling smiley)[/:] te danken.

Maar goed.............jou vraag:

Ja, dat hoort zo !!!!
De eerste keer dat me dat overkwam voelde ik me ook zo fantastisch. Ik kon de hele wereld aan en dat wilde ik ook. Heerlijk.
De dag erna was het weer een stukkie minder, maar later kreeg ik weer zo'n fantastische dag en zo gebeurde het vaker.

Toen ik klaar was met oefenen had ik nog regelmatig als restverschijnsel moe zijn, maar HyperVen blijft, als je klaar bent met oefenen, gewoon doorwerken. Dus ook dat ging over al duurde dat nog wel een half jaartje.

Nu ben ik 6 jaar verder en alles gaat goed, alleen steekt nu weer de vermoeidheid op, maar dat kan ook door mijn huiselijke omstandigheden komen. Ik heb even bloed laten prikken. Op IJzer, Vit B en lever, als dat goed is, dan weet ik dat ik even rustig aan moet doen.

Eindelijk een reden om een uur in bad te gaan liggen. [:]grinning smiley[/:]

Nee hoor, ga jij maar lekker genieten van die dagen dat het zo goed gaat. Bedenk wel dat "gezonde mensen" ook hun baaldagen hebben, alleen bij ons is het nu even andersom. [:]winking smiley[/:]

Liefs van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Re: el..
12 March 2009 15:41
Hee Ellen,

jeetje, had mij gebeld, (als je het nummer had), ik woon vlakbij Hilversum. Wel knap dat je zo rustig bent gebleven zeg!! Mijn psych had het over je lichaam laten wennen binnen grenzen te leven en dat ik nu op een bovengrens zit ofzo. hahaha ik dacht, het is ook nooit goed...

Nou waren er ook wel wat dingen gebeurd, wel leuke dit keer, waar ik beetje hyper van was hoor.. het duurde nog heel lang gister voordat ik me weer beetje rustig voelde voor mezelf.. verlangde bijna weer naar je ´lekker loom en moe´ voelen. haaha

Thanks voor je antwoord! :-)

Liefs

Meer weten over het HyperVen programma?