[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Medicatie waardoor aderen gaat uitzetten?

Gepost door Edith 
Medicatie waardoor aderen gaat uitzetten?
09 April 2009 19:17
Hoi,

Ik las hier al een paar keer dat een aantal klachten ontstaan doordat de aderen in de hersenen vernauwen. Nu herinner ik mij dat ik vroeger eens medicatie heb gehad tegen migraine waarvan de dokter toen zei dat het de aderen zou doen uitzetten. Dus ik vroeg mij af, kan zo medicatie die klachten dan niet oplossen?

Hai Edith,

Was dat maar waar !!!
Ik heb zelf jaren migraine gehad en daarvoor dus ook medicijnen, maar het hielp niets.

Het rare is dat de migraine pas is overgegaan, nadat ik 7 maanden had geHyperVent.

Ik had er helemaal geen rekening mee gehouden, dat dat ook zou genezen, want dat zag ik echt los van elkaar.

Maar HOERAAAAAAAAAA.............Ik ben dus ook al jaren vrij van migraine. [:]grinning smiley[/:]

Groetjes van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Ik wil ook graag even reageren. Ik heb bijna 30 jaar lang Sibelium gebruikt. Dit bevorderd de bloedtoevoer naar de hersenen. Is een middel tegen migraine en duizeligheid. Bij mij werkte het goed. Ik heb met dit medicijn zo'n 20 jaar klachtenvrij kunnen functioneren. De neuroloog was van oordeel dat ik aan migraine leed, maar sinds vorig jaar weet ik dat dit niet zo is, en dat het chronische hyperventilatie is. Bij mij heeft dit middel dus wel tegen chronische hyperventilatie gewerkt. Mijn klachten werden op een gegeven moment echter zo erg dat Sibelium niet meer voldoende deed. Het werkt wel, maar is een vrij zwaar medicijn. Artsen schrijven het dan ook niet graag meer voor, omdat het veel bijwerkingen heeft. ZO ben ik bev. een stuk dikker geworden. Sinds ik HyperVen, ben ik de dosering aan het aanpassen, zit nu op een halve tablet en het gaat nog steeds goed. Als je klachten heel erg zijn is het misschien een uitkomst, maar ik zou er niet te gauw mee beginnen. Ik ben dan ook blij als ik er mee zou kunnen stoppen straks. Maar als je je echt ellendig voelt..... Ik ben in ieder geval blij dat ik me er jaren mee heb kunnen behelpen. Je arts kan je misschien meer informatie geven.
Succes.
Groetjes, Dorothé.

Hai Dorothé,

Wat fijn dat Sibelium bij jou geholpen heeft.

Sibelium heb ik nooit gehad, wel allerlei andere migraine-medicijnen,
maar die werkte amper op de migraine en helaas gingen mijn andere klachten er ook niet van over.

Jammer dat mijn arts mij nooit gewezen heeft op Sibelium, want als ik jou reactie lees had dat mij in die tijd misschien ook heel goed kunnen helpen.

Ik ben in ieder geval heel erg blij dat HyperVen bij jou ook helpt tegen de migraine.

Het is een goede tip, waar andere die in een padstelling zitten, ook wat aan hebben.

Groetjes van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie

Meer weten over het HyperVen programma?