[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

slecht voelen na goed slapen

Gepost door Annelies 
Komt het jullie ook bekend voor dat als je, zoals ik, de laatste tijd redelijk goed slaapt, je je veel slechter en angstiger voelt dan toen je 4 uur per nacht sliep. Vind het zo raar, dacht altijd als ik maar weer eens goed slaap dan gaat het vast beter maar dat is dus niet zo in mijn geval. Herkenbaar?
Anonieme bezoeker
Re: slecht voelen na goed slapen
13 July 2009 12:05
Dit herken ik maar al te goed. Ik kamp al 5 maanden met slaapproblemen en ben dan ook veel onrustig, moe en angstig. Volgens de huisarts heb ik een burn-out. Zelf winkelen doe ik nog niet want zolang ik me slap voel durf ik het gewoonweg niet. Ook ben ik erg prikkelbaar. Heb vanmorgen wat gelezen over melatonine tabletten met 5HTP, een soort serotonine, ik overweeg om dit eens te proberen van het merk sleepzz.

Nu moet ik wel zeggen dat ik wel goed inslaap maar 2 keer per nacht wakker wordt en vanaf half 7 tot 8 uur wakker lig met muizeslaapjes ertussendoor....
Re: slecht voelen na goed slapen
13 July 2009 14:42
Ik slaap momenteel weer ff goed, maar eigenlijk enkel omdat ik de kans heb om zolang
uit te slapen als ik zelf wil. Heb wat moeite met in slaap geraken namelijk. Word wel soms wakker maar slaap dan ook meteen weer in. Ik geraak soms wel moeilijk wakker, zeker wanneer ik een hele nacht druk heb zitten dromen.

Wat het verband is tussen jouw meer slapen en toch slechter en angstiger voelen, misschien is dat wel dat je meer stressontlading hebt door de extra slaap ofzo?

Meer weten over het HyperVen programma?