[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

iedereen genezen?!

Gepost door Hannelore 
iedereen genezen?!
05 September 2009 19:47
Hey,

De laatste dagen zo kalm op het forum. Is iedereen genezen dan[:]grinning smiley[/:]?!
Als dat eens waar kon zijn ...
Met mij gaat het de laatste dagen opnieuw redelijk klachtenvrij. Alleen als ik eraan denk - zoals nu - moet ik eens diep zuchten ...
Ik ben sinds enkele dagen gestart met brain-mood, maar kan er tot op heden niet veel over zeggen natuurlijk. Ik heb eens gemaild naar de firma waar ik die besteld heb, wat een correcte dosis is. Nu neem ik er 2/dag maar je mag tot 4/dag nemen.
Rob had me geadviseerd om enkele maanden te stoppen met HyperVen tot de stress levels naar beneden zijn (door vb ad, maar ik ben nogal koppig dus ben ik gestart met brain-mood[:]smiling smiley)[/:]). Nu ben ik wel benieuwd en zou eens opnieuw willen beginnen of moet ik toch maar wachten tot november? Maar wat als de klachten dan allemaal verdwenen zijn. Positief, maar meer kans om te hervallen? Doe ik dan best toch nog enkele maanden HyperVen, zelfs als de klachten minimaal of weg zijn? Kan dit negatieve gevolgen hebben (Ellen of Rob).

Een fijn weekend verder!
Hannelore[:]tongue sticking out smiley[/:]

Anonieme bezoeker
Re: iedereen genezen?!
05 September 2009 20:38
Ik wel, mijn probleem lag ergens anders....dus ik ben al dik 1,5 maand gestopt en heb nergens meer last van....
Re: iedereen genezen?!
05 September 2009 22:32
heel fijn voor jou[:](Y)[/:]!
We volgen hoor
[:]winking smiley[/:]!

Hannelore

Re: iedereen genezen?!
06 September 2009 00:15
Ik heb mij al regelmatig hetzelfde afgevraagd de afgelopen dagen [:]grinning smiley[/:]
Wou dat ik kon melden dat ik ook genezen was maar helaas dus nog steeds niet. Heb dan ook wel door examens minder kunnen oefenen de laatste weken en momenteel zelfs helemaal niet want ik ben natuurlijk weer direkt ziek nu het kouder begint te worden [:]Tja[/:][:]smiling smiley[/:] Maar woensdag ben ik eindelijk van die examens af en ik hoop tegen dan ook niet meer ziek te zijn en er dus weer helemaal in te kunnen vliegen met 2 sessies per dag. Hopelijk komt er dan terug vooruitgang in want ik lijk een beetje stil te hangen momenteel.
Anonieme bezoeker
Re: iedereen genezen?!
06 September 2009 11:32
Laat je cortisol eens prikken of meten via speekseltest, zolang die niet daalt overdag kun je HyperVennen wat je wil maar zul je je niet beter voelen. Pas als je cortisolpijl op niveau is zul je je beter voelen.

Ik had een te hoge cortisolpijl terwijl mijn adem en bloed prima was. Ik heb wel mijn adem en bloed positief door HyperVen kunnen aanpassen, maar er moest nog wel iets extra's gebeuren...



Bericht bewerkt (15-09-2009 18:53)
Re: iedereen genezen?!
06 September 2009 12:59
Hoi Helma,

Hoe ben jij bij die cortisol meting gekomen? Is cortisol niet gewoon het stresshormoon? Hoe hebben ze dat naar beneden gebracht?

Steven
Re: iedereen genezen?!
06 September 2009 13:15
Ben ook wel benieuwd naar meer uitleg Helma..
Anonieme bezoeker
Re: iedereen genezen?!
06 September 2009 18:17
Ik heb mijn bloed laten meten in een speciaal laboratorium (geprikt in ziekenhuis) via een medisch bedrijf. Hieruit werd een uitvoerig bloed en eiwit onderzoek gedaan, zogenaamde HIPP onderzoek wat in Nederland standaard niet wordt gedaan. Je moet deze labonderzoek zelf betalen (160 euro).



Bericht bewerkt (15-09-2009 18:54)
Re: iedereen genezen?!
06 September 2009 19:53
En hoelang moet je die pillen dan nemen of moet je die altijd blijven nemen zodat het niet terugkomt?
Heb je een website hiervan ofzo of hoe heet dat medisch bedrijf en hoe ben je daar op uitgekomen?
Anonieme bezoeker
Re: iedereen genezen?!
06 September 2009 21:02
Ik ben daar terechtgekomen via de bedrijfsarts....

[www.novelcure.com]

Er gaan veel geruchten over,
maar mij en nog een aantal anderen heeft het onwijs geholpen.
Re: iedereen genezen?!
06 September 2009 21:35
Die medicatie, is dat ook via novelcure of is dat via gewone dokter? Het is maar dat ik mij een beetje afvraag in hoeverre het veilig is om met hormonen te gaan werken? Anderzijds als jouw bedrijfsarts het aanraadt kan het toch zo slecht niet zijn.
Anonieme bezoeker
Re: iedereen genezen?!
07 September 2009 08:26
Het zijn supplementen, die heb ik in overleg besteld via dit bedrijf.
Re: iedereen genezen?!
07 September 2009 10:34
Tjah ik zou het best willen laten testen maar dat het dan via mijn dokter moet gaan zit me wat tegen [:]grinning smiley[/:] Heb heel weinig goesting om weer met een op het internet gevonden therapie af te komen, is niet leuk als je altijd iedereen moet overtuigen van therapieën ipv dat mijn dokter mij eens ergens voor overtuigd. Verder vraag ik mij vooral af of je je cortisol blijvend kan verlagen door een tijdje supplementen te nemen, of dat het eigenlijk een tijdelijke oplossing is.



Bericht bewerkt (07-09-2009 10:35)
Re: iedereen genezen?!
08 September 2009 12:13
Hoi Helma,

Heb vanmorgen die meneer gesproken van die site en veel uitleg gekregen van hem.
Ik vind het heel goed klinken, ben ook even langs de huisarts geweest om het te bespreken en die vond het een goed idee en wil ook graag op de hoogte worden gehouden.

Ik krijg het pakket morgen thuisgestuurd, ben zeer benieuwd. Als ik kijk dat ik de afgelopen 7 jaar misschien aan allerlei alternatieve therapien en acupunctuur meer dan 4000 euro heb uitgegeven, vind ik dit wel het proberen waard.

HyperVen heeft me trouwens toch ook 80/90% van de klachten afgeholpen, maar inderdaad dat laatste stukje nog..

Ik hou je op de hoogte.
Groet
Claudia
Re: iedereen genezen?!
08 September 2009 14:08
Hmm misschien moet ik ook eens mailen dan want ik ben nog niet helemaal mee in het hoe en wat van deze therapie. Wat zit er dan juist in dat pakket Claudia, moet je niet eerst bloed opsturen?
Re: iedereen genezen?!
08 September 2009 15:57
Helma,

1 vraagje, de voedingssupplementen die je krijgt, weet je de ingredienten daarvan ook, dat je niet zomaar iets slikt. Heb inderdaad nu ook wat negatieve geluiden op internet erover gelezen. Maar het feit dat het jou zo heeft geholpen geeft me nu de doorslag.

Daarbij ben ik al bij veel gerennomeerde therapien geweest waar wel goede geluiden over waren, en die ook veel geld hebben gekost en die therapien werkten ook niet. Dus wat mij betreft toch de moeite waard denk ik. Maar ik wil wel weten wat ik slik.

Edith,
Ja, ik krijg een pakketje gestuurd met vragenformulier en spullen om bloed af te laten nemen en dat moet ik dan terugsturen



Bericht bewerkt (08-09-2009 15:58)
Anonieme bezoeker
Re: iedereen genezen?!
08 September 2009 16:33
Je krijgt een heel uitvoerig bloed en eiwit beeld die perfect met je wordt besproken. Hier wordt heel wat uit duidelijk. Bij mij kwamen dingen naar voren die ik jaren heb ervaren maar waar doctoren nooit wat mee konden. Opeen zijn bepaalde dingen weg. Tot nu toe kan ik niks anders dan lof uitten over de handelwijze en de capsules.

Over de inhoud weet ik niets, wel dat het veilig is en geïnspecteerd door VWA...



Bericht bewerkt (15-09-2009 18:52)
Anonieme bezoeker
Re: iedereen genezen?!
08 September 2009 16:35
Heb je de capsules ook besteld?
Re: iedereen genezen?!
08 September 2009 17:08
Moet eerst bloed af laten nemen... verder niets besteld..

Danks voor de info overigens...
Anonieme bezoeker
Re: iedereen genezen?!
08 September 2009 17:23
Ben benieuwd wat er uitkomt en dat je er iets mee kunt, bij mij klopte alles waardoor ik maatregelen kan nemen...

Meer weten over het HyperVen programma?