[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

1 oktober

Gepost door Claudia 
Re: 1 oktober
07 October 2009 23:15
Auw.. dat is nooit handig, om je vinger onder het beton te steken Ellen.

Goed te horen dat je ons in de gaten houdt *grijns*.. en ook dat het goed met je gaat!

Liefs
Claudia
Re: 1 oktober
08 October 2009 01:12
Ah je bent er nog, dan is het goed [:](Y)[/:][:]grinning smiley[/:] Ik vroeg het maar eventjes omdat we al zo lang niks meer te lezen hadden gekregen van je smiling smiley
Re: 1 oktober
12 October 2009 15:02
Hoi allemaal.

Even een update:
nav bloedanalyse blijkt dus dat mijn lichaam geen vitamine B meer opneemt.

Heb van een mede HyperVenner een link gekregen wat dat allemaal met je kan doen
[www.stichtingb12tekort.nl]symptomen.htm
en ik moet zeggen dat ik daar heel veel in herken.

Ik heb nu een kuur gekregen die je darmen schoonmaakt en ook een soort van brainmood erbij, die je stress niveau naar beneden brengt. Ben nu 2e dag in van de kuur en ik merk nog niet bar veel, behalve wat last van mijn maag.

Ben benieuwd, ik ga jullie op de hoogte houden. Ik moet wel even zeggen dat door HyperVen mijn hyperventilatie klachten voor 80% weg zijn gegaan na een jaar oefenen dus dat is wel prettig. Ik hoop dat deze kuur het laatste deel van mijn genezing zal zijn.

Greetz
Claudia
Re: 1 oktober
12 October 2009 15:18
Veel succes ermee, hopelijk kan je zo eindelijk naar 100%, ben benieuwd.
Ik zit zelf aan 50% momenteel en krijg mijn tijden ook amper nog op hun hoogste niveau en hang dus een beetje stil, momenteel zelfs een mindere periode waardoor ik ook wel weer eventjes alle hoop kwijt ben en bang ben om helemaal terug te hervallen, misschien zou ik anders 60% gezegd hebben [:]smiling smiley[/:]
Heb je dat ook met je dokter besproken, dat je geen vit B opneemt?
Re: 1 oktober
12 October 2009 15:49
Dokter niet meer geweest, met alle klachten van het lijstje ben ik al eens bij hem geweest, en hij zegt altijd. Tsja tsja, vage klachten hoor, daar kan ik niet veel mee.
En je doet een bloedonderzoek ergens anders en daar rollen al je klachten zo uit...

Mocht het nou zijn dat de kuur niet helpt, dan ga ik alsnog naar huisarts en dwing ik hem om bij mij vitamine opname b3,6,9 en 12 te laten checken.. Maar vooralsnog heb ik goed gevoel over de kuur die ik nu doe.

Ja... ik herken je frustratie, bleef ook zolang op die 50% hangen... Maar blijf hangen, want opeens schiet je dan wel weer omhoog hoor!!
Re: 1 oktober
12 October 2009 17:25
hee claudia

Heb je ook een waarde van je B12 gehalte? Heb ik namelijk wel laten meten n.a.v. bloedarmoede (wat ook voorkomt bij vitamine b12 tekort).
Re: 1 oktober
12 October 2009 18:01
Die kuur wat je nu doet, is dat die novelcure kuur dan?
Vervelend ook wel die reactie van je dokter telkens [:]Tja[/:]
En ja hoop dat je gelijk hebt en het toch nog betert met HyperVen uiteindelijk, ik ben al 7,5 maanden ver intussen he pff ik had gehoopt te kunnen stoppen tegen nu en beter te zijn maar dat zit er zo te zien niet in.

Hoe is het met jou Annelies, sta jij wel al verder?
Re: 1 oktober
12 October 2009 18:12
Hee Edith,

Ja, idd novelcure.. Even denken hoor, ik begon met HyperVen eind juli 2008 en midden februari 2009 had ik echt een doorbraak dat het opeens echt een stuk beter ging.. Dus ik verwacht dat bij jou toch ook elk moment eigenlijk! Wel braaf elke dag doen he, al is het maar 1x.. O ja, en ik ging toen ook minimaal 2x per week sporten, wat ook hielp en ik mediteerde.... en ook dat ik toen Passiflora complex forte van dr. vogel gebruikte, dat heeft mij ook erg geholpen.

Hoop dat je er wat mee kan.

ciao
Claudia
Re: 1 oktober
16 October 2009 00:25
Sporten ga ik nu ook eens proberen, in de vorm van tennis dan. Alleen ik ben altijd bij het minste compleet buiten adem en dat vind ik dan precies ook behoorlijk akelig. Maar daar moet ik mij maar eens zien over te zetten dan [:]smiling smiley[/:]

Heb nog een vraagje voor je trouwens. Jij had toch last van oorsuizingen zei je he? Maar wat ik eens wou weten is wat dat dan juist inhoud bij jou. Waarmee ik bedoel was dat dan zo een piep in je oor of een ruis of wat moet ik mij daar juist bij voorstellen? Vraag me namelijk af of wat ik soms heb wel is wat anderen oorsuizingen noemen, maar kan het zo moeilijk uitleggen [:]smiling smiley[/:]
Re: 1 oktober
16 October 2009 10:44
Hee die Edith..

Nou, als ik naar bed ga, dan heb ik zo´n ruis in mijn oren.
Alsof ik zeg maar uit ben geweest naar een drukke discotheque of bar, en dat als je dan thuis komt je nog ruis in je oor hebt. Alleen heb ik dat nu dus elke avond terwijl ik niet uit ben geweest dan enzo. Verder geen rare piep ofzo. En ik had het in het begin van mijn hyperventilatie, en toen is het een paar maanden weggeweest, toen ik ook bijna niet werkte, maar nu is het al weer een paar maanden terug. Ik negeer het maar een beetje en probeer er niet al te veel op te letten.

Groetjes
Claudia
Re: 1 oktober
16 October 2009 11:23
Als ik uit ben geweest dan hoor ik eigenlijk ook niet echt een ruis, eerder een luide piep. Of misschien is dat gewoon verschil in interpretatie [:]smiling smiley[/:] In elk geval, dat heb ik nu ook wel een beetje s'avonds maar ik heb vooral dat ik ook echt iets voel in mn hoofd aan die kant van het oor waar ik last van heb. Een soort duizeligheid die aan die kant door mn hoofd gaat doordat ik daar kloppingen heb en zo vlagen van buh precies of ik daar het bloed in mn hoofd/oor voel stromen. Njah heel vaag maar ik heb geen idee hoe ik die irritante "vlagen" anders moet beschrijven. Het is bij mij in elk geval niet dat ik gewoon iets vervelend hoor, het stoort mij meer wat ik daarbij voel.. Normaal duurt dat nooit lang, maar gisteren ging het zo meer dan een uur door, ben nu natuurlijk echt als de dood dat het iets blijvend wordt, zit ik niet echt op te wachten nu ik me eindelijk wat beter voel en probeer om steeds meer van die chronische hyperventilatie af te geraken. Iemand die mijn vage beschrijving herkent? [:]smiling smiley[/:]
Re: 1 oktober
16 October 2009 12:08
Owww. duizelige vlagen, ja dat ken ik wel ook.. vooral als ik ga slapen.. soms word ik dan ook misselijk, Gelukkig heb ik het niet meer vaak, maar heb het wel vaak gehad. Toevallig had ik het eergisteravond nog even... Dat voelt dan heel raar in je hoofd, moeilijk te beschrijven idd.. Ik gooi het altijd maar op stressontlading en ga dan toch slapen...
Re: 1 oktober
16 October 2009 13:04
Ja ik probeer ook altijd te denken van het zal wel door stressontlading zijn, maar dat heeft dan weer als gevolg dat ik niet teveel durf te oefenen [:]smiling smiley)[/:] Altijd iets zeker [:]smiling smiley[/:]
Re: 1 oktober
21 October 2009 22:23
Hoe gaat het nu met je Claudia? Helpt die novelcure al?
Re: 1 oktober
21 October 2009 23:33
hee Edith,

So far so good, geen rare aanvallen meer in mijn slaap gehad.., en ook geen rare klachten..
enige wat ik merk is ff wat minder honger, soms wat misselijk en heeeeeeeeele koude voeten bij tijd en wijlen en soms opeensheel moe

Kan er gewoon bij werken, dus dat is wel ok, ben zelfs zaterdag wezen stappen!!

Helaas is het gister in mijn nek/rug geschoten, maar neem aan dat dat niet door de kuur komt hahaha, maar daar heb ik nu veel pijn van.

Hoe is het met jou?
Re: 1 oktober
22 October 2009 01:08
Met mij gaat het euhm, niet zoals het zou moeten gaan in elk geval. Ik ga niet meer vooruit lijkt het en ook mijn tijden schommelen maar wat tussen 95 en 105 ongeveer al meer dan een maand. Mijn beste gemiddeldes liggen nochthans rond de 110 maar dat lukt precies niet meer. De laatste tijd ook steeds heftiger dromen weer, waardoor ik mij dan ook nog eens de hele dag verward voel. Ik ben al 8 maanden aan het oefenen nu en ik weet dus niet goed wat ik nu moet doen dan. Ik ben aan het overwegen om eens een tijdje te stoppen dan misschien maar, misschien helpt dat. Als ook dat niet helpt zal ik die AD medicijnen weer moeten gaan overwegen zeker, wou het heel graag vermijden maarja ik moet echt wel van die chronische hyperventilatie afgeraken, in januari moet ik terug naar school 8 weken en daarna zelfs stage 12 weken en ik weet momenteel echt niet hoe ik dat moet gaan doen.
Re: 1 oktober
22 October 2009 15:11
Tsja Edith,

Mijn hoogste scores waren 105, maar meestal rond de 95.. en daar hing ik de laatste 4 maanden van mijn HyperVen wel zo´n beetje rond, maar toch is het nog wel beter gegaan met me. Feit dat je veel droomt is een goed teken, je raakt toch nog wel veel stress kwijt dus.. Dus gewoon doorgaan, het is niet zo belangrijk hoe hoog je score is...en dan misschien met 10 maanden eens een maandje stoppen om te kijken? Doe jij het nog 2x per dag?
Re: 1 oktober
25 October 2009 19:53
Hoi Claudia,

Ik ben benieuwd of je al wat positiefs merkt van de supplementen van NovelCure. Mijn ervaring met dat soort dingen is dat het meestal wel even duurt en helaas dat je soms eerst weer slechter wordt.

Ik heb vorige week contact gehad met Leen en inmiddels de spullen voor de bloedanalyse in huis. Ik wil deze week bloed laten prikken. Spannend. Hou je op de hoogte.

Groetjes,
Florieke
Re: 1 oktober
25 October 2009 22:10
hee Florieke,

Nou, de eerste 10 dagen merkte ik eigenlijk niets.. maar nu sinds dag 11, 12 heb ik veel pijn in mijn nek en rug, adem bij het wakker worden weer vreemd en ben ik erg moe en heb ik een conditie van niets.. Geen idee of dat dan door die kuur komt, maar zou best kunnen, omdat er ook st.janskruid in die capsules zitten.

Ik ga gewoon stug door en ik laat het zeker weten als ik me opeens beter of anders ga voelen. Ik HyperVen er trouwens niet bij.

Groetjes,
Claudia
Re: 1 oktober
15 November 2009 00:08
Hoi Claudia,

Intussen zijn we weer een paar weken verder dus ik ben nog eens benieuwd of je verder nog verbetering voelt door die capsules?

Meer weten over het HyperVen programma?