[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

er toch nog niet uit - geestelijk moe

Gepost door Shannon 
er toch nog niet uit - geestelijk moe
07 January 2012 18:05
Hallo,

in 2006 schafte ik HyperVen aan en ik oefende netjes 2 keer per dag en dat een paar maanden, volgens mij heb ik het zelfs een half jaar gedaan. Mijn angsten zijn absoluut minder geworden, maar ik heb ook AD medicijnen geslikt. Daar ben ik nu vanaf (deed niks), maar het gaat nu, in 2011 2012 en 2010 ook al, niet goed. Het lukt me nog steeds niet om bijvoorbeeld te gaan werken. Ik denk dat ik naast chronische hyperventilatie ook nog een depressie heb of zo, want ik ben heel snel uitgeput en ik heb veel meegemaakt en ben daarom erg depri. Ik ben nu weer gaan HyperVennen, maar eigenlijk heb ik het idee dat het daar niks meer mee te maken heeft en dat ik misschien toch maar weer aan de AD medicijnen moet.

Mijn klachten begonnen met chronische hyperventilatie, daar heb ik zo'n klap van gehad, dat ik 1,5 straatvrees heb gehad. Dat geeft natuurlijk ook al een klap op je zelfvertrouwen. toen ben ik gaan HyperVennen en mijn adem ging ook wel beter en pakte mijn leven op, maar werk opleiding kan ik nog steeds niet. Ik raak gewoon zo uitgeput ervan!! sad smiley het kan natuurlijk niet zo langer doorgaan.

ik ben lichamelijk op alles getest en ik was gewoon gezond, maar ik ben echt geestelijk moe. en als er iets gebeurd, lijkt net alsof ik daar niet van herstel.

ik wilde mijn verhaal gewoon even kwijt en misschien ervaringen van anderen of advies? mijn dokter schrijft me zo weer AD medicijnen voor, dat weet ik zeker.

sad smiley ik kan me gewoon niet voorstellen dat het ooit zo ver is gekomen. ik ben er echt heel verdrietig om. ik doe er alles voor, HyperVennen, sporten, gezond eten, therapie. maar ik blijf moe, geestelijk extreem zwak.

Meer weten over het HyperVen programma?