[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

brain zapps

Gepost door lila 
brain zapps
25 January 2012 13:53
Hoi,
Ik heb sinds een half jaar last van enorme stress en hypervetilatie. Nu heb ik sinds kort last van een soort elektrische schokjes in mijn hoofd/hersenen. Ik lees op Google dat dit brain zaps worden genoemd, maar deze worden altijd in verband gebracht met afbouwen van AD medicijnen. Ik neem nu geen medicatie, dus daar kan het niet van zijn.

Is dit herkenbaar voor iemand?

Verder heb ik vaak het gevoel of ik 'onder stroom ' sta, dit voelt anders dan tintelen. Ook bekend of niet??
Re: brain zapps
26 January 2012 08:05
Hallo Lila,

De sensaties die je beschrijft lijken mij nog het meest op het ontladen van stress. Stress is meestal de primaire oorzaken/'>oorzaak van hyperventilatie. Als we teveel stress opladen in onder zenuwstelsel, zal op momenten van rust het lichaam gaan ontladen. Dat kan het effect van brain-zaps teweeg brengen. Lila lees goed de artikelen op onze site [url=http://www.hyperventilatie.info]www.hyperventilatie.info[/url] en wellicht dat ons programma HyperVen je kan helpen om van de chronische hyperventilatie klachten af te komen.
Re: brain zapps
26 January 2012 16:02
Beste Lila,

Heb je het gevoel van onder stroom staan dan in je hoofd? Want dat voel ik ook namelijk plus enorme druk boven en op m'n ogen.
Re: brain zapps
29 January 2012 22:07
Ja, in kijn hersenen. Dat er 2 stroomdraden steeds even tegen elkaar aan worden gehouden, waardoor steeds even kortsluiting ontstaat. tik tik en dan even rust en dan weer.. Weet jij wat dat is? Druk op mijn hoofd heb ik ook, maar daarvan weet ik dat dat door spanning komt.
Re: brain zapps
31 March 2012 16:08
Hoi,
Ik heb dat ook veel!! Ik denk dan steeds dat ik iets ga krijgen. Zit ook op een ander forum en daar was ook iemand die dezelfde vraag als jou stelde! smiling smiley
Ik herken dat ook!

Groetjes

Meer weten over het HyperVen programma?