[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

lengte van CHV aanvallen

Gepost door sayangangingdua 
lengte van CHV aanvallen
14 April 2012 12:41
Dag allemaal,

Door vele jaren stress en tegenslag heb ik chronische hyperventilatie gekregen. Liep er ongemerkt blijkbaar al jarenlang me rond. Totdat ik kort geleden een kleine operatie moest ondergaan. Natuurlijk mocht ik de avond ervoor geen alcohol drinken en niet eten.
Ik heb toen de hele nacht met de armen rechtop tegen de muur gestaan anders kon ik gen adem krijgen, dus duidelijk een aanval. maar........ de hele nacht?. Het is nog twee keer voorgekomen, totdat ik afgelopen maandag accuut ben gestopt met roken en met het gebruik van alcohol.Sinds maandag heb ik niet meer kunnen slapen, elke nacht is het raak en het kan tot in de ochtend duren voordat het rustiger begint te worden.
Vanaf 23 februari doe ik het HyperVenprogramma en merk verbetering, dus dat staat er tegenover.
Vraag: Overal lees je dat een aanval ongeveer een half uur duurt, maar nergens dat het vele uren kan duren. Moet ik me ongerust maken? herkent iemand dit? Ik wil geen alcohol en roken meer dus dat geef ik niet op.

Interessant: GisterennachtTIJDENS EEN AANVAL computer aan en HyperVen gedaan, het hielp om het veel rustiger te krijgen.

Graag reactie en hartelijk dank daarvoor(ik ervaar het als vreselijk omdeze aandoening te hebben)

Thomas.
Re: lengte van CHV aanvallen
15 April 2012 13:24
Hoi!
Wil je even kort mijn ervaring meedelen.
Ik heb soms ook 'aanvallen' die veel langer duren dan een half uur. Ik kan me met gemak 6 tot 7 uur enorm benauwd voelen.. druk op de borst.. niet goed kunnen ademen. Dus ja.. helaas kan een aanval ook langer duren. Wat goed dat je op zo'n moment HyperVen doet..en fijn te horen dat het hielp!
We geven de strijd niet op.. en gaan door!! en ik geloof erin dat hoe erg we ons ook kunnen voelen af en toe... we gaan de strijd winnen!spinning smiley sticking its tongue out
Grroet Reza

Meer weten over het HyperVen programma?