[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Vaak zuchten en nijging tot diep ademen

Gepost door Sencer 
Vaak zuchten en nijging tot diep ademen
26 June 2012 00:09
Hoii,sinds dat ik last hebt van hyperventilatie,krijg ik continu de nijging om diep te ademen,tijdens zitten,tv kijken,gamen,etc etc,het voelt echt onaangenaam!wat moet ik doen,moet ik op dat moment gewoon diep ademen of moet ik het negeren?ook moet ik vaak zuchten!ik weet het niet meer sad smiley .trouwens ben al 4weken bezig met HyperVen.
Re: Vaak zuchten en nijging tot diep ademen
26 June 2012 11:09
Hallo Sencer,

Probeer om niet teveel te letten op de ademhaling, maar laat het gewoon over aan het ademcentrum. Je kunt er toch niets aan veranderen door erop te letten. Het zuchten kan je leren opvangen door elke keer als je wilt zuchten even een paar seconden de adem in te houden. Als je dat consequent doet, stop je op een gegeven moment vanzelf met dat zuchten.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: Vaak zuchten en nijging tot diep ademen
02 July 2012 23:49
Bedankt voor je reactie rob,ik denk dat ik niet een duidelijke antwoord heb gekregen op mijn vraag!het lijkt er op na dat ik zuurstof tekort kom,gebeurd niet continu,maar sinds dat ik ben begonnen met HyperVen,komt het vaker voor!middenrif dwingt mij tot diep ademen,wat kan ik doen tijdens zo een situatie?

Meer weten over het HyperVen programma?