[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

ik word er gek van!

Gepost door loisje1 
ik word er gek van!
10 July 2012 19:45
Hallo allemaal,

ik word gek van al mijn klachten... ik wil leven zoals een normaal 20jarige jonge meid dat zou moetten doen.. maar de lichamelijke klachten geven angst en de angst verergerd 't allemaal.. ik heb veel testen gehad , vooral 3jaar geleden.. maar ik ben 't zo zat om telkens voor mezelf op te komen, te zeggen dat ik me niet fijn voel.. anderen 't uitleggen. ik zit nu in de ziektewet en ik woon begeleid.. maar mn leven is niet zoals ik 't wil op dit moment.. ik wil me fit voelen en lekker met mn vriend op vakantie. maar zelfs dat kan ik niet. ik voel me gewoon oververmoeid. er zyn dagen dat t beter gaat en dan doen we wat leuks samen. maar 't doet me veel verdriet als ik mezelf met andere leeftijdsgenoten ga vergelijken.. ik had me leven zo anders voorgesteld.. iemand die dat gevoel met me deelt?

liefs lois
Re: ik word er gek van!
10 July 2012 21:23
Hoi loisje,

Ik herken het zeker. Ik ben 35 jaar en heb sinds 5 jaar stress/chronische hyperventilatie klachten. Heb altijd erge hoofdpijn, moe, spierpijn, hartkloppingen en zo kan ik nog wel even doorgaan.
bij mij is afgeloen week me/cvs vastgesteld waarschijnlijk door jarenlange overbelasting. Chyperventilatie is bij mij een onderdeel. Voor mij is nu de HyperVen therapie te zwaar maar ga er in de toekomst wel weer mee starten. Nu eerst alles maar eens verwerken. Valt niet mee he, als iedereen doorleeft en je hebt het gevoel aan de zijlijn te staan.

Hou vol, guusje
Re: ik word er gek van!
11 July 2012 19:42
Hai Lois,

Ik kan me heel goed voorstellen dat je je een gezonde jonge meid wil voelen die van het leven kan genieten.
Lees mijn antwoord even bij jou vraag: de dokter zegt chronische hyperventilatie stress?! someone?
Ik hoop dat je hier iets mee kan.

Lieve Groetjes van Ellen

Antwoorden die door de Stichting HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?