[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Vermoeidheid stress ontlading??

Gepost door Zakaria147 
Vermoeidheid stress ontlading??
14 April 2013 03:12
Halllo

Ik ervaar de laatste dagen dat ik wat vermoeid ben dit komt op als ik al een uur of 6 wakker ben maar als ik dan probeer te slapen lukt het me niet alhoewel ik wel zoooo moe ben. Ervaren jullie dit ook???

Gr
Re: Vermoeidheid stress ontlading??
14 April 2013 09:21
Dat heb ik ook. De enige oplossing voor mij is om heel vroeg naar bed te gaan. Dan krijg ik wel 8 uur slaap en ben ik uitgerust. Ik ben trouwens elke ochtend om 5 uur wakker...
Als het me niet lukt om op tijd naar bed te gaan, heb ik daar weer dagen last van...
Anonieme bezoeker
Re: Vermoeidheid stress ontlading??
14 April 2013 09:54
Hoi,

Ik slaap heel slecht en 8 uur haal ik al nooit. Slecht slapen schijnt 1 van de kenmerken van chronische hyperventilatie te zijn. Ik vraag me af of dit zo is, want slecht slapen kan zoveel oorzaken hebben. Als ik extra slecht geslapen heb, heb ik meer last van duizeligheid.
Re: Vermoeidheid stress ontlading??
16 April 2013 12:26
Ik kan wel goed slapen alleen ik droom enorm veel, maar ik merk wel als ik weinig geslapen heb ik me beroerder voel. Net als ik in het weekend ben wezen stappen daar heb ik vaak wel eff last van.. en maakt niet uit of ik nou drink of niet.
Heel irritant !!
Re: Vermoeidheid stress ontlading??
16 April 2013 22:12
Hoi Corina

Probeer een uur of een half uur voordat je gaat slapen iets ontspannends te doen. Een ontspanningsoefening, dit zal zeker gaan helpen bij je, je geest en lichaam zijn dan relaxter.

Succes

Meer weten over het HyperVen programma?