[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

stress

Gepost door Anonieme bezoeker 
Anonieme bezoeker
stress
01 July 2013 18:43
Hallo,

Als je stress hebt, werkt HyperVen ook niet volledig helaas.
Mijn huisje (heel erg klein huisje) wordt gerenoveerd en alle 5 huisjes (net zo klein als het mijne), waar het dak al van af is, hebben allemaal lekkage gehad, waarvan 1 heel erg: het water stroomde naar binnen.
Mijn dak is er nu ook af. Ik woon onder landbouwzeil. Het is nu dus niet meer de vraag of ik lekkage zal krijgen, maar hoe erg en wanneer. Woensdag gaat het regenen. En HyperVen werkt hier niet tegen. Als ik wegga (a.s. weekend een lang weekend weg) dek ik mijn bed af met landbouwzeil. Boven mijn bed kijk ik zo door kieren naar buiten, dus als het gaat lekken, kan dat dus precies boven mijn bed zijn en kan ook elders.
Erg spannend allemaal. Waarschijnlijk moet ik hierdoor langer HyperVennen.

Groetjes,

Anneke
Anonieme bezoeker
Re: stress
10 July 2013 21:37
Even een update:

Ik krijg gelukkig geen lekkage en aan mijn achterkant zit er al een nieuw dak op. De voorkant zal wel over een paar dagen klaar zijn.
Maar er wordt nu aldoor in stenen geboord en dit is een vreselijk doordringend geluid. MIjn extra maand liep af gisteren, dus ik ga nu niet verlengen, want HyperVen is in deze woonsituatie niet te doen. Ik vlucht zoveel mogelijk mijn huisje uit. Als het wat rustiger is hier, pak ik het wel weer op, want dan werkt het ook pas weer. En hier helpt niets tegen, ook geen AD medicijnen of oxazepam of wat dan ook (heb ik ook allemaal niet in huis). Mindful hiermee omgaan, dat is de truc en zoveel mogelijk wegvluchten.

Ik wens iedereen, die hier met HyperVen bezig is, veel succes. Als je rustig woont, werkt het echt wel, als je maar doorzet.

Groetjes,

Anneke
Re: stress
10 July 2013 22:21
Beste Anneke,

Je hebt helemaal gelijk. Als je rustig woont werkt HyperVen. En als je huis wordt verbouwd kan je echt niet rustig HyperVennen.
Bij mij gaan de secondes echt een eind naar beneden als mijn zoontje of man aandacht gaan vragen terwijl ik bezig ben. Laat staan als ik dan boos moet worden, omdat ze weten dat ze mij dan met rust moeten laten, dan gaan de sec. met grote stappen achteruit. Ik heb zelf erg veel last van electrostress. Dwz last van draadloze techniek en magnetische velden van stroom. Een half jaar geleden wist ik niet eens van het bestaan ervan. Mobieltjes en laptops en wasmachines geven mij erg veel stress. Dan ga ik waarschijnlijk dus HyperVentileren. Ik merk al wel wat verbetering met HyperVen. De laatste tijd gaan mijn scores ook niet erg omhoog en daar heb ik best de balen van. Maar ik ga rustig door en als het me lukt ga ik 3 x per dag de oefeningen doen. Ik doe er nu elke dag 2x10. Zo dan heb ik ook weer even mijn hart gelucht. Als er nog mensen zijn die ook erg veel last van electrostress hebben zouden jullie dan ook willen reageren en hoe jullie daar mee omgaan?
Anneke als ik jou was zou ik inderdaad lekker uit huis gaan. Misschien kan je bij iemand op bezoek gaan ofzo. Je beste vriendin gewoon weer lastig vallen of lekker gaan wandelen of fietsen als jou dat lukt. Ik lees soms dat sommigen erg veel last hebben en niet kunnen lopen van moeheid.
Ik zou ook niet tegen die herrie van boren enzo kunnen.
Ik hoop voor je dat alles snel weer rustig is en met een nieuw dak moet het wel extra rustig zijn en kan je weer lekker met de HyperVen vooruit. Heel goed dat je rustig door zet. We hebben allemaal dat het liever gister over zou zijn, maar we moeten leren dat het morgen over is. Groetjes en tot gauw Dineke
Anonieme bezoeker
Re: stress
10 July 2013 22:34
Hoi Dineke,

Dat had ik dus ook dat mijn scores bijna niet meer omhoog gingen. Dit komt waarschijnlijk door de stress van die renovatie hier en nog meer dingen.
Het heeft allemaal invloed. Slecht slapen heeft ook veel invloed op je scores.
Ik ben deze week al twee keer naar het strand gaan fietsen om tot rust te komen, zoveel mogelijk weg hier overdag. En de bouwvak komt eraan. Ik gun hun wel vakantie, want dan heb ik ook een beetje vakantie.
En ook al gaan je scores niet echt omhoog, toch doet HyperVen wel wat volgens mij.

Groetjes,

Anneke

Meer weten over het HyperVen programma?