[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Last van de hitte..

Gepost door Pianootje 
Last van de hitte..
19 July 2013 15:59
Hebben jullie ook zo'n last van de hitte deze dagen?
Ik ben extra duizelig door een aandoening met m'n bloeddruk, maar merk dat het vooral depersonalisatie duizeligheid is met deze hitte.
En dan vooral als ik ergens rondloop, zoals in een winkel. Dit doe ik ook nog niet alleen.
Maar HyperVen gaat ook veel zwaarder en minder goed merk ik.
Ik was benieuwd of meer mensen hier last van hebben?

Groetjes, Sanne
Re: Last van de hitte..
19 July 2013 23:37
Hoi Sanne,

Weer terug van vakantie? Ja ik merk dat ik last heb als ik echt in de zon ben geweest dan ben ik wat verbrand en voel ik me ook veel vermoeider. Volgens mij moet je lichaam dan gewoon andere taken uitvoeren en gaat mijn ademhaling ook moeilijker. Ik had van de week toen het 's morgens zo mistig was heel erg last van. Ik werd wakker en voelde me zo licht in het hoofd. Ik zag later dat er veel mist en bewolking was, toen het eenmaal opgelost was en de zon weer lekker aan het schijnen was was er niets meer aan de hand. Ik adem dan blijkbaar wat moeilijker en krijg dan last van mijn chronische hyperventilatie-klachten.
Ja de stad, nou daar hoor ik zoveel mensen over klagen dat ze er heel moe vandaan komen. In mijn omgeving zijn er 10 tallen die de stad heel erg vermoeiend vinden. Ik heb hier wel een verklaring voor maar ja uiteindelijk ligt het aan onze chronische hyperventilatie. Ik ben het daar zelf eigenlijk niet helemaal mee eens, want de vraag blijft wat was er eerder de kip of het ei. Ik bedoel: bij mij triggert de moderne techniek met alle draadloze straling mij heel erg, maar was ik 50 jaar eerder geboren dan had ik geen klachten, maar wel chronische hyperventilatie? chronische hyperventilatie uit zich als er te veel stressbronnen zijn. In deze tijd heb je nog veel meer stressbronnen waar we niet eens weet van hebben, zoals luchtkwaliteit en ons voedsel. Verder speelt je conditie natuurlijk mee en ja op de site lezen we nog veel meer hier over. Ik ga de stad gewoon niet meer zo vaak in. Laat ze maar lekker in de stad. Ik mis het wel maar ik winkel soms ook in kleinere centra's en daar gaat het wel wat beter.
Succes (heb je nog een mooi liedje voor ons?)
Groetjes Dineke
Re: Last van de hitte..
20 July 2013 20:15
Zijn er ook mensen hier die spierpijn hebben in de benen? Weet niet of het te maken kan hebben met chronische hyperventilatie, misschien wel niet, maar heb het al dagen, terwijl ik niks bijzonders doe.
Re: Last van de hitte..
22 July 2013 09:20
Hoi Dineke,

Volgens mij heb ik het al eerder gezegd, maar ik voel niks voor elektrostress als ik eerlijk ben.
Als het voor jou wel werkt is dat prima, maar ik heb mijn wifi al uit als ik slaap en slaap nog slecht.
En daarbij ben ik van mening dat je jezelf helemaal gek maakt als je op alle straling gaat letten, aangezien dit overal wel is.
Ook vraag ik me af hoe jij de toekomst ziet, want de moderne technieken blijven en mensen blijven wifi en apparaten hebben.
Dus volgens mij kan je dan straks nergens meer naartoe en weet je dus ook dat je je nooit goed zal voelen als je onder de mensen bent.
Of heb ik het mis?
Succes met alles in ieder geval!

Groetjes, Sanne
Re: Last van de hitte..
22 July 2013 11:46
Hoi Sanne,

Nee, ik laat me niet gek maken, maar voor mij werkt het wel om er rekening mee te houden.
Ik slaap nu veel beter op zolder ipv in mijn slaapkamer waar de buren ook naast me slapen. En ik ben niet bang voor de toekomst. De techniek met straling word alleen maar verbeterd voor de mens. Als ik genoeg slaap in een betere omgeving kan ik overdag ook veel meer hebben. En HyperVen werkt ook heel goed om mijn buffer op tebouwen en zo meer te verdragen. Ik hou er nu gewoon rekening mee en als ik me echt niet lekker voel dan weet ik ook waar het aan ligt en dat ik het wat rustiger aan moet doen met div. dingen. Ik schrijf dit hier zodat anderen er misschien ook wat aan hebben, want ik lees soms verhalen dat men niet meer weet wat te doen om zich lekker te voelen, of om zichzelf te voelen. Je kunt het dan altijd uitproberen of je er in verdiepen, want het is niet heel gemakkelijk om er achter te komen hoe het zit met elektrostress. Als dat wel zo was dan was dat probleem voor 1 miljoen mensen ook al verholpen. Ik speel er mee en ontdek waar ik wat rust vind. Ik ben verder benieuwd of er anderen zijn die hier ervaring mee hebben en of HyperVen ook bij hen werkt. Elektrostress geeft me stress maar er is ook een oplossing voor handen.
Ik ben blij dat je er geen last van hebt Sanne. Houden zo en maak je er verder niet druk over, het is niet alleen aan jou gericht, maar meerdere mensen lezen dit denk ik.
Ervaar jij al vooruitgang met deze therapie? Ik zeeer zeker wel. Ik blijf het ook grappig vinden dat ik de ene keer heel laag zit met mijn scores en zoals vandaag zat ik ineens weer 30 sec boven mijn wekelijkse gemiddelde. Scores die ik nog nooit gehaald had. Daar word ik dan wel blij van. Iedereen succes met HyperVennen,
Dineke
Re: Last van de hitte..
22 July 2013 15:11
Hoi Dineke,

Oke ik snap je. Dankje voor de duidelijke uitleg.
Snap je dat ik dacht dat je er ook jezelf mee gek kon maken?
Maar hoe ik het nu lees begrijp ik jouw kant veel beter. En misschien is ook juist fijn om een oorzaken/'>oorzaak te weten van je klachten.
Ik hoop inderdaad dat er anderen zijn die wat aan jouw verhaal hebben. Net zoals dat ik blij ben dat ik deze site tegen ben gekomen en allemaal verhalen las van mensen met chronische hyperventilatie.
Ik merk heel veel verschil sinds ik gestart ben met HyperVen. Allereerst kreeg ik bij het minste of geringste hyperventilatie in het begin, waarschijnlijk ook omdat ik oververmoeid was/ben. Maar dat werd met HyperVen steeds minder. Nu al heel lang niet echt meer last gehad van een echte aanval, meer de beginsymptomen. Ook krijg ik steeds wat meer energie merk ik.
Alleen ben ik nog vaak enorm draaierig/duizelig, dus ik hoop dat dat ook niet al te lang nog blijft hangen. Ik ben nu halverwege HyperVen en heb de goede hoop dat ik na 4 maanden HyperVen zo ver ben ik weer zelfstandig dingen kan gaan doen en kan beginnen met werken.
Heel veel succes en we houden elkaar op de hoogte!

Groetjes, Sanne
Re: Last van de hitte..
22 July 2013 19:05
Grappig. Ik wilde net een topic starten over dit onderwerp.

Ik kom bij HyperVen niet gemiddeld boven de 80 seconden. Eerder was dit 90/95

Lees dit eens.

[www.frankdeboosere.be]

Meer mensen die dit merken bij het programma?

Meer weten over het HyperVen programma?