[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

mobieltjes en tablets en wifi beinvloeden mijn scores

Gepost door Dineke 
mobieltjes en tablets en wifi beinvloeden mijn scores
19 July 2013 23:18
Beste allemaal,

Ik wilde eens vragen wie hier nog meer last van heeft. Het zit n.l. zo: Ik heb last van elektrostress. Dat wil zeggen dat ik snel reageer met moeheid en me niet lekker voel en het gevoel heb niet genoeg adem te hebben om weer normaal te ademen. In mijn eigen huis heb ik deze moderne techniek uitgezet en dat heeft mijn duizeligheid en niet kunnen concentreren wel een stuk verminderd. Zeker mijn mobieltje en wifi uit, hebben mij een stuk meer gezondheid gegeven. Ik kon weer een boek lezen en gewoon nadenken wat ik zelf wilde denken. Ik was echt ver weg. Maar het was niet voldoende, want mijn omgeving heeft nog wel alles aan. Bijv. buren. Electrostress is best een ingewikkeld verhaal, maar het is zeker in deze tijd een grote stressbron. Als je echt veel klachten ervaart ivm chronische hyperventilatie raad ik je echt aan om deze dingen een dag of 3 minimaal uit te zetten. Je zal zien dat je scores stijgen.
Herkent iemand zich hier ook in?
Het is een grote stressbron voor mij dus krijg ik inderdaad last van mijn chronische hyperventilatie- klachten. Als ik naar de stad ben geweest en ga HyperVennnen dan zijn mijn scores lager dan als ik niet ben geweest. Ik kom dan niet meer bij het gemiddelde van de vorige sessie. Dit is ook zo als mijn buren naar hun werk zijn en er is 's morgens niet gewifiet (dan word ik nl duizelig en hoor ik mijn buren dat ze wakker zijn) dan gaan mijn scores lekker goed en omhoog. Nu zijn er dus 2 logees bijgekomen die de hele zomer blijven en die hebben dus ook het een en ander bij zich. Mijn scores krijg ik niet meer omhoog. Ze blijven laag. Ik baal hier zo van. Aan de andere kant ga ik door met HyperVen, want als ik niets doe gaat het ademcentrum ook niet veranderen. Ik hoop dat ik met HyperVen hier ook wat verandering in zal ervaren. Het is zowiezo beter geworden, maar de lasten van stress zeg maar zijn erger geworden. Ik wens iedereen veel succes met de HyperVen en ik lees elke dag de nieuwe berichten op het forum. Wil er nog iemand reageren of heb je ook ervaring met dit soort dingen? Ik ben heel benieuwd.
Groetjes Dineke
Re: mobieltjes en tablets en wifi beinvloeden mijn scores
25 July 2013 14:39
hoi dineke

volgens mij heb ik er ook last van ik woon ook nog boven een bedrijf met heel veel computers aan beneden dus ik doe er jammer genoeg niks aan herken het dus wel.
als ik achter de computer zit draag ik een ketting wat straling opvangt klinkt miss zweverig maar ach t kan geen kwaad.
als ik de hele dag mn mobiel bij me draag slaap ik zo onrustig snachts,,, dus probeer nu ook mn mobiel zo vaak mogelijk weg te houden en wifi snachts uit. als je tips hebt hoor k t graag.

groetjes merel
Re: mobieltjes en tablets en wifi beinvloeden mijn scores
25 July 2013 15:31
Hoi Merel,

Ik had laatst Dineke al gesproken dat ik er zelf geen last van heb en het ook niet helemaal begreep.
Wel fijn dat er nu voor Dineke iemand is die zich er ook in kan vinden.
En even over die ketting: Er zijn zelfs edelstenen die tegen hyperventilatie helpen!
Ze zijn vaak hartstikke mooi en wat jij al zei: Kwaad kan het toch niet!
Wel goed ontladen en opladen he?!

Groetjes, Sanne
Re: mobieltjes en tablets en wifi beinvloeden mijn scores
25 July 2013 22:21
hee pianootje

Grappig dat je t zegt maar heb idd wel die leuke armbandjes voor bepaalde dingen of ze echt helpen weet k niet maar ze zien er ook wel vrolijk uit toch en er is 1 armbandje die ik af en toe gewoon MOET dragen.. waarom weet ik eigenlijk niet..
Ik hoop een reactie van Dinneke nog ,,, zoals vandaag heb ik de hele dag mijn telefoon uitstaan en merk gewoon dat ik me veeeel rustiger voel en weet nu al dat ik beter ga slapen..Het is best moeilijk hoor als je een smartphone hebt je bent toch geneigd om altijd even iets op te zoeken op t internet of de tel mee te nemen naar buiten want stel dat je even inet nodig hebt en dan heb je ook nog whats app iemand die je even MOET spreken..Maar goed als ik me er echt lekker door voel heb je t er voor over niet?


gr merel
Re: mobieltjes en tablets en wifi beinvloeden mijn scores
25 July 2013 23:27
Hoi Merel,

Je bent de eerste die op dit onderwerp voor mij reageert. Bedankt. Ik zal je een duidelijk antwoord geven. Er zijn denk ik heel veel mensen die hier onbewust last van hebben en er niet eens aan denken dat het hier door zou kunnen komen. Ik had dezelfde dag dat ik mijn mobiel uitzette het gevoel alsof het heel erg stil om mij heen was geworden. De auto's reden langs me en de kinderen om mij heen riepen en schreeuwden, maar er was een rust gekomen o heerlijk. Vanaf toen ben ik me er in gaan verdiepen en wat ingewikkeld zat dat allemaal zeg, met die straling. Ik heb een boek hierover gelezen en dat kan ik wel aanraden. Ik heb niet elke letter gelezen, want het is ook een heel technisch boek. Maar er ging een wereld voor me open en nu begreep ik ook meer waar ik last van had en dat niet alles psychisch is. Natuurlijk zegt de psychiater het is psychisch, hij wil ook zijn brood verdienen. Toen ik in de zorg werkte en er kwam iemand raad vragen dan gaf ik die ook en daar kreeg ik ook een centje van. Het boek heet: elektrostress & gezondheid. Er staat zoveel in dat je een beetje door de bomen het bos kwijt raakt vind ik. Wat moet je als eerste aanpakken en wat is minder erg, dat komt niet duidelijk naar voren. Ik bel veel met stichting EHS en die mensen kunnen in jou situatie heel goed helpen door dingen uit te leggen of aan te raden of af te raden (haha).
Ik ben nu al een maand of 3 bezig met HyperVen en het helpt me echt de goeie richting op. Alleen zoals ik al schreef er zijn van de zomer veel logees bij de buren gekomen voor een tijdje en die hebben ook het een en ander bij zich waar ik niet blij van word. Zowiezo zijn mijn scores heel erg gedaald en stijg ik amper. Is iedereen een dagje weg wat zelden voorkomt dan stijgen mijn scores naar super hoge nivo's. Heel merkwaardig. Daarom denk ik dat ik heel erg beinvloed word in mijn ademhaling met die dingen. Ik heb zeer zeker chronische hyperventilatie en volgens mij ben ik daardoor dus heel gevoelig voor laag en hoogfrequente straling geworden.
Ik hoop dat het echt nog veel minder gaat worden met de HyperVen therapie, maar ik vind dat ik er nog niet ben.
Merel, als jou ketting straling opvangt wat doet die ketting dan met die straling? Werkt het niet averechts? Ik wil juist niets op vangen. Dat vind ik persoonlijk fijner.Tips heb ik genoeg, maar het is niet eenvoudig. Je moet je er echt in verdiepen als je denkt dat je er echt last van hebt. Heb je er niet al te veel last van dan zou ik me er niet in verdiepen en gewoon HyperVennen.
Wat mij wel hielp en wat ik op een site van hyperventilatie las is: let op bij gebruik van bepaalde kruiden in het eten. Ik gebruik nu geen provencaalse kruiden meer want de avond en nacht er na als er te veel straling om mij heen is dan ben ik aan de diarree en heb ik heel erg buikpijn. Daar ben ik net een maandje geleden achter gekomen. Ik had nooit de link gelegt met kruiden tot ik het las. En geen E-nummer 621 en geen light produkten. Het scheelt me echt veel in concentratie. Ik onderzoek het wel eerst voor mezelf, als ik iets gelezen heb en ik merk er niets van na het uitproberen dan pfft weg ermee, dan geldt dat niet voor mij.Bijv iemand had baat bij magnesium. Dus ik een potje gekocht met van die pillen, maar nee geen verschil. Dus dan houdt het voor mij op.
Tip 1 is dus kijk op de site van stichting EHS. Tip 2 Ga door met HyperVen.
Misschien ben ik lang van stof, maar ik hoop dat je er wat aan hebt.
Zo'n winkel met allemaal computers hoeft geen probleem te zijn hoor. Verkopen ze die computers? of gebruiken ze die voor zichzelf? Misschien zit er geen wifi op en hebben ze gewoon met draad aangesloten. Misschien hebben ze wel een hoofdcomputer kast en zit daar wel wifi of heb je last van laagfrequente straling. Dat is dus stroom. Zitten er mensen achter al die computers dan hebben ze vast hun mobiel bij zich, dus ja wat is dan de oorzaken/'>oorzaak van je klachten. Zijn er draadloze huistelefoons (dect) die zijn ook erg vervelend voor als je daar last van hebt. Zozie je maar dat het echt een zoektocht is. Maar als je de bron hebt en je kan het verminderen dan heb je echt veel minder last van chronische hyperventilatie klachten. Zo kan ik nog een tijdje door gaan. Ik hoop dat als je erg veel last van hebt en het een en ander uit zet dat je dan de touwtjes weer in handen krijgt dat voelt tenminste gezond en dat gun ik iedereen op deze site.
Heel veel succes en we berichten elkaar wel weer op dit forum.
Succes, Dineke
Re: mobieltjes en tablets en wifi beinvloeden mijn scores
26 July 2013 09:41
Hoi Dineke,

Je zei tegen Merel iets over dat edelstenen straling juist opvangen en vasthouden. Dat klopt ook, maar wat ik al tegen Merel zei: Je moet die stenen geregeld ontladen en daarna weer opladen!
En als er niet veel met je aan de hand is, kan je dit eens in de paar weken of zo doen, maar als je heel veel last hebt zoals jij met die straling, dan zou je ook elke avond je steen kunnen ontladen onder de stromende koude kraan.
Ik snap wel je idee van dat het juist de straling (of andere negatieve dingen) vasthoudt, maar ik denk dat edelstenen wel bedoelt zijn dat dit niet vervelend wordt voor jezelf. Want dat geldt voor alles waar je een edelsteen voor koopt. Alleen werkt hij op een gegeven moment steeds minder omdat ie "vol" zit. En dan moet je deze dus ontladen.
Zelf heb ik ook een edelsteen die ik al had en die is toevallig ook voor hyperventilatie. Ik kan nou niet vol overtuiging zeggen dat ik nergens last van heb met die ketting om, maar het voelt soms alleen al heel prettig om iets bij je te dragen met een betekenis. Snap je?
Het geeft mij wel een soort rust als ik die ketting draag. Toch draag ik de laatste tijd liever de ketting die ik van mijn vriend heb gekregen, dat voelt prettiger. Maar zo ieder zijn ding.

Groetjes, Sanne
Re: mobieltjes en tablets en wifi beinvloeden mijn scores
26 July 2013 15:49
Hoi Dineke

bedankt voor je reactie ik zou er even kort op ingaan nu omdat ik niet echt veel tijd hebt en toch even wil reageren voor ik weer wat dingen vergeet.
Dat boek bedankt voor de tip! ga ik halen ik hou van boeken en dit lijkt me een interssant onderwerp.
Ik heb 2 jaar geleden mijn tv weggedaan omdat het me teveel werd teveel prikkels.
En voelde ook ineens zo n rust in mijn woonkamer echt een verrijking gewoon! als ik nu iets wil kijken kijk ik t gewoon op de laptop veel fijner! ik heb wel pas geleden een klein tvtje gekocht maar dat is voor dvd s en die staat ook gewoon in de kast. heel af en toe als ik een film avond heb met familie of vriendinnen gaat ie uit de kast.
Ik woon boven een administratief bedrijf een groot pand met verschillende kantoren erg veel computers dus wifi -tel staat gewoon aan als ik bij mn zusje slaap voel ik mij veel rustiger.Daarom wil ik denk ik ook gaan verhuizen want merk echt wel dat ik er last van heb ik ben ook overgevoelig.
Ohja ik neem sowieso bijna geen e nummers meer heb dat kleine boekje over e nummers wel een aanrader voor elk huishouden heb mij in deze reis van chronische hyperventilatie al veel verdiept in voeding en wat het met je doet.
Ik denk ook dat je wat extra gevoelig bent als je ernstige chronische hyperventilatie hebt voor bepaalde voedingstoffen.
Ik eet veel groenten fruit en ach soms zit er wel een e nummertje in een koekje maar prob de rode e nummers te vermijden wat ook niet altijd lukt. als je nog iets wilt delen of vragen hebt hoor ik t wel van je.

groetjes merel
Re: mobieltjes en tablets en wifi beinvloeden mijn scores
26 July 2013 22:26
Hoi Sanne,

Ook een interessant onderwerp om in edelstenen te verdiepen. Ik heb helemaal geen verstand van edelstenen, daarom was het ook een vraag of ze opladen of iets dergelijks. Wat grappig dat als je ze onder de kraan houdt dat ze dan ontladen. Ik kan me er wel iets bij voorstellen. Als ik heel erg last heb van benauwdheid van de elektrostress dan spreid ik mijn vingers ook onder de koude kraan. Dat was ook eens een tip van iemand. Ongeveer 20 jaar geleden ontmoette ik een oude man die zei dat als je 's nachts lekker wilde slapen even je hoofd voor het slapen gaan onder de koude kraan moest doen. Dat heb ik inderdaad wel eens gedaan en het was echt heerlijk. Wat je overdag opgeladen hebt in je lichaam raak je zo ook mooi weer kwijt.
Groetjes Dineke
Re: mobieltjes en tablets en wifi beinvloeden mijn scores
26 July 2013 22:52
Hoi Merel,
Nou als je zo'n groot verschil merkt bij je zus als je logeert dan ben ik heel benieuwd wat je van het boek zal vinden. Ik had precies hetzelfde als ik met ons zoontje bij vrienden ging logeren. Zowel hij als ik knapten dan heel erg op. Daarom wist ik zeker dat het aan het huis lag en niet aan mezelf. Het is bij mij ook begonnen vanaf de eerste dag dat ik in dit huis kwam wonen.Er zijn gewoon hele nare woningen met alles er op en er aan. Ik weet heel goed hoe dat voelt. Ik wil ook heel graag verhuizen, maar ja het is me nog niet gelukt met een andere huurwoning. Ik raad je wel aan om beneden te wonen of een eengezins woning. Als je n.l. boven iemand of een bedrijf woont dan loop je ook op hun stroom draden en als je daar gevoelig voor bent dan heb je weer een stressbron erbij. Daarom zoek ik ook voor een eengezinswoning, omdat ik nu in een bovenwoning woon. Heb je in het weekend ook minder last? Zijn ze dan gesloten van dat bedrijf onder jou? Zijn jou scores in het weekend beter?
Ja dat boekje van die E- nummers ken ik. Ik kook het liefst zo puur mogelijk. Weinig kant en klaar. Als ik toch perongeluk bij iemand anders een paar E-nummers van de serie 621-630 binnen krijg heb ik de dagen erna echt last van chronische hyperventilatie-klachten. Ik probeer het dan maar weer naast me neer te leggen omdat ik weet waar het vandaan komt en dat het ook gewoon weer over gaat.
Volgens mij zit ik echt diep in de chronische hyperventilatie. Ik ben altijd een erg gevoelig persoon geweest voor van alles en nog wat. Ik hoop dat de HyperVen echt veel gaat opleveren. Maar ik moet nog wel even doorgaan denk ik. Ja we houden wel contact via het forum.
Groetjes van Dineke
-------------------------
Re: mobieltjes en tablets en wifi beinvloeden mijn scores
26 July 2013 23:28
hoi dineke

Ik heb idd in t weekend veeel minder last voel me vrolijker alles voelt veeel rustiger ik wacht nu met smart tot de bouwvak vakantie begint alhoewel ik daar niet echt hoop voor heb omdat juli al bijna voorbij is maar misschien hebben ze t in augustus pas.
Het liefst zou ik op een soort boerderij wonen haha lekker vrijstaand rustig wat een verheerlijking zou dat zijn ..winking smiley
Maar wil sowieso ook geen appartement meer ga zeer kieskeurig zijn heb nu wat ervaring...dit nooit meer haha.

liefs merel

Meer weten over het HyperVen programma?