[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

te weinig ademen

Gepost door pierrre 
te weinig ademen
01 August 2013 09:08
Goeden dag mijn naam is Pierrre

En loop al 2 jaar met allerlei klachten rond ben inmiddels al bij vele specialisten geweest en een aantal zegt hyperventilatie
Iets waar ik zelf nooit iets van merk dat ik te snel adem.Heb zelf altijd het gevoel dat ik mijn adem in hou bij inspanning of internetten
dus te weinig adem.Maar aangezien ik niet de hele tijd op mijn ademen let zou het ook maar zo kunnen zijn dat ik soms wel te snel adem.
Vroeg me af of meer mensen hier last van hebben??Ben gisteren met HyperVen begonnen en scoor nu rond de 40 sec is dit een normale score of is die aan de hoge kant??

Vriendelijke Groet Pierrre
Re: te weinig ademen
01 August 2013 09:25
Hoi Pierre,

Als je je adem inhoudt, haal je volgens mij juist hoog adem. Tenminste, dat had ik toen het op z'n slechtst met mij ging.
Ik ging dan in winkels m'n adem inhouden waardoor ik daarna alleen maar meer last kreeg van duizelingen en daarvan weer ging hyperventilatie.
Over je score kan je niks zeggen (staat ook overal op deze site) want dat verschilt per persoon.
Ik ben gestart met een score van 35 en zit nu op ongeveer 90. Het gaat nu al een heel stuk beter met mij, ik heb bijna geen hyperventilatie meer maar nog wel veel last van draaierigheid/duizeligheid/depersonalisatie.
Houd wel rekening ermee dat je van HyperVen ook stressontladingen krijgt waardoor je je tijdelijk slechter voelt. Dit hoort erbij.

Groetjes, Sanne
Re: te weinig ademen
01 August 2013 19:20
Sanne bedankt voor je reactie

Meer weten over het HyperVen programma?