[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Ad Slikken!!

Gepost door Lene30 
Ad Slikken!!
12 August 2013 14:50
Hallo Allemaal,

Mijn vraag is, zijn er hier ook mensen die Ad heeft gebruikt?
Wat zijn jullie ervaring met de AD medicijnen? Ik ben namelijk vandaag toch begonnen met AD medicijnen Venlafaxine 37,5 omdat ik de laast dagen behoorijk angstig was. Zijn er heftig bijwerking? Voor met dit therapie HyperVent wat erg zwaar is, kon ik niet anders dan toch voor Ad te gaan om zo mijn HyperVent te kunnen doen. Maar ik krijg na elke Sessie zo en zware depressieve gevoel, Angst om te gillen, vreselijk. Ik hoop echt met HyperVen na een paar maanden hier wat kan schrijven dat ik genezen ben door HyperVen want hier lig nu al mij vertrouw.

Binnen kort ga ik nog Mindfullness doen en Yin Yoga op Advies van een Osteopaat.


Graag jullie mening AUB


Groetjes

Lene
Re: Ad Slikken!!
14 August 2013 22:42
Hai Lene,

Ik ken 2 mensen, in mijn persoonlijke omgeving, die vrij resent begonnen zijn met venlafaxine ook wel efexor genoemd.
Beiden waren heel angstig en ook heel bang om er mee te beginnen, maar deze 2 vrouwen waren erg verbaasd dat het allemaal vrij redelijk verliep. Ze waren wat duizelig en misselijk bij de opstart, maar daar bleef het bij. 1 vrouw heeft opgebouwd tot 150 mg en kan zich nu vrijelijk bewegen en de andere is gestopt bij 75 mg. om te kijken of dat genoeg is. Je moet het wel minimaal 4 weken innemen om resultaat te krijgen, maar soms voel je je al eerder rustiger.
Er zit zelfs een vrouw bij die zo ontzettend bang was dat ze zaklantaarns in huis had voor de nacht omdat ze bang was in het donker en ze sliep zelfs al jaren beneden. Die angst in nu volledig weg. Daarnaast kan ze zich weer in winkels begeven etc.

Dus venlafaxine geeft absoluut resultaat, maar trap niet in de valkuil dat je geen last meer hebt van hyperventilatie. Dit wordt onderdrukt door de AD medicijnen, als je ermee stopt komt het terug, dus het is belangrijk dat je wel HyperVen afmaakt.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt Lene en als je wat wilt vragen hierover dan kan je dat rustig doen. Ik blijf de discussie volgen. winking smiley

Hartelijke groetjes van Ellen

Antwoorden die door de Stichting HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 14/08/2013 22:45 door Ellen.
Re: Ad Slikken!!
15 August 2013 08:24
Hallo Ellen

Bedank voor u reactie:
Ik heb ook getest op mijn vitamine waarde, blijkt dat ik vitamine D te kort komt, waarde 32 nu slikt ik vitamine D voor aanvullen van de te kort.


Ik ben gewoon weer druk aan het HyperVennen.


Fijne dag

Groetjes

Lene
Re: Ad Slikken!!
16 August 2013 19:21
Ad heb ik zo'n 1,5 jaar geslikt.. citalopram 20mg. Ben er (gelukkig) sinds een maandje of 3/4 mee gestopt. Had voorheen ook veel paniekaanvallen en angsten en de ad zorgde ervoor dat deze emoties afgevlakt werden. Maar zoals bij mij zo vaak met chronische hyperventilatie, bepaalde klachten komen en gaan.. dus zodra ik stopte met de ad zijn de paniekaanvallen en angsten ook niet meer teruggekomen. Ik had de ad dus niet meer nodig kennelijk.

Meer weten over het HyperVen programma?