[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Wat is er gebeurd?

Gepost door pvt 
pvt
Wat is er gebeurd?
13 October 2013 10:52
Sinds een week of drie volg ik voor de tweede keer HyperVen therapie. Ik begon met een waarde van 35 sec. en heel langzaam zag ik de waardes verbeteren. Afgelopen woensdag heb ik een heel slechte dag gehad. Heel erge hoofdpijn (wat ik vrijwel nooit heb, twee keer per jaar als het veel is en dan nog niet erg), erg duizelig, misselijk en de oefeningen gingen ook al niet geweldig. Ik heb overwogen om me ziek te melden en ben een paar keer naar buiten gegaan in de hoop dat het over zou gaan.
Donderdag werd ik wakker en het eerste dat me opviel was dat de hoofdpijn weg was en ik enorm helder was. Bij de ochtendoefeningen haalde ik zonder moeite plotseling 20 seconde meer. Pijn in mijn borstkas is weg en sinds donderdag ook niet meer duizelig geweest. Ik zie nu ook dat ik veel vaker via mijn buik ademhaal en niet via mijn borst.

Wat is hier gebeurd? Ik begrijp uit alle antwoorden hier dat de genezing heel geleidelijk verloopt maar dit lijkt wel erg spectaculair. Ik heb nog wel veel klachten maar deze vooruitgang had ik echt niet verwacht. Is dit tijdelijk of is dit een grote sprong voorwaarts?
Re: Wat is er gebeurd?
13 October 2013 12:10
Hallo pvt,

Wat je ervaren hebt is een ontlading van de stress. Die stress was in het bewustzijn terecht gekomen en zorgde voor de hoofdpijn. 's-Nachts heb je kennelijk dat grote brok stress verwerkt en is daarmee is een (grote) drempel om beter te worden weggenomen. Dus helemaal goed, zo'n snel plotseling resultaat.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?