[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Na gebruik alchol geen last !!

Gepost door franknr1 
Na gebruik alchol geen last !!
31 October 2013 13:52
Hoe kan het zo zijn dat ik hele dagenlang duizelig ben en als ik alchol op heb mijn klachten verdwijnen ?? Is de hyperventilatie dan gevolg van mijn spanning/ angst . En waarom is de duizeligheid en spanning de volgende dag 5x zo erg is het dat ik dan verkeerd ademhaal snachts ? Meer mensen last van ? Grtz
Re: Na gebruik alchol geen last !!
31 October 2013 14:50
Beste Frank,

Zoals te lezen is op het forum is het bekend dat alcohol icm chronische hyperventilatie op het moment zelf vaak goed gaat, maar de dag erna gaat het slechter.
Nogmaals: Probeer eens wat meer verhalen op het forum terug te lezen, hier staat zoveel beschreven waar jij vragen over hebt.
Zo wordt er dit gezegd over alcohol:

Alcohol heeft een eigenaardig effect op onze psyche. Aan de ene kant maakt het emoties los, en aan de andere kant dempt het het vermogen van ons lichaam om die stress normaal te verwerken. Het gevolg is dat je met stress blijft zitten die - nadat de alcohol uit je systeem is – pas verwerkt kan worden. Zodra je stress levels te groot zijn geworden, kan je steeds minder alcohol verdragen.

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?