[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

zenuwtiics

Gepost door Jessy 
zenuwtiics
28 January 2014 14:04
Is er ergens iemand op dit forum die ook last heeft van spierspanning en zenuwtics in en aan zijn hoofd en ogen?IEMAND?Ik ben echt maar aan het zoeken dat ik echt chronische hyperventilatie heb,twijfel nog steeds vandaar...
Re: zenuwtiics
28 January 2014 15:59
Dag jessy,

Ik heb niet hetzelfde als jij, maar heb wel vaak de daver over mijne ganse lijf, net alsof ik sta te bibberen van de koude. Alleen is het dan niet koud. Ik heb dit meestal 's ochtends wanneer ik wakker word, en kan het niet controleren.
Vraag mezelf ook af of dit door de chronische hyperventilatie komt. Het is in ieder geval geen prettig gevoel. Over wat jij schrijft heb ik wel al regelmatig iets gelezen op dit forum, denk dus dat het zeker iets met de chronische hyperventilatie kan te maken hebben.

groetjes Priscilla
Re: zenuwtiics
28 January 2014 17:46
Dag Jessy

Bedoelt u met zenuwticks een soort trilling in uw ooglid ook wel spasmen genoemd , ik kan u gerust stellen dat dit inderdaad ook bij hyperventilatie hoort , ikzelf had hier ook veel last van maar de laatste dagen is het nog niet terug gekomen , ik ben nu ongeveer een maand met HyperVen bezig , dus efkes geduld dan verdwijnt dat zeker ook bij jou.

Mvg.
Re: zenuwtiics
28 January 2014 18:41
hey,die koude over heel men lichaam heb ik ook al gehad,is beter nu,maar dat trillend ooglid,nee weet wat je bedoeld maar dat is het niet het is eerder een gevoel in mijn achterhoofd dat daar een spier continue samentrekt,tja zoals een zenuwtic denk ik,je hebt soms mensen die van die bekken trekken,wel ik denk dat het dat zo ongeveer is wat ik voel maar dan in men hoofd,daar word ik eigenlijk het gekst van van allemaal pff,begint op de duur zelfs pijn te doen als het maar heel de avond zo voort gaat...thanckx voor de reacties

Meer weten over het HyperVen programma?