[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

help help alstuieft!

Gepost door kimmhenning 
help help alstuieft!
02 February 2014 16:36
Sorry maar hier ben ik weer kan iemand mij misschien helpen door uit te leggen hoe jullie de pijn in jullie linkerarm ervaren??
En of dit ook de schouder betreft en binnen of buitenkant van de arm/ boven of onder arm?
En hebben jullie dan ook last in de pink?
Oksel?
Ik ben echt ten einde raad de pijn is er 24 uur per dag wordt soms erger of geactiveerd bij inspanning e gaat nu soms ook mijn rechterarm in!
Ik kan nergens meer heen de dokter luisterd niet eerste hulp mag ik niet meer komen zou me erg helpen als ik kon lezen boe andere deze pijn voelen zodat ik het kan vergelijken.
Dus aub willen jullie een reactie geven???
Ooh ja en pijn bij sleutelbeen iemand bekend mee.
sorry voor dit verhaal maar kan er niet meer tegen al bijna 2 en half jaar.

lieve groetjes kim
Re: help help alstuieft!
02 February 2014 16:49
Ik denk je moet HyperVen doen, sporten en tijd geven.het is moeilijk ,maar alleen dan zie je wat verbetering misschien. Ik ken die fase wel....
Re: help help alstuieft!
02 February 2014 20:14
Niemand???eye popping smiley
please iemand die me kan vertellen hoe u de pijn omschrijft?!?!?!

Groeten kim
Re: help help alstuieft!
02 February 2014 20:52
Hoi Kim,

Ik merk dat je nogal in paniek bent. Maar als je onderzocht bent door een arts, moet je echt proberen om daar op te vertrouwen.
Door constant te denken dat het erger is of dat je wilt weten waar het vandaan komt en hoe het zit, maak je al je klachten erger en erger.
Je weet dat de klachten van de chronische hyperventilatie komen en je weet ook dat je daarvoor hard aan het werken bent met HyperVen.
Meer kan je niet doen, behalve ontspanningsoefeningen en eventueel wandelen of fietsen.
Tuurlijk is het lastig om het los te laten, maar dat is wel het enige wat je nu gaat helpen.

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: help help alstuieft!
02 February 2014 20:56
Hoi sanne dat is nou het probleem niemand heeft ooit vastgesteld dat het chronische hyperventilatie is al weet ik het diep van binnen wel ik wil het getest maar de huisarts zegt nee.
en lopen of fietsen maakt bij mij de kkachten erger ik zie dat bij zoveel me sen staan maar dan wordt ik nog beroerder.
dank je wel sanne

groetjes kim
Re: help help alstuieft!
02 February 2014 21:31
Hoi Kim,

Ik snap dat dat lastig is, maar misschien een schrale troost, dat het bij mij ook nooit is vastgesteld door iemand.
Ik heb alleen mezelf gerust gesteld dat de artsen niks anders vonden en dus was mijn eigen conclusie de meest logische vond ik.
Zo denken lukt waarschijnlijk niet iedereen, maar ik wil het toch even zeggen.
Als wandelen of fietsen niet lukt, moet je dat ook zeker niet doen. Ik heb dat ook even niet gekund hoor, toen het heel slecht met me ging.
Geef jezelf dan ook de rust die je nodig hebt en vraag niet teveel van jezelf. Het is wel verstandig om ontspanningsoefeningen te doen, bijvoorbeeld voor het slapen gaan. Verder ben je waarschijnlijk op dit moment druk genoeg met HyperVen. Als je merkt dat je weer wat energie krijgt, probeer dan wel naar buiten te gaan om te gaan wandelen. De buitenlucht en bewegen zijn heel goed voor je. Natuurlijk kan je niet ineens een kwartier wandelen, maar begin gewoon eens met een blokje om je huis of zo. En bouw het elke dag een beetje op.

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: help help alstuieft!
03 February 2014 16:06
ik heb dat ook gehad ik kon in het begin ook geen kwartier lopen
ik kreeg dan gelijk hartkloppingen en had het gevoel dat ik helemaal verkeerd ademhaalde
naar mate de HyperVen therapie wordt die veel beter en krijg je langzamer hand het gevoel dat je weer normaal ademhaalt en dat er minder tot geen hartkloppingen zijn tijdens het lopen ik heb zelf ook in een hel gezeten geloof me maar HyperVen helpt echt en zaterdag was ik laat maar zeggen wee in de werkelijkheid het was even een dag geen film meer en had geen klachten dit worden naar mate de therapie meer dagen van goede welzijn tot en de terugvallen worden steeds minder de pijn in de arm heb ik ook gehad het begon met een dof gevoel in me borst uitstralend naar me vervolgends kreeg ik een hyperventilatie aanval in totaal heb ik er twee heftigge gehad en 1 snachts ik heb nu geen aanvallen meer en kan veel helderder denken
het komt echt goed met je je moet alleen vertrouwen hebben hoe moeilijk het ook is

groet brandon
Re: help help alstuieft!
03 February 2014 16:14
een dof gevoel in je arm ken ik bij mij begon hetr met druk op de borst soort dof pijn gevoel onder de oksel uitstralend naar me arm heel vervelend ik heb zitten janken omdat ik ten einde raad was spontane huilbuien terwijl ik bijna 2 meter ben en altijd goedlachs ben ik twijfelde enorm aan de HyperVen therapie maar het heefd mij al flink geholpen en het zal jou ook helpen echt waar

groet brandon

Meer weten over het HyperVen programma?