[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

na 5 maanden..

Gepost door k75 
k75
na 5 maanden..
27 May 2014 15:57
Ik voelde me de afgelopen weken herboren. Energiek,actief,ondernemend. Met psycholoog aan het werk gegaam om lichaam weer te leren vertrouwen en ik heb enorme sprongen gemaakt. Nu voel ik me sinds twee dagen weer licht in t hoofd, onzeker..een dipje..waar t vandaan komt weer ik niet maar geloof er wel in dat het een tijdelijke dip is en dat t snelweer beter gaat.

Hoe gaat t met jullie??
Re: na 5 maanden..
27 May 2014 21:42
Hallo,

Je bent niet de enige. Bij mij gaat het ook op en af.
Ik lees hier wel veel over 'licht in het hoofd', wat betekent dit eigenlijk, is dit een soort duizeligheid ?
k75
Re: na 5 maanden..
28 May 2014 08:09
hoi,
ja een licht hoofd, weet niet eens hoe ik het uit moet leggen maar niet helemaal helder, je voelt je een beetje waggel...
de goede dagen zijn fijn de mindere niet maar gelukkig steeds meer goede dagen...al is t weleens lastig op de slechtere dagen te blijven geloven dat t helemaal goed gaat komen..
jjs
Re: na 5 maanden..
28 May 2014 09:43
ruim 2 weken geleden in overleg met Rob gestopt omdat mijn tijden onmogelijk chronische hyperventilatie tijden kunnen zijn. Ik vond het griezelleg omdat de oefeningen ook 2 bakens in de dag waren, waar ik mij aan vast kon houden. Niet alle klachten waren verdwenen maar ik kon inmiddels wel weer fysiek presteren. Ik was ook een beetje euforisch en heb Rob beloofd een succes verhaaltje te schrijven.
Werd ik een paar dagen geleden weer wakker door enorme spiertrillingen en zooooo negatief, onrustig, bang? Mijn vrouw moest mij echt troosten en strelen om weer een beetje in de realiteit te komen. De volgende dag gesloopt, teleurgesteld en weer twijfelen of je misschien toch iets ernstig mankeert.

Mijn vrouw verweet mij dat ik dingen ook teveel los gelaten had. Meditatie (zeg maar zelf controle), wandelingen, enz. Maar ik vindt dat we erg relaxed leven.

Lang verhaal maar gelukkig binnen 3 dagen terug bij succes. Doe gewoon weer mijn HyperVen oefeningen om mij zelf te dwingen af en toe met mijn zelf bezig te zijn. Wandel erg veel soms in tempo voor mijn conditie soms een soort meditatie wandelen.

Rob ik wacht nog even met mijn succes verhaal maar ik ben wel overtuigd van HyperVen

Dus de lijn gaat niet alleen omhoog, hij vertoond soms een dip. Maar bij mij is herstel ook weer erg snel, ga ik ervan uit dat dat ik ooit klachten vrij ben
k75
Re: na 5 maanden..
28 May 2014 12:17
Wel herkenbaar je verhaal het gaat goed dus mijn dagelijkse fietsrondje werd vervangen dopr flink sporten. Ontspanningsoefeningen slofte er bij in. Veel te druk met sociaal doen. Was zelfs weer van alles aan t aanpakken om weer aan de slag te gaan...

Ook hier dus weer ff terug naar de basis en hopen de goede flow weer snel hebt. Was ook gestopt met oefenen maar gisteravond weer opgepakt

bedankt voor je reactie. Zeer herkenbaar!!!
We zijn er bijna voel ik zo...

Meer weten over het HyperVen programma?