[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

komt het goed?

Gepost door Mayda 
komt het goed?
11 February 2015 21:51
hallo allemaal,

ik ben sinds 2 weken bezig met HyperVen. ik begon met scores 15 en zit nu op de 30. ik heb zo pijn tussen de borsten, lijkt heel erg op spierpijn. tijdens de triials doet het ook zeer. iemand hier bekend mee?

ik krijg dagelijks meer lichamelijke klachten erbij en ik voel me eigenlijk al jaren rot. nu lees ik al die succesverhalen en ik ben dan vrij sceptisch. maar je moet positief blijven en ergens in geloven. maar ik heb zoveel therapieën al gevolgd en stuk voor stuk zijn er altijd succesverhalen alleen geldt dat niet voor mij. Ik wil echt dit proberen en ik ga er ook voor en ik hoop dat ik over een aantal weken ook eens een succesverhaal kan schrijven.

wordt vervolgd
Re: komt het goed?
11 February 2015 22:23
Hoi Mayda,

Ik ben ook nu bijna twee weken bezig. Ook ik ben laag begonnen met de scores (tussen 20 en 30). Één keer heb ik gehad wat jij hebt, pijn aan de borstkas, maar dan tijdens de oefening. Zakte later ook wel weer af. Ik heb wel dat alles beurs voelt, maar volgens mij komt dat van het vele HyperVentileren daarvoor.
Maar als het al die mensen met succesverhalen lukt, moet het ons ook lukken toch!
Succes met HyperVennen!

Groetjes!
Re: komt het goed?
12 February 2015 08:03
Hallo Mayda,

Ik ben Chantal en nu 4,5 maand bezig met HyperVen.
Heb al jaren chronische hyperventilatie en sinds April 2014 héél heftig terug gekomen. Zo heftig dat ik depressief was, angsten had ontwikkeld, de gekste dingen voelde.Super benauwd, zuchten, niet meer kunnen slapen en zo nog wel 20 Symptomen.
Ik was de wanhoop nabij en hoe sceptisch ik ook was, toch begonnen met HyperVen. Wat had ik te verliezen? En duur is het ook niet aangezien ik ook ademhalingstherapieen had geprobeerd die kosten al €67,50 per consult.

Vrij kort na de HyperVen therapie ondervond ik al voordelen maar deze waren van korte duur want daarna werden de klachten alleen maar erger en kreeg er zelfs nieuwe klachten bij. Ik heb toen heeeel veel aan het mailcontact met Rob gehad.
Eigenlijk kan ik wel zeggen dat Rob met al zijn kennis over chronische hyperventilatie mijn angsten in de loop der maanden heeft weggenomen door mij uit te leggen wat ik voelde en waarom. Heel veel werd duidelijk en logisch voor mij en de therapie ( de werking) verklaarde ook heel veel logica.
Normaal zou ik best snel opgeven maar ik bleef vertrouwen in deze therapie en heb doorgezet.

Na 4 maanden dacht ik bij mezelf...nou ik ben wel van een aantal klachten af maar genezen ben ik nog echt niet! Ik heb het programma verlengd en een week daarna voelde ik me ineens steeds beter en beter. Ik heb gewoon nu al 2 weken lang dat ik nog amper een klacht heb. Heel soms heb ik ineens dat gevoel alsof ik flauw val maar omdat ik nu weet dat dat een stress ontlading is, ben ik niet meer bang en juist zelfs blij. Blij? Ja blij , want er zit bij mij zoveel stress vast ( waardoor de therapie ook wat langer duurt) dus met iedere ontlading ben je weer een stapje verder want die stresslading ben je dan tenminste kwijt. Ook doordat ik niet meer bang ben duur zo'n ontlading hooguit 5 seconde i.p.v veel langer omdat ik dus voorheen door de angst de vicieuze cirkel iedere keer opstartte.

Nu doe ik de therapie nog 1x daags en dit blijf ik doen tot dat mijn score uitvlakt. Al duurt het nog een half jaar...kan me niet schelen want HyperVen heeft zich voor mij al bewezen.
Mijn scores stijgen nog steeds.

Ik ben begonnen met 57 seconde en mijn totaal gemiddelde is niet heel veel gestegen want die zit nu op 85 maarrrr mijn dag gemiddelde zit ineens op 122-123. Dus ik ga voorlopig nog even door maar heb momenteel nog amper klachten.

Mijn advies? HOU VOL!! Je moet echt die vicieuze cirkel doorbreken. Mensen zijn veel te snel geneigd op te geven terwijl die verkeerde ademhaling ook niet van de 1 op de andere dag ontstaan is. Daar is ook jaren voor nodig geweest.
Voor de algehele genezing staat 1 jaar en dat geloof ik ook! Tuurlijk ga je je na een paar maanden wel veel beter voelen maar die buffers moeten zich opbouwen en dat heeft tijd nodig. Zoals je ook wel kunt lezen bij de ervaringen hier van mensen , was de 1 genezen met 3 maanden en weer een ander had 8 maanden nodig. Niet iedereen is hetzelfde en niet iedereen heeft dezelfde hoeveelheid stresslading.Persoonlijk zou ik door blijven gaan tot dat je grafiek echt uitvlakt. Zolang hij nog blijft stijgen, ben je wel onderweg naar genezing maar nog niet genezen.

Echt mensen! Hou vol!! Dit is volgens mij het enige wat echt werkt maar het vergt heel veel doorzettingsvermogen maar je bent het toch waard??
Ik heb ook echt wel mijn twijfels gehad en sceptici maar ik ben het bewijs dat het werkt!

Groetjes, Chantal

Iedereen veel succes en blijf geloven in de genezing d.m.v het HyperVen programma
Re: komt het goed?
12 February 2015 20:26
dank jullie wel voor de support!! en vooral Chantal voor je verhaal. ik ga er zeker mee door, want ik wil er echt vanaf!
Re: komt het goed?
16 February 2015 14:11
Misschien doe je het al, maar probeer ook echt ontspannen te zitten tijdens de oefeningen.
Zit rechtop, schouders omlaag en laat je kaak een beetje hangen als dat lukt.
De spierpijn moet vanzelf minder worden. Anders laat maar weer even weten!

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?