[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

kuur

Gepost door Claudia 
kuur
22 November 2009 19:03
Wel, deel 1 van de kuur zit er bijna op; 6 weken moodactive met onder andere st.janskruid erin en nog een ander supplement. Ik merk nog niet veel verschil met hoe ik me ervoor voelde eigenlijk, maar misschien dat deel 2 van de kuur dat doet, dat bestaat dan weer uit vitamine capsules..

We´ll see of het de moeite waard is geweest, al met al is het wel heel erg veel geld voor de therapie van Novelcure. En alhoewel ik in mijn grenzeloze optimisme er nog steeds in wil geloven moet ik zeggen dat het jammer is dat de begeleiding ronduit slecht is.

Je wordt niet teruggemaild als je vragen hebt en als je belt hebben ze geen tijd of wordt er gezegd dat je wordt teruggebeld. Beetje jammer.. Ik hou jullie op de hoogte iig mocht ik me beter gaan voelen met het 2e deel van de kuur.

Overigens zijn mijn scores van 95 gedaald naar rond de 75 seconden, haha dus er gebeurt blijkbaar wel iets ???

1 vraagje, kan het zo zijn dat je dikker wordt van st. janskruid? Ik ben namelijk wel 5 kilo!!! aangekomen terwijl mijn eetpatroon niet is veranderd. Dus dat is weer minder...

Groetjes
Claudia



Bericht bewerkt (22-11-2009 19:16)
Re: kuur
22 November 2009 20:39
Mja ik zie ook niet goed in hoe moodactive ineens zo een wondermiddel moet gaan zijn als het gewoon st janskruid is (en deel 2, gewoon vitaminen), zo bestaan er zoveel alternatieven (maar dan goedkoper..)
Ik had gehoopt dat je toch nog goed nieuws ging hebben over die kuur, maar veel vertrouwen had en heb ik er nog steeds niet in.. Maar toch nog veel succes ermee gewenst, hopelijk weet je mij nog te verbazen [:]smiling smiley[/:]
Re: kuur
22 November 2009 21:33
Hee Edith, tis niet alleen st.janskruid hoor, het bestaat uit meerdere ingredienten.. maar anyway, het was zowiezo een gok, en wie weet verbaas ik ons allebei nog... En misschien ligt het ook wel aan mij, is het per persoon verschillend, want bij Harma is het geweldig aangeslagen...

Groet
Claudia
Re: kuur
22 November 2009 22:26
Zou best kunnen ja, als de oorzaken/'>oorzaak echt een of ander tekort is dan zal het waarschijnlijk wel helpen dan ofzo.
Re: kuur
23 November 2009 17:34
Hoi Claudia,

Jammer dat je nog niet veel merkt met van de kuur. Ik heb vandaag de uitslag gekregen van mijn bloedanalyse. Mijn cortisolgehalte is aan de hoge kant, maar nog wel binnen de norm. Daarnaast kwam er nog van alles uit de test, waarvan een deel te maken heeft met mijn chronische aandoening die ik naast de chronische hyperventilatie heb. Wat ik wel erg opvallend vond is dat ik de de meeste van de door hen genoemde klachten inderdaad heb. Ik heb vrij lang gesproken met degene die me gaat begeleiden (een bedrijfsarts) en had er echt wel een goed gevoel over. Hij beweert dat ik me toch binnen een paar weken een stuk beter moet kunnen gaan voelen als ik deze middelen ga gebruiken. Ik had jouw verhaal van gisteravond nog niet gelezen, maar desondanks geloof ik toch dat ik het ga doen. Ook voor mij is Moodactive voorgeschreven en daarnaast NutricBasic. Ik vroeg me af wat jij ernaast hebt gekregen, want als ze iedereen hetzelfde geven, wordt het toch een beetje een raar verhaal. Maar zoals ik al zei, heb ik tot nu toe een goed gevoel.

Hou vol en wie weet wat er nog komen gaat. Hadden ze je nog een termijn gegeven waarbinnen je wat zou moeten gaan merken?

Groetjes,
Florieke
Re: kuur
23 November 2009 18:50
Hoi Florieke,

Ja, dat vond ik ook opvallend dat al mijn klachten er inderdaad uitkwamen, dat vond ik een goed teken. Heb je die begeleiding via Novelcure dan? Ik heb namelijk helemaal geen begeleiding gehad, ik heb zelfs nog een paar keer moeten bellen en mailen hoeveel ik nou van wat moest innemen. Gelukkig heb ik vandaag wel een mail terug gehad.

Ik heb Moodactive gekregen, 2xdaags 2 en ook Nutric A, 2x daags 2. Vervolgens nu Nutric B 2x daags 2 en dan nog 2x daags 1x menocit.

Ik had gemaild dat ik nog niet veel merkte van de kuur, maar ik kreeg een mail terug dat dat niet mogelijk was overigens. Laat even weten via wie jij die begeleiding dan hebt gekregen?

Groetjes
Claudia
Re: kuur
23 November 2009 21:17
Hoi Claudia,

Voor de bespreking van de bloedanalyse heb ik contact gehad met een bedrijfsarts en hij is voor zover ik weet mijn contactpersoon. Hij gaf in ieder geval aan dat ik altijd kan mailen als ik vragen heb. Hij was ook erg aardig trouwens.

Wat mij echter wat dwars zit is dat jij zo ongeveer hetzelfde krijgt voorgeschreven als ik en het lijkt me toch sterk dat we naast de chronische hyperventilatie nog meer dezelfde klachten hebben. Ik ben benieuwd welke supplementen Helma destijds heeft voorgeschreven gekregen. Zal het eens vragen.

Degene die ik sprak zei trouwens tegen mij dat hij verwachtte dat ik de eerste twee weken een terugslag zou krijgen, maar dat ik me daarna echt een stuk beter zou moeten gaan voelen. Gek dus dat jij nog niets merkt.

Ga nu ook weer twijfelen, terwijl ik vanmiddag zeker wist dat ik het ging doen. Het is erg duur en dan moet het wel werken!!

Groetjes,
Florieke
Re: kuur
23 November 2009 22:13
Bedrijfsarts via Novelcure? Snap er niets van, ik heb alleen maar contact met Leen gehad.
Ja, ik heb dat wel geschreven op de site dat ik na 2 weken opeens doodmoe was en niet helder meer, maar in de 5e week werd dat opeens beter.. Het is alleen niet zo dat ik me beter voel dan voor ik met de kuur begon.

De bloedanalyse heb ik ook van Leen toegemaild gekregen overigens en later heeft hij me destijds gebeld om een en ander toe te lichten, en hij zei dat ik niet teleurgesteld zou zijn met het resultaat, dat ik me echt een heel ander mens zou gaan voelen.

Maar nogmaals, misschien dat het nog wel aanslaat hoor, ik moet wel zeggen dat ik nu thuis zit met griep, en dat ik verleden week een hele emotionele week heb gehad door nogal dramatische prive-gebeurtenissen, dus er was volop stress. En ik zit niet echt te HyperVentileren ofzo..

Mijn klachten zijn nog: vaak moe, en als ik me te druk maak afwezig, en soms als ik ga slapen raar ademen, en af en toe zere ogen... dus het leven is al wel een heel stuk beter, maar ook grotendeels met dank aan HyperVen.

Groetjes
Claudia



Bericht bewerkt (23-11-2009 23:00)
Re: kuur
23 November 2009 23:05
Hoi Claudia,
Ik weet er verder niks van, maar mijn vriendin mocht geen st Janskruid meer, omdat de tsh waarden van haar schildklier daardoor omhoog gingen?! Geen idee waar ik het over heb, maar zij werd toen ook zwaarder... Miss iets om uit te pluizen?
Re: kuur
24 November 2009 14:57
Hoi Claudia,

Tja, moeilijk hoor. Ik hoop heel erg voor je dat het toch nog aanslaat en het inderdaad misschien te maken heeft met stressvolle prive omstandigheden. Als je wilt kan ik je via Rob wel het emailadres geven van deze bedrijfsarts, de heer Bartels. Misschien dat hij nog wat toe te voegen heeft. Ik sprak Leen Taal vanmorgen nog even aan de telefoon en ook nu benadrukte hij weer dat ze me echt kunnen helpen en ik me echt stukken beter erdoor zal gaan voelen. Ik heb gezegd dat ik er nog even over na wil denken, want op dit moment weet ik niet zo goed meer wat ik moet geloven. Hebben zij echt een wondermiddel of zijn het hele goede oplichters? Er is toch wel wat negatieve informatie over hen beiden te vinden op internet. Ik hoor graag van je of het toch nog beter gaat en blijf voor je hopen.

Groetjes,
Florieke
Re: kuur
24 November 2009 15:47
Hee Florieke,

Ja. moeilijk hoor. Overigens, een bedrijfsarts in mijn ogen is een arts die werkzaam is waar jij ook werkt, en die je helpt als je een langere tijd ziek bent.. maar ja mijn ervaring.

Ik heb dat emailadres van Bartels, echter hij heeft mij nooit teruggemaild, ik weet dat Leen hem in het begin mijn resultaten gemaild had, maar dhr Bartels scheen toen te druk werd mij gezegd om met mij overleg te hebben. Ik maak gewoon de kuur af en dan zie ik wel wat het heeft gebracht.

Ik hou je op de hoogte.



Bericht bewerkt (24-11-2009 16:24)
Re: kuur
26 November 2009 22:21
Hoi Claudia,

Ik hoop dat je je weer wat beter voelt en dat het inderdaad stressontlading is!

Ik had nog even een vraaagje. Ik kreeg gisteren opeens een rekening van de heer Bartels voor het 10 minuten durende telefoongesprek waarin hij me toelichting gaf op de bloedanalyse. Heb jij daar ook voor moeten betalen? Ik ging er van uit dat dat gewoon bij de prijs was inbegrepen. Het bloedonderzoek was immers al duur genoeg.[:]moody smiley[/:]

Bedankt en sterkte.

Groetjes,
Florieke
Re: kuur
26 November 2009 22:44
Hoi

nee, want ik heb ook geen gesprek gehad met de heer Bartels, dus nee, ik heb dan ook geen rekening ervoor gekregen. Vreemd ook... Ga je nog wel die kuur doen?
Voel me wel weer wat beter gelukkig ja.

Thanks
Claudia



Bericht bewerkt (26-11-2009 22:53)

Meer weten over het HyperVen programma?