[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

No Subject

Gepost door Cheron 
No Subject
23 September 2006 18:17




Bericht bewerkt (25-10-2006 20:09)
Re: vraagje
25 September 2006 22:40
Hi Cheron,
Ik was ca. 5 jaar toen ik ging hyperen maar momenteel is het weer heel erg. Inderdaad het gevoel alsof ik alles op automatische piloot doe en alsof ik in een roes leef. Ik ga naar m'n werk rijd auto, maar beleef ik als een droom, alsof ik toekijk.
Ik had het vandaag ook weer tijdens m'n werk en vlak voor het moment dat ik heel erg scherp moest zijn ben ik snel naar de wc gegaan en heb ik wat ontspanningsoefeningen die ik via m'n fysio heb gehad gedaan. Toen ben ik voor de spiegel gaan staan en tegen mezelf gezegd 'kom op joh, het is vervelend maar je bent gezond en je kan het best, rustig blijven' Moest er zelf ook wel een beetje om lachen maar gek genoeg hielp het wel.
Verder merk ik dat het echt belangrijk om een paar x per dag rust in te bouwen door bijv. ontspannings oefeningen te gaan doen. Ik doe ook veel Chi Kung oefeningen dat helpt erg goed. Ik probeer er maar steeds aan te denken dat ik er niet dood aan kan gaan. Hoop dat je snel wat rustiger wordt.

groetjes Gina[:]winking smiley[/:]

Re: vraagje
26 September 2006 19:27
Hallo Cheron,

Ik kan je alleen aanraden om met HyperVen te starten. Als je last hebt van chronische hyperventilatie moet je ook de oorzaken/'>oorzaak aanpakken: en dat is een ontregeling van je ademcentrum. Hoe goed ontspanningsoefeningen ook zijn, het lost helaas niet de oorzaken/'>oorzaak van je klachten op! Voor meer informatie kun je de website [www].hyperventilatie.info raadplegen.

Hester
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?