[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

1 oktober

Gepost door Claudia 
1 oktober
01 October 2009 20:01

1 oktober.. Hoe gaat het nou met iedereen?

Ik zit weer in een goede week [:]grinning smiley[/:]
Resultaten bloedanalyse terug, idd te hoog cortisol en nog wat andere dingen zoals vitamine B tekort en hormoonbalans uit balans haha, klinkt suf he..

Anyway, nu eerst een gesprek en dan supplementen.. ben benieuwd..

Greetz
Claudia
Re: 1 oktober
01 October 2009 22:06
hey, hey Claudia,

Enkele rotweken achter de rug. Net nu ik op het punt stond naar de huisarts te gaan om eens te praten over AD medicijnen, gaat het de laatste dagen weer een stuk beter ...Grrrr, hyperventilatie is toch rot hé!
Volgende week vertrekken we naar Turkije, dus het is waarschijnlijk toch niet zo'n goed idee om nu te starten met AD medicijnen en dan eventueel daar met nevenwerkingen te maken te hebben... dus heb ik maar een dosis 'Avena Sativa' extra besteld bij de apotheek en zal ik me daarmee behelpen + temesta meenemen, mocht het echt fout gaan...
Ik hoop dat de rust daar me een stuk vooruit brengt, maar enkele dagen terug was ik een hele dag in de sauna en ondanks de rust, super zenuwachtig (zonder reden).
Zeg Claudia, als die supplementen je volledig van je klachten afhelpen, dan kom ik helemaal naar Nederland voor ook zo'n onderzoek hoor [:]grinning smiley[/:]! Ik wens je alvast heel veel succes en duim echt voor je!
Zeg, HyperVen je nog of niet meer? Ik dacht de draad terug op te nemen, maar na al die maanden is de motivatie een beetje weg.
Trouwens, ik ben aan het afbouwen van brain-mood om tegen volgende week te stoppen.
Laat zeker weten hoe het verder met je gaat hé!

Liefs,
Hannelore

Re: 1 oktober
01 October 2009 22:27
heee die Hannelore,

Heb HyperVen weer opgepikt, toen ik gestopt was, 1,5 of 2 maanden kreeg ik weer klachten terug, vooral snachts.. Mijn scores waren gedaald van 100 naar 90 ook. Nu ik het weer op heb gepakt heb ik weer wat minder klachten..

Waarom stop je met brain-mood, ik dacht dat je dat altijd minimaal 9 maanden moet slikken wil het echt het goede effect hebben.. maar ja, ben geen expert hoor, dat is dus wat ik denk.

Als ik je niet meer spreek (lees) dan wil ik je vast een onzettend lekkere en fijne vakantie wensen, samen met je man, zonder je kindjes.. [:]grinning smiley[/:] Geniet ervan, en als het niet gaat, niet aarzelen en gewoon een temesta erin hoor!! Pas wel beetje op met alcohol... [:]winking smiley[/:]

Liefs
Claudia



Bericht bewerkt (02-10-2009 11:25)
Re: 1 oktober
01 October 2009 22:43
Hey Claudia,

Nog 'online' hoor!
Combinatie cocktailtjes/temesta zal inderdaad niet goed zijn hé! 'k Zal het dan maar proberen bij cocktailtjes te houden[:]winking smiley[/:]
Ah, ik wist niet dat je brainmood zo'n 9 maanden moest nemen, voordat je goed effect hebt... 'k heb een mailtje gestuurd naar de website waar ik die besteld heb, maar niks terug gekregen. Op de website stond dat je na 2 weken al merkt of het helpt of niet. De eerste weken had ik een positief gevoel, maar na de laatste 'rotweken', dacht ik ''k ga maar afbouwen, want het helpt me niet vooruit ..." tenzij het stressontlading is natuurlijk. Maar je kan niet alles onder de noemer 'stressontlading' plaatsen vind ik ...
Enfin, na m'n verlof zal ik HyperVen terug opnemen en dan zie ik wel ivm brain-mood, st Jansruid, homeopathie of eventueel AD medicijnen . Misschien ben ik tegen dan wel volledig 'ontstressed'![:]grinning smiley[/:]
Ondanks de angst die af en toe de kop opsteekt (hopelijk heb ik daar niet elke dag last, kan ik wel genieten, krijg ik geen erge aanval op het vliegtuig, ...), kijk ik er echt wel naar uit! Al zal ik onze 3 kindjes wel missen[:]tongue sticking out smiley[/:]
Bedankt hé Claudia! Altijd leuk om je te horen!

Groetjes,
Hannelore
Re: 1 oktober
02 October 2009 22:14
Hoi,

Hier gaat het redelijk. Niet meer hele dagen bang en onwerkelijk, daar ben ik al superblij mee. Wel nog veel fysieke klachten waar ik nu graag vanaf wil geraken nog. Alleen hang ik een beetje vast in HyperVen. De laatste 7 a 10 dagen is het namelijk steeds slechter met mijn tijden. Ik geraakte vandaag zelfs amper aan 90 terwijl mijn maximum rond de 120 ligt. Hoop dat dat snel terug goed komt zodat ik weer vooruit kan. Ik ben inmiddels al 7 maanden ver dus zo te zien hoor ik toch ook bij de groep die er een stuk langer over doet. Anderzijds, als ik nu kijk naar mijn aantal sessies dan kom ik ook maar aan 330, terwijl ik met 2 x 10 per dag aan 434 had moeten zitten, en lang niet al die sessies bestaan uit 10x dus tjah ook niet zo raar dan dat ik er nog niet ben.
Ben er ook eindelijk in geslaagd de oorzaken/'>oorzaak van mijn chronische hyperventilatie weg te nemen, heb nu een leuke vriend en ben pas nog op vakantie geweest naar zee, wat helemaal goed is gegaan. Ik mag dus eigenlijk echt niet klagen [:]smiling smiley[/:]

Ben ook benieuwd of die supplementen je gaan helpen Claudia, dus laat maar horen. Heb zelf ook zitten denken om het te proberen maar uiteindelijk besloten dat ik het niet echt vertrouwde. Wie weet overweeg ik het nog eens als het jou ook enorm zou helpen.
Re: 1 oktober
03 October 2009 10:34
Hoi Claudia,

Wat ontzettend spannend. Ben echt benieuwd of het gaat werken. Hou ons op de hoogte alsjeblieft. Denk er zelf over om ook zo'n bloedtest aan te vragen.

Succes!

Groetjes,
Florieke
Re: 1 oktober
03 October 2009 17:13
Hahaha, dames... laat mij het eerst testen ;-)



Bericht bewerkt (03-10-2009 23:06)
Anonieme bezoeker
Re: 1 oktober
03 October 2009 18:59
Go Claudia, go Claudial..... [:]confused smiley?[/:]
Re: 1 oktober
07 October 2009 12:03
Waar kun je zo'n bloedanalyse laten doen??

alvast bedanktsmiling smiley
Re: 1 oktober
07 October 2009 13:24
Zie topic met de naam ´iedereen genezen´voor info.

Daar staat ook deze site:

[www.novelcure.com]
Re: 1 oktober
07 October 2009 13:50
Ik had contact gezocht met die website. Via e-mail, en deze meneer kon mij niet helpen.


Heb je misschien een suggestie?
Re: 1 oktober
07 October 2009 14:17
met wie heb je dan contact gezocht? En zei hij ook waarom hij je niet kon helpen?
Re: 1 oktober
07 October 2009 14:18
Ja kan ik je eventueel even mailen, heb me ene Leen gesproken..
Re: 1 oktober
07 October 2009 14:28
Stuur Rob even een mail of hij je mijn mailadres wilt geven..
Ik vind het raar, want Leen belt altijd terug als ik mail of vragen heb.



Bericht bewerkt (07-10-2009 14:43)
Re: 1 oktober
07 October 2009 14:45
Oke heel raar, kreeg namelijk te horen dat het niet mogelijk was om bloed te laten testen, en dat het via een arts moet lopen..
Re: 1 oktober
07 October 2009 14:58
Ze nemen zelf inderdaad geen bloed af, dat gaat via het ziekenhuis. Verder snap ik dus even niets van de rest... Als je gewoon je naam en adres geeft dan kan je wel geholpen worden, maar vraag Rob maar even om mijn mail..

Ben je trouwens nieuw hier op het forum, heb je niet eerder gelezen?



Bericht bewerkt (07-10-2009 15:13)
Re: 1 oktober
07 October 2009 15:53
Allen,

Het uitwisselen van e-mailadressen kan alleen via HyperVen. Daarom heb ik het e-mailadres van Stefan verwijderd.

[:]![/:]Post nooit jouw e-mailadres op het forum! Daar kan heel veel misbruik van gemaakt worden

Rob Gravesteijn
HyperVen
Re: 1 oktober
07 October 2009 18:50
Zo eventjes tussendoor, ik vraag me af of Ellen hier eigenlijk nog meeleest op het forum?
Re: 1 oktober
07 October 2009 18:51
Nou, inderdaad.. dat vraag ik me eigenlijk al een tijd af...

ELLEN, waar ben je, gaat het goed met je??

Clau
Re: 1 oktober
07 October 2009 22:44
Hai Edith en Claudia,

Ja hoor, Ik ben er nog steeds en ik lees lekker met jullie mee. [:]grinning smiley[/:]

Ik zoek ook wel eens dingetjes uit waar jullie mee bezig zijn; Gewoon uit nieuwsgierigheid [:]winking smiley[/:]

Als ik echt iets niet zie zitten, dan horen jullie me wel hoor. Ik kan het dan niet laten om mijn persoonlijke mening te geven.

Ik ben nu een beetje op de achtergrond, omdat jullie elkaar hartstikke goed ondersteunen, dus daar is niets aan toe te voegen.

Gewoonlijk kijk ik zo'n 3x per dag of er gepost wordt. Meestal om een uurtje of 9.30 daarna om 17.00 en rond een uur of 22.00 uur.

Enne................Alles gaat TOPPIE hier hoor.

Even off-topic: We hebben hier de oude schouw van onze schoorsteen weggesloopt en ik zat met mijn vinger onder een stuk beton toen Ron (mijn man) met de kango (Zo'n grote drilboor - die je 3 straten verder hoort) aan het werk was. Toen heb ik wel even staan te "loeien" hoor !!! [:]sad smiley(([/:] En ja..........ik stond zo te huilen en te schreeuwen van de schrik en de pijn dat ik ging HyperVentileren. Daarna moest ik vreselijk lachen, omdat ik echt niet meer onder de indruk hiervan was en zover gaan jullie ook komen.
Mijn vinger zit nog in het verband, maar met 9 vingers typen gaat ook. [:]smiling smiley)[/:]

Liefs van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?