[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

chronische hyperventilatie/seksuele problemen

Gepost door john86 
chronische hyperventilatie/seksuele problemen
02 May 2014 11:44
Ik ben een man van 27. Ik heb al een tijd last van chornische hyperventilatie. Ik weet nu ongeveer een jaar dat ik dit heb. Ook heb ik al langere tijd last van seksuele stoornissen/erectieproblemen. Daarnaast heb ik ook last van een laag libido en lijkt het of mijn hormoonspiegel niet optimaal werkt. Heeft iemand dezelfde klachten? Weet iemand of er een verband is tussen chronische hyperventilatie en seksuele stoornissen.

Alvast bedankt

John
Re: chronische hyperventilatie/seksuele problemen
02 May 2014 19:45
Hallo John,

Ik heb nooit gehoord van een degelijk verband. De onderliggende stress zou misschien wel oorzaken/'>oorzaak kunnen zijn. Daarnaast hebben sommige medicijnen een dergelijke bijwerking.... Als je medicijnen gebruikt, vraag het dan aan je arts of die oorzaken/'>oorzaak kunnen zijn.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
jjs
Re: chronische hyperventilatie/seksuele problemen
03 May 2014 07:54
Ik denk dat ik het wel snap. Ik ben weliswaar ouder maar ik heb ook wel zoiets. Maar het feit dat ik elke minuut die ik aan slaap kan pakken ook gebruik. Ik als ik presteer continu mijn lichaam en ademhaling aan het controleren ben (was). Mijn vrouw mij onwilkeurig ook aan het controleren is (was). En dat alles is het gevolg van een spannende tijd. Dat alles help niet voor een spontane seksuele relatie.
Na een maand HyperVen ben nu zover dat ik weer in mijn lichaam begin te geloven en dat heeft niet alleen invloed op mijn humeur maar zeker ook op de zin in sex. Ik ga er op dit moment van uit dat de toenemende ontspanning ook het libido zal gaan beïnvloede
Re: chronische hyperventilatie/seksuele problemen
04 May 2014 16:43
oke bedankt voor jullie antwoorden. Denk inderdaad dat het met psychische oorzaken en/of medicijnen te maken kan hebben.

Meer weten over het HyperVen programma?