[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

chv weer terug pffff

Gepost door Zakaria147 
chv weer terug pffff
10 October 2014 02:01
Hallo

ik heb vorig jaar een aabtal maanden hyperveb gedaan en t ging een poosje goed niet voor de volle 100% maar zeker wel 80%. Nu had ik weer wat klachten knoop in de maag veel boeren niet diep adem kunnen halen. Heb ppl vd week bodyscan gedaan dmv elektroden en er kwam uit dat ik aan migraine leed en hyperventilatie. Kreeg toevallig 2weken geleden een migraine voor t eerst met aura best eng. En dat verklaart ookcde hoge druk boven me ogen. Heb daarna gelijk hijama gedaan dat is cuppen oude bloed weghalen en t was voor 2 dagen gelijk over moet nog terug voor op me hoofd want moeat me haren scheren. Nu wil ik weer HyperVen doen maar ben bang dat t alleen weer tijdelijk helpt. Mochten mensen hijama willen doen google het maar t ziet er een beetje eng uit maar soet totaal geen pijn t kietelt juist door t vaccuum trekken. En heb een poos geleden DHEA gekocht dit zijn natuurlijke pro hormonen en als.ik dat slik voel kl me echt heel goed heel lekker in me vel t is een mannelijk hormoon maar vrouwen kunnen t ook gebruiken me vriendin genruikt t ook als ze depreasief wordt.veel.mensen gebruiken t ook als.vervanging van een AD medicijnen.
Re: chv weer terug pffff
10 October 2014 10:11
Hoi Zakaria,

Hoe lang heb jij HyperVen gedaan en 2x daags?
Misschien moet je niet alleen naar middeltjes/therapie kijken om er vanaf te komen maar ook je levensstyle onder de loep nemen.
Heb je veel stress in je leven, onverwerkte emoties, hoe eet je/wat drink je. beweeg je voldoende, ga je op vaste tijden naar bed etc etc etc Bijd e genezing van chronische hyperventilatie komt wel meer kijken dan alleen een tehrapie. Zeg niet dat je dat niet al doet hoor? Maar vraag het me gewoon af.


Groetjes, Chantal
Re: chv weer terug pffff
10 October 2014 15:03
Haii

ik ben gestopt toen mijn grafiek afvlakte 3 en half maand als ik t goed heb. In dat moet ik je gelijk geven de thuissituatie is niet goed vlucht vaak weg door stress van de kids en vriendin. Eten is ook niet optimaal en slapen gaat wel goed als ik.nasr bed ga rond 1uur slaap ik zo vroeger bleef ik altijd wakker tot 5 uur in de ochtend. Als k sport voetbalwedstrijd dan voel ik mij wel goed. Moet zowieso me.levensstijl gaan veranderen. Maar moeilijke keuze allemaal.

gr
Re: chv weer terug pffff
10 October 2014 16:59
Nou, dan heb je dus meteen antwoord op het 'waarom het weer terug gekomen is'.
HyperVen is en heel mooi hulpmiddel die je , als je ook je levens style die ervoor zorgen dat je hyperventileertook aanpast, heel goed werkt.

Bij mensen met chronische hyperventilatie/hyperventilatie is stress dé grootste trigger naast een ongezonde leefstijl. Een ander krijg migraine en weer een ander weer iets anders. Als je echt voorgoed van chronische hyperventilatie/hyperventilatie af wilt, zul je dus echt je levensstyle moeten omgooien óf je manier van denken of HOE je met bepaalde situaties omgaat. Kijk...iedereen krijgt met stress te maken en iedereen maakt zich wel eens zorgen ( ik ben ook moeder) of baalt wel eens van zijn of haar partner etc etc ...daar heeft niemand grip op, maar wel HOE we ermee omgaan. Ik ben echt al een heel stuk makkelijker geworden in mijn denken. Kon me voorheen overal druk om maken en trok me van alles aan en voelde me overal verantwoordelijk voor naast dat ik ook nog eens perfectionistisch ben. Nu ben ik een heel stuk makkelijker en ook zelfverzekerder geworden en dat maakt het een stuk makkelijker en ik denk ook dat dat mijn weg naar genezing zeker zal helpen.

Was je wel helemaal van je klachten af toen je gestopt was met HyperVen? En zo ja, voor hoe lang?
Re: chv weer terug pffff
10 October 2014 18:22
Voor 80% was ik wel genezen had veel goede dagen tussen zitten. De klacht die er altijd was en is . Ik ben continu opgejaajd dat kut adrenaline gevoel het niet kunnen ontspannen soms is t zo erg dan ga ik ff 2 a 3 uurtjes naar de sauna dan voel k me wel weer gekalmeerd. Het is ook de angst door de adrenaline. Wordt er wel moe van kutziekte. Maar ja ik ga weer ertegen bikkelen. Het is ook.voornamelijk stress wat t allemaal triggert hoofd loopt gewoon over.

gr
Re: chv weer terug pffff
10 October 2014 19:14
Je zou toch wat tegen dat gevoel moeten gaan vinden. Mediteren niks voor je? En je zegt dat je angst ervoor hebt. Dat had ik ook maar ik heb angst therapie gedaan en ben nu voor zeker 90% van mijn angst af.
Deze therapie zit gewoon in je basis pakket van het ziekenfonds.

Toen je begon met de tehrapie, had je toen heel veel klachten??
Re: chv weer terug pffff
10 October 2014 23:28
Toen ik in t begin begon was ik echt in een heel diep dal pfff. Heb al angst gedaan via audiofiles van die belg geert. Ik kom nu net van dr sauna lekker in me eentje geweest en voel me nou tog top. T is de stress wat t doet
Re: chv weer terug pffff
11 October 2014 09:45
Maar toen je HyperVen deed, merkte je toen wel vooruitgang?? Ik volg ook het programma van Geert winking smiley
Re: chv weer terug pffff
11 October 2014 17:22
Ja ik merkte zeker wel voorruitgang vooral dat licht hoofdig en duizeligheid. Hoe ver ben je.met geert? Hij is wel goed he?!
Re: chv weer terug pffff
11 October 2014 18:11
Dus dat het werkt is voor jou ook wel een feit?
Ik heb wel nu een verergering van de klachten maar wist dat dit kon gebeuren. heb jij dat ook gehad?

Ja Geert is fantastisch . Ik heb alle sessies gedaan in zo'n 3-4 maanden tijd maar ik luister nu nog steeds naar zijn sessies als ik bijv. ga snelwandelen. Herhaling is de sleutel bij zijn programma smiling smiley
Re: chv weer terug pffff
11 October 2014 20:08
Hahah ok ik heb het 1 keer gedaan vond t wel genoeg. Ja soms heb je momenten dat t ff erger wordt dan dacht ik altijd oh zal wel een stressontlading zijn dan was het ook zo weer over
Re: chv weer terug pffff
29 April 2015 13:22
Hallo

ik heb vandaag een capnografisch onderzoek gehad waarby een hyperventilatie wordt geprovoceerd... dit viel erg mee had het erger verwacht daarna gelijk dd uitslag bij de longarts en die constateerde dat ik er wel degelijk onder lijdt ze zag aan de resultaten dat ik niet snel genoeg herstelde na zo een aanval en erin blyf hangen. Nou is dit tog een bevestiging van wat ik al vermoedde. Nu overweeg k om ern antidepressivum te gebruiken wat raadden jullie mij aan of moet ik HyperVen weer oppakken

Meer weten over het HyperVen programma?