[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley

Gepost door Arina2 
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
27 April 2017 11:50
Vermijd geen plaatsen..

There you go today!
Succes iedereen smiling smiley

Vanmiddag naar de vrijmarkt, schijt hem nu al 8 kleuren.. Zeker omdat ik in een iets mindere fase.. maar we gaan.. Vol goede moed.. denk ik..
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
28 April 2017 22:33
Hallo iedereen,

@arina wat ben ik blij dat het wat beter gaat en veel van je klachten verdwenen zijn. Werk je er nog bij??

@ben hoe is het gegaan op de vrijmarkt?? Ik zal je iets zeggen ik heb dit ook veel gehad vooral in het begin maar nu ik denk van
Laat maar gebeuren wat er kan gebeuren interesseert me geen moer meer!!
Ik ben heel hypochondries echt verschrikkelijk ik heb me helemaal laten onderzoeken in een privékliniek ik was er echt van overtuigd dat ik een tumor had in mn hoofd echt zulke sensaties niet normaal en tintelingen in mn hersens druk enz enz
Gelukkig alles was goed! Ik kreeg een berg energie niet normaal ik heb lekker kunnen winkelen en van alles kunnen doen zonder klachten!! Nu weergeven dip(avond) met buikpijn en diaree
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
29 April 2017 12:11
Hee Alayne.

Ja ik werk er nog fulltime bij. Ik ben ook altijd blijven werken, dit was soms echt heel moeilijk. Heb soms met aanvallen of huilend op mijn werk gezeten. Gelukkig weten mijn baas en collegas ervan, en zijn erg lief en begripvol.
Dat is voor mij wel de reden geweest dat ik ben blijven werken.

Heb nu weer wat mindere periode, omdat ik teveel gefeest heb met Koningsnacht/koningsdag haha.

Succes allemaal!

X
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
06 June 2017 02:01
Hoi iedereen!!

Ik heb wel iets te melden.. ik heb maanden angst om achter de kassa van m'n winkel te staan bij extreme drukte( vorig jaar ben ik heel slecht geworden na een hele drukke dag) en sins dien krijg ik alle verschijnselen als ik achter de kassa sta(tintelingen duizelingen en zenieuwachtigheid angst)

Vandaag was het 2e pinksterdag de stad was open en alle Duitsers waren in de stad we hadden een van de drukste dagen van het jaar en ik MOEST achter de kassa normaal werk ik achter de schermen.
Van 13:00 tot 16:00 heb ik achter de kassa gestaan het was extreem druk (vroeger vond ik het geweldig om tijdens drukke dagen te werken heb ook gestuurd hiervoor ondernemer detailhandel.
En het ging zo goed ik betrapte me elke keer weer op van huh er is nog niks gebeurd en s avonds lekker nog gezellig op visite gegaan wat ben ik blij. 2week geleden had ik gedacht dat het echt nooit meer goed kwam!!

Hoe gaat het met jullie ben echt benieuwd
Ik weet niet of Marr en wulf nog meelezen maar ben ook heel benieuwd naar jullie

Heel veel sterkte allen!!
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
06 June 2017 07:56
Dat is fijn om te horen Alayne!

Hier ging het de afgelopen (lange) tijd even wat minder. Eigenlijk gewoon slecht. En ik vind dat echt moeilijk, want ik had al zulke goede dagen ervaren in de eerste paar weken! Ik hoop dan ook dat ik die weer mag gaan meemaken, dat zal ook helpen met de motivatie.
Ik ben ook we benieuwd naar de ervaringen van de mensen die al wat langer bezig zijn (of al klaar?).
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
06 June 2017 11:19
Hou stil wat jammer dat het wat minder gaat maar dat is zoiezo bij deze therapie je krijgt echte ups en downs ik ben begonnen met de therapie in september vorig jaar tot februari heb ik het gedaan en wou m'n lichaam even de rust gunnen zo nu en dan nog wel een sessie. Ik ademde 12x in het minuut (rust) nu nog 6x ben nog lang niet het oude weet ook niet of ik dat moet verwachten.
Ik heb eigenlijk een vraag aan rob als je stopt met het therapie gaat de genezing door las ik ergens hoe lang duurt dat en hoe werkt dat eigenlijk

Sterkte stil en hou de moed erin!
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
06 June 2017 12:50
Wat fijn, Alayne, om te horen! Voor jou een opsteker en voor ons ook natuurlijk! Het gaat dus echt komen!

Ik durf het bijna niet hardop te zeggen, maar hier gaat het ook wat beter. Al heb ik wel hulp van medicatie en psycholoog en HyperVen dan natuurlijk. Ga nu beginnen aan mijn 6e week HyperVen. Ik ga mijn uurtjes op het werk weer wat verder uitbouwen, kan lekker paardrijden en afspreken met vriendinnen.

Ik ben ook benieuwd naar andere verhalen.

Groetjes Lin
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
06 June 2017 17:31
Goedemiddag,

Het gaat hier momenteel ook beter, laten we zeggen de afgelopen drie week. Kan weer wat meer. Kan moet misschien vervangen worden door het woordje durven.

Merk dat ik de duizeligheid niet meer constant heb en soms bijna hele dagen afwezig is. Situaties als de eettafel heb ik alweer veel beter onder controle en kan weer genieten van douchen. Ook in winkels en andere cliché situaties gaat het steeds beter.
Heb mezelf er van weten te overtuigen dat het geen kwaad kan en het momenteel bij mij hoort. We werken er natuurlijk keihard aan om de klachten helemaal naar nul te reduceren. maar wow, als ik het vergelijk met drie maand geleden ben ik weer een heel ander persoon. Minder onrustig, minder duizelig en alle bij klachten verdwijnen
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
06 June 2017 19:56
Hallo allemaal !

Ik ben een tijdje niet zo actief gewest op het forum en vind het fijn te lezen dat jullie zo goed bezig zijn! Het gaat echt in kleine stapjes maar de vooruitgang zit er in en de downs horen er zeker bij!
Ook ik ga met ups en downs nogsteeds langzaam vooruit! Ik heb besloten om evem te stoppen met HyperVen. Het voelt nu even goed. En als het toch weer nodig is kan ik altijd weer beginnen grinning smiley het heeft mij fantastisch geholpen. Ik had een ellendig lange lijst aan klachten, zowel veroorzaken/'>oorzaakt Door stress, hormoonschommelingen na de bevalling en chronische hyperventilatie. De meeste van deze klachten zijn inmiddels zo goed als weg zoals duizeligheid, angsten, eng gevoel in het hoofd en derealisatie. Ik kan weer mijn huishouden doen, mijn kindje verzorgen en weer naar de winkel. Ik ben stichting HyperVen hier ontzettend dankbaar voor!

Jullie allemaal heel veel succes

Heel veel liefs wenn
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
06 June 2017 22:05
Wat goed zeg wat een positieve verhalen allemaal! Geeft me weer wat hoop dat het met mij ook binnenkort wel weer wat beter zal gaan. Jullie zijn echt mn motivatie!
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
09 June 2017 13:06
Oh het ging wat beter en nu ineens weer minder! Ik baal hier zo van! Dat zweverige gevoel is er weer, de angst. Hoe kan dit? Mijn grafiek gemiddelde loopt keurig omhoog, heel geleidelijk. Scores zijn niet hoog van 24 naar 50. Ik wil zo graag weer alles kunnen en normaal zijn!
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
09 June 2017 14:21
Ik heb dat soms ook zo raar is dat...
zie het als een stuk ontlading misschien geeft dat rust.

Seadreamer hoe gaat het bij jou?? Gaat het al iets beter ?? Hoe ben jij uit de burn-out gekomen??

Ik heb vandaag echt een grote stressmiment gehad privé met echt heel veel huilen ik ben dan ook meteen bang dat de emmer weer vol gaat lopen en het weer alle richtingingrn op gaat nu het eindelijk weer iets beter gaat....
hoe doen jullie dat!?
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
09 June 2017 22:38
Wat balen lin!
Heel herkenbaar hoewel mijn grafiek niet keurig stijgt maar echt ups en downs laat zien.

Het zal er allemaal bijhoren die tegenslag maar het is echt super balen steeds als je denkt dat het ff lekker gaat val je weer terug
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
09 June 2017 22:48
Wat rot zeg!

Herken je gevoel.
Ik vraag me steeds vaker of ik al echt uit mn burn out ben hoor..

Ik ben er grotendeels uit gekomen door echt rust te nemen. Geen werk, veel rusten en drna langzaam opbouwen. Hoewel dat langzaam op het laatst veel te hard ging en ik inmiddels weer volledig werk en nu steeds meer klachten terug krijg. Ik baal daar heel erg van want het maakt mij bang dat ik nooit meer ga kunnen wat ik hiervoor allemaal kon.

Het nadeel is bij mij geweest dat ik HyperVen pas gevonden heb toen ik alweer aan het werk was. Had dit liever deze cursus begonnen toen ik thuis was.

Ik vraag me ook heel erg af hoe ik echt helemaal van die burn out af kan komen en vooral hoe ik ervoor zorg dat ik er niet meer in raak want mijn emmertje begint ook alweer vol te druppelen....



Alayne Schreef:
-------------------------------------------------------
> Ik heb dat soms ook zo raar is dat...
> zie het als een stuk ontlading misschien geeft dat
> rust.
>
> Seadreamer hoe gaat het bij jou?? Gaat het al iets
> beter ?? Hoe ben jij uit de burn-out gekomen??
>
> Ik heb vandaag echt een grote stressmiment gehad
> privé met echt heel veel huilen ik ben dan ook
> meteen bang dat de emmer weer vol gaat lopen en
> het weer alle richtingingrn op gaat nu het
> eindelijk weer iets beter gaat....
> hoe doen jullie dat!?
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
10 June 2017 00:59
Seadreamer.. we kunnen elkaar echt de hand geven..

Als ik je wat mag zeggen stop per direct met werken als dat financieel kan (uitkering)
Dit kan echt niet wat jij doet heb ik gedaan totdat ik niks meer kon bijna echt niet doen!!!!

Ik heb veel moeten opgeven mijn privéleven ging naar de filistijnen ik was bijna in een echtscheiding beland ik heb toch aan mijzelf gedacht oké ik werk nu weer een beetje bij beetje wanneer ik me goed voel soms sta ik achter de kassa met allemaal hoofdsensaties of misselijkheid maar hou het goed in de gaten als het teveel word lekker naar huis

Jij moet echt minder doen ik weet natuurlijk niet of dat kan maar JIJ en je kindje is het allerbelangrijkste wat telt in het leven
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
10 June 2017 16:53
Ik weet het... kon in september ook echt echt bijna niets meer... Gelukkig weer opgekrabbeld tot zover ik nu ben maar voel gewoon dat het weer mis gaat als ik zo door ga.. na 2 dagen werk moet ik echt 2 dagen bijkomen.. dus ja je hebt gelijk maar daar komt de grote maar.....

Ik kan financieel niet stoppen met werken en recht op een uitkering heb ik niet omdat mn vriend fulltime werkt en we een koophuis hebben. Langer in de ziekte gaat me ook geld kosten want krijg maar 70%. Iets anders zoeken is ook niet echt makkelijk ik heb alleen diploma's voor wat ik nu doe, ik word er ook niet jonger op en ben niet super flexibel ivm kindje/ oppas en waar krijg je nog een vast contract? ik zie echt op de korte termijn geen uitweg.

Als iemand DE oplossing heeft... graag!!



Alayne Schreef:
-------------------------------------------------------
> Seadreamer.. we kunnen elkaar echt de hand geven..
>
>
> Als ik je wat mag zeggen stop per direct met
> werken als dat financieel kan (uitkering)
> Dit kan echt niet wat jij doet heb ik gedaan
> totdat ik niks meer kon bijna echt niet doen!!!!
>
> Ik heb veel moeten opgeven mijn privéleven ging
> naar de filistijnen ik was bijna in een
> echtscheiding beland ik heb toch aan mijzelf
> gedacht oké ik werk nu weer een beetje bij beetje
> wanneer ik me goed voel soms sta ik achter de
> kassa met allemaal hoofdsensaties of misselijkheid
> maar hou het goed in de gaten als het teveel word
> lekker naar huis
>
> Jij moet echt minder doen ik weet natuurlijk niet
> of dat kan maar JIJ en je kindje is het
> allerbelangrijkste wat telt in het leven
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
12 June 2017 01:05
Hoi Seadreamer ik vind het ook erg lastig situatie als ik het lees ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken.
Maar ik zou voor even half jaar /jaar even echt ziekmelden en een loon van 70% accepteren zo kan je weer misschien beter worden anders gaat het heel moeilijk denk ik echt sad smiley

Echt heel vervelend
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
12 June 2017 15:38
hoi iedereen moet even iets kwijt.

ik heb al sins begin ckv last van maag darmen buik diaree/obstipatie ik ben hiervoor toch naar de dokter geweest en krijg een echo van onder en bovenbuik ben zo zenuwachtig en bang dat er straks wat anders issad smiley(
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
12 June 2017 16:53
Ik weet inmiddels hoeveel klachten je van stress kunt krijgen, alayne. Ben er bijna zeker van dat het daardoor komt! Maar ik snap ook helemaal hoe jij je voelt! Ik kan het aan een ander altijd goed vertellen, maar mezelf



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 12/06/2017 16:57 door Lin18.
Re: NIEUWE Hoe gaat iedereens vooruitgang smiling smiley
12 June 2017 17:37
Exact Lin aan ons zelf is het altijd heel anders stom hè

Meer weten over het HyperVen programma?