De HyperVen app

de hyperven app
De HyperVen App

De HyperVen app is de motor achter de HyperVen therapie. Het is een zogenaamde web-app, dat wil zeggen dat de app in de internet browser van de computer, tablet of smartphone draait. Hierdoor is de app niet afhankelijk van het platform waarom de app gedraaid wordt. Dezelfde app werkt dus op alle apparaten hetzelfde. U hoeft de app dus niet te downloaden van de play store of de app store. U kunt meteen aan de slag nadat u het programma heeft besteld. 

Het scherm past zich automatisch aan

De app is zo gebouwd, dat deze zichzelf automatisch en dynamisch aanpast aan het formaat van het beeldscherm, net als deze site. Dus het maakt niet uit hoe groot uw scherm is, het programma past er altijd op, zonder dat de teksten kleiner en daarmee onleesbaar worden. 

Hoe werkt de HyperVen app?

In het plaatje bovenaan dit artikel kunt u het hoofdscherm van de app zien. Op het hoofdscherm heeft u knoppen waar u op kunt klikken. Die knoppen brengen u vanzelf naar de juiste onderdelen van het programma. Op het hoofdscherm ziet u ook uw voortgangsgrafiek. In de grafiek wordt uw voortgang met de therapie zichtbaar gemaakt. U ziet een grafiek die in de loop der maanden steeds hoger op het papier komt te staan. De voortgangsgrafiek geeft een positieve feedback op uw vooruitgang. 

Eerst de uitleg lezen

Voordat u begint, moet u eerst de uitgebreide uitleg in de app lezen. De app leert u hoe u de therapie moet doen. Tijdens het doen van de sessies krijgt u tips en kunt u succesverhalen lezen van gebruikers die u voor zijn gegaan.

Een sessie doen

Elke sessie bestaat uit 10 trials. De app meet de waarden die u in elke trial heeft behaald en zet deze in een grafiek. Tijdens de sessie ziet u dus al meteen uw resultaten verschijnen. U doet twee of drie sessies per dag, afhankelijk van uw andere bezigheden. Twee sessies doen is minimaal. De computer bewaakt dat u niet teveel sessies doet en ook dat er voldoende tijd zit tussen de sessies. Het is het beste om geen sessies te doen direct na het eten. 

De overige opties in de app

De HyperVen
Chatbox

De app biedt naast het doen van de therapie nog een aantal andere opties:

  • Uw gegevens bekijken en eventueel aanpassen
  • Een chatbox. In de chatbox kunt u met andere gebruikers die online zijn chatten. 
  • Een forum account aanmaken. U kunt voor zowel de chatbox als voor de HyperVen forums in de app een account aanmaken. U kiest in de app een nick name (= een gebruikersnaam). Met die naam kunt u vervolgens gaan chatten of berichten op de forums posten. 

De voortgangsgrafiek

In de voortgangsgrafiek ziet u het verloop van alles sessies samengevoegd in één grafiek. De voortgangsgrafiek is uw belangrijkste graadmeter om te zien hoe uw voortgang met de therapie is. Wij van HyperVen kunnen uw voortgang analyseren en u helpen als de voortgang te langzaam gaat of stagneert. In de voortgangsgrafiek heeft u ook een mogelijkheid om sessies te verwijderen. Dat kan handig zijn als uw tijdens een sessie werd gestoorde bijvoorbeeld en de sessie daardoor een vreemde waarde heeft gekregen. 

Aan de slag

Als u wilt gaan beginnen met de HyperVen therapie en toegang tot de app wilt krijgen, gaat u dan naar de pagina om HyperVen te bestellen. Klik dan op de knop hieronder: