Bedankt HyperVen

Hoi chronische hyperventilatie-ers. Graag wil ik zeggen: “Bedankt HyperVen.” Ik wil mijn verhaal vertellen om anderen te overtuigen te beginnen of door te zetten met HyperVen! In 2005 raakt ik door omstandigheden overbelast. Ik stopte met werken en dacht nu ik rust kon nemen dat de klachten die ik inmiddels had wel over zouden gaan. Dit gebeurde niet. Ik werd eigenlijk alleen maar zieker. En na vele huisarts en ziekenhuisbezoeken was de conclusie dat er niets aan de hand was.

2 jaar na dato werd pas de diagnose gesteld

2 jaar na dato werd pas de diagnose gesteld
2 jaar na dato werd pas de diagnose gesteld

Toevallig kwam ik in een weekend bij een vervangend arts terecht die me erop wees dat ik chronische hyperventilatie zou kunnen hebben. Ik ben hierop gaan zoeken op internet en kon me direct vinden in de beschrijvingen van HyperVen. 2 jaar na dato werd dus pas de diagnose gesteld en kon ik aan de slag. Oktober 2007 ben ik gestart met de HyperVen therapie en heb dit tot eind april 2008 gedaan (1 sessie per dag). Ik ben enorm opgeknapt.

Inmiddels kan ik zelf weer alles en weer een normaal leven leiden

In 2007 kon ik niet veel meer. Had enorme druk op mijn hoofd, heel erg vermoeid en duizelig. Ik deed alleen nog het hoognodige. Mijn man deed de boodschappen, ging alleen naar verjaardagen en nam de kinderen in het weekend mee uit. Inmiddels kan ik zelf weer alles en weer een normaal leven leiden. Dit allemaal dankzij HyperVen! Ik heb voor HyperVen van alles gedaan: haptonomie, acupunctuur, cranio sacraal therapie, etc.  Niets hielp. Volledig klachtenvrij ben ik nog niet, maar ga er vanuit dat dit een kwestie van tijd is, zolang ik blijf werken aan mezelf.

Ik wil Rob ook bedanken voor zijn toewijding en alle fijne reacties die ik altijd op mijn mailtjes krijg!

Groetjes,
Carola