Ik beschouw mezelf als een heel stuk verbeterd!

gecombineerd met vroeg slapen
gecombineerd met vroeg slapen

Na ruim 8 maanden aan 1 stuk door te hebben geHyperVend, ben ik sinds september 2006 gestopt. Ik beschouw als een heel stuk verbeterd! Ik kan in ieder geval aangeven hoe ik een heleboel (!!!) stress ben kwijtgeraakt. Bij mij heeft voornamelijk de HyperVen therapie voor de ontlading van stress gezorgd. Dit gecombineerd met vroeg slapen en een zeer rustig sociaal leven…

Het was een kwestie van doorzetten en blijven vertrouwen in HyperVen

Het ontladen van stress door HyperVen zorgde bij mij vaak wel voor een tijdelijke verergering van de klachten, maar uiteindelijk werden de stressklachten (na een aantal maanden!) minder. Het was bij mij een kwestie van stug doorzetten en blijven vertrouwen in HyperVen.

Mijn tip is om niet te snel te stoppen met HyperVen

Mijn tip is om in ieder geval niet te snel te stoppen met HyperVen. Of welke therapie je dan ook kiest. Je een paar dagen goed voelen is naar mijn ervaring nog geen teken dat je genezen bent. En dat betekent dus niet dat je met HyperVen moet stoppen. Ik heb me tussendoor namelijk ook wel eens een week goed gevoeld en kreeg daarna een enorme terugslag. Terwijl ik gewoon nog aan het HyperVennen was. Uiteindelijk heb ik dat verklaard als een nieuwe lading ‘verwerkte stress’ die eruit kwam.

Ik ben pas gestopt met HyperVen toen ik een maand klachtenvrij was

Voor mijn gevoel werd de stress steeds minder. Dus duurde het steeds langer voordat de terugslag kwam. Uiteindelijk ben ik pas met HyperVennen gestopt toen ik een maand klachtenvrij was. Nou, het is een heel verhaal geworden, maar ik hoop dat je er wat aan hebt. In ieder geval heel veel succes!

Groetjes, Martine