Het werkt echt beter

Ik had dus al eens eerder geschreven dat ik tijdens het HyperVennen nog wel een surf op het internet. Heb toen begrepen dat je dat beter niet kon doen. Maar vond dit steeds erg moeilijk, kon het vaak echt niet opbrengen om alleen maar te HyperVennen. Maar nu lukt het me wel, heb me zelf er echt toe gedwongen. Het werkt echt beter. Ik doe dat nu al zo’n 4 dagen en mijn scores gaan echt omhoog.

Je moet jezelf dwingen om maar één ding te doen

je moet jezelf dwingen om maar één ding tegelijk te doen
je moet jezelf dwingen om maar
één ding tegelijk te doen

Gek toch?? Dat je je zelf moet dwingen om maar één ding tegelijk te doen. Dit is dan ook gelijk een probleem van mij. Dit ga ik op alle vlakken aanpakken.
In het huishouden deed ik ook altijd 3 dingen tegelijkertijd en op het werk ook. Dus is het niet zo gek dat ik burn-out ben gegaan en last heb gekregen van chronische hyperventilatie.

Maar het gaat nu steeds beter, laat nu ook wel eens de boel de boel en doe steeds vaker eens lekker niks en dat helpt. Dus echt alleen maar HyperVennen hoor.

Veel liefs, Miranda