HyperVen werkt heel goed!!!!

De symptomen en klachten verdwijnen supersnel. HyperVen werkt heel goed.
De symptomen en klachten verdwijnen supersnel. HyperVen werkt heel goed.

Ik ben op 8 mei begonnen met HyperVennen, 2 x per dag. M’n beginscores waren rond de 75 seconden. Ik zit nu op 127 seconden en de symptomen en klachten verdwijnen supersnel. HyperVen werkt heel goed.

Was ik hier maar eerder mee begonnen

Ik heb het een paar keer zwaar gehad, maar een echte tegenslag kon ik het niet noemen. Ik was na een sessie super moe en voelde me diep boven in de borst ademhalen. Maar sinds dit weekend zijn al me klachten weg en kan ik overal naar toe zonder duizelig te worden. Was ik hier maar eerder mee begonnen!!! 

Voor je gezondheid mag je wel wat over hebben

Aangezien ik pas 5 weken (75 sessies) bezig ben wil ik het nog wel 3 weken lang (2 x per dag) blijven doen en daarna 1 x per dag om te kijken wat er dan gebeurt.Kan niet zeggen dat ik het een heel zware therapie vind. Je moet alleen de discipline hebben om het vol te houden. Maar ja, voor je gezondheid mag je wel wat over hebben.

Voor iedereen die twijfelt, hou vol want ik merk 100% dat het werkt!!!!!!!!!!