Doorzetten!

Beste, HyperVen is een kwestie van doorzetten! Dit is mijn verhaal. Ik heb ongeveer acht jaar rondgelopen met dezelfde klachten. Steeds had ik het gevoel dat ik mijn zinnen niet af kon maken. Dat kwam omdat ik het gevoel had daarvoor niet genoeg lucht te hebben. Een aantal jaren waren deze symptomen en klachten zo erg, dat ik de rand van de tafel vast moest houden om te ademen. Het was een vreselijk gevoel: 16 uur per dag (ik sliep wel goed) niet goed adem kunnen halen en constant spanning in je lichaam. 

Ik heb van alles geprobeerd

Ik heb van alles geprobeerd, van psychotherapie tot iemand die voor 100 euro, jawel, stenen op je buik legt, onderwijl klikkend met een pen. Niets hielp. Het was ook moeilijk om het aan de buitenwereld uit te leggen (als ik dat al deed) omdat ik een koning was geworden in het verbergen ervan en mensen mij juist super extravert vonden en het probleem niet zagen. 

Ik heb spijt dat ik HyperVen niet acht jaar eerder heb gedaan

Eind maart 2009 heb ik besloten om als laatste redmiddel de HyperVen therapie aan te schaffen. Ik kan u vertellen dat ik enorm spijt heb dat ik dat niet acht jaar eerder had gedaan. Dat had me een hoop ellende bespaard. Na ruim drie maanden zijn mijn scores ruim 130% toegenomen. Ik voelde dat een sessie onmiddellijk mijn honger naar lucht stilt. Dat is echt een heerlijk gevoel. Daarnaast neemt de spanning in je lijf af. Ik heb de therapie niet als moeilijk ervaren, immers, als je honger hebt (naar lucht), dan wil je wel eten (een sessie doen).

Ook als je gestopt bent werkt de therapie nog door

In drie maanden is die honger naar lucht enorm afgenomen. Klachten die daar parallel aan liepen zijn ook flink afgenomen. Ik ben nu even gestopt met de therapie omdat ik het te druk heb en binnenkort ook voor een tijd op vakantie ga. Ook als je gestopt bent werkt de therapie nog door. Wel zal ik na de vakantie de therapie weer oppakken, als is het maar omdat het ook erg ontspannend werkt.

Heel belangrijk is dat je niets forceert en je moet doorzetten.

HyperVen is een kwestie van doorzetten!
HyperVen is een kwestie van doorzetten!

Iedereen die nog twijfelt, wil ik bij deze over de streep trekken. Heel belangrijk is dat je niets forceert. Ik heb slechts één sessie per dag gedaan, omdat ik voor meer geen tijd heb en ik het anders zou forceren. Ik deed ook geen sessie vlak voordat ik ergens heen ging (een feestje bv) of als ik haast had. Neem er de tijd voor. Neem de tijd die jij er voor nodig hebt. Denk niet “ik ben nu twee maanden bezig dus nu moet het genezen zijn”. Het is voor iedereen anders. Belangrijk is dat je succes zult boeken, ALS JE MAAR DOORZET en je niet uit het veld laat slaan bij een terugval!

SUCCES MET DIT WONDERMIDDEL!