Na 30 jaar hyperventilatie genezen

30 jaar lang behandeld als migrainepatiënt
30 jaar lang behandeld als migrainepatiënt

Hoi allemaal, voor degene die het nu erg moeilijk hebben en denken dat er geen genezing komt: lees mijn verhaal. Ik ben na 30 jaar hyperventilatie genezen! Ik begon te hyperventileren toen ik 16 was. (Ben nu 48!!!) Ben al die tijd behandeld als migrainepatiënt. Ik heb daar dus ook bijna 30 jaar medicijnen voor geslikt. Ben door diepe dalen gegaan.

Ik ben zover genezen dat ik zonder medicijnen functioneer

Een aantal jaren geleden heb ik de therapie neuro-feedback gevolgd, waarna het al een heel stuk beter ging. Maar de symptomen en klachten van chronische hyperventilatie bleven bestaan. Totdat ik op dit forum terecht kwam, (zomer 2008), ik ben toen begonnen met HyperVen. Nu ben ik inmiddels zover genezen, dat ik zonder medicijnen functioneer!!!!!!! Had dit niet meer verwacht na zo lange tijd. Ik voel me goed, heb meer energie en doe echt alles weer.

Geloof me, het werkt

Ik heb af en toe een beetje vage klachten, ik ben dan ook een stresskip, en denk dat ik daarom gewoon een maandje HyperVen tussen door. 1 of 2 keer per jaar. Voor al degene die het nu moeilijk hebben, zet door!!! Het is zwaar, vooral als je je niet lekker voelt en de klachten ook nog eens erger worden, maar geloof me, het werkt.

Ik wens iedereen heel veel succes en wil Rob en Ellen bedanken voor al hun steun en antwoorden.Ik blijf het forum toch nog wel volgen en laat vast nog wel een keer iets van me horen.

Heel veel groetjes van een blije HyperVenner