Ik ben er nog

Hoihoi, ja ik ben er nog…. Het gaat goed. Ik ben voor 98% van mijn chronische hyperventilatie klachten af en richt me nu vooral op de fobieën.
Dat is voor mij een hele kluif maar wel een hele uitdagende kluif!!
Toch positief blijven bekijken, dan kom je het verst.

Eigenlijk ben ik heel trots op mezelf

eigenlijk ben ik heel trots op mezelf!
eigenlijk ben ik heel trots op mezelf!

Ik rij nu 3 keer per week OVER DE SNELWEG naar mijn werk (is op zich al fantastisch) en heb vorige week zelfs gecollecteerd, wel met de auto veilig in de buurt maar toch…. Verder ben ik de afgelopen 2 weken 2 keer in Limburg geweest als bijrijder (1 uur rijden) dus eigenlijk ben ik heel trots op mezelf!!

Ik vind HyperVen een goede manier om spanning vrij te maken en los te laten

Ik heb één maand niet geHyperVend. Geen tijd… geen zin… en in die maand heb ik geen terugval gehad. Ik ben nu toch weer begonnen omdat ik zelf het gevoel heb dat er nog meer winst te behalen is. Verder vind ik HyperVen een hele goede manier om spanning vrij te maken en los te laten. Na de “vrije” maand waren mijn scores 10 sec gezakt en na 3 dagen oefenen zaten ze er weer bij. 

De grootste uitdaging voor mij wordt het wandelen. Dat is er als eerste vanaf gegaan en dat komt dus als laatste weer terug. Verder ga ik iedere 2 a 3 weken naar de psycholoog. En dat voelt nog steeds goed en ruimt lekker op!

kortom… het gaat goed!
lieve groetjes, Erika